Jump to content

Campania anti-discriminare de parinti

VeveX

Recommended Posts

Bine ai venit in campania anti-discriminare de parinti, daca credeti ca e adevarat ce o sa continui sa spun, dati +1, poate kelton/killerfish o sa faca ceva.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce pe b-zone se da mute pentru simplul cuvant "ma-ta", dar pentru "tactu" nu se face nimic? De ce aceasta discriminare? Daca iau o persoana random pe server, si il intreb "Ce face ma-ta?" o sa-mi faca post si iau mute, daca-l intreb "Ce face tactu?", ori imi zice bine, ori la munca, ori imi face post si nu primesc nimic. De ce aceasta discriminare intre sexul parintilor? Si de ce mai exact se da mute sau ce mai exact e vulgar daca intreb pe cineva ce face maica-sa?

Acum nu mai poti spune niciun cuvant, deci n-ai de ce sa te plangi. In orice caz, sustineti campania "JOS CENZURA":

Inca ne putem bucura de cuvantul "tactu", a fost mereu liber de folosit si niciodata nu primeai mute pentru el :))

Totusi nu e deloc util noul sistem, blocheaza cuvinte care doar contin in interiorul lor ceva obscen, cam 10% din vocabularul roman CURAT e blocat de server acum deoarece contine in ele si alte chestii.

Era mult mai bine cand nu era update-ul...

@@VeveX, intr-adevar, transforma serverul intr-un server de copii spalati mintal. Nici macar "retardat" nu poti spune. Macar /c, /cw, /w si /sms sa fi fost libere intrucat sunt chaturi private. E treaba mea cum vorbesc cu lumea, no? Si in plus, daca vrei sa injuri pe cineva pe /sms, mereu exista "workarounduri".

adminii vor fi inutili incurand, daca serverul face totul atunci la ce naiba mai avem admini

la fel si cu safezone-urile masii, la ce naiba avem departamentele de politie, ei trebuie sa se ocupe cu linistea nu niste idiotenii de sistem automate ce pur si simplu omoara distractia

Oamenii incearca sa imbunatateasca serverele, sa vina cu inovati, cred ca ar castiga mai mult respect si nu numai daca ar cere parerea jucatorilor, gen un topic pe forum in care sa spuna ce update-uri urmeaza si membri comunitati sa voteze sau ceva de genul,zic si eu....!Pace.

"Daca taceam, filozof eram!"

Si eu sustin aceasta campanie :)

In primul rand, sunt cuvinte cum e " ma-ta " , " mama ta " , " PLM " etc ... pe care nu le poti spune.

" Ma-ta " si " mama ta " chiar nu inteleg de ce ar fi considerate jigniri, iar cuvintele ca si " PLM " au mai multe sensuri. Aia din clanul " PLM " cum o sa mai poata sa-si pronunte numele clanului?

Sunt si multe alte cuvinte care nu au un sens vulgar, doar contint caractere vulgare, de exemplu, cuvantul " populara " .

Am vazut in joc, un biet taximetrist cu numele " Camataru ". Bietul om trebuie sa-si schimbe numele pentru ca nu poti sa i-l scri pe chat..

In al doilea rand, nu inteleg de ce au fost blocate si chaturile /w , /cw , /sms , chat-uri private. Eu poate ma injur asa din dragoste cu un prieten, ca ne permitem, no?

In al treilea rand, daca ajungeti sa bagati atatea sisteme, serverul va deveni unul pentru copii de 10 ani, iar voi adminii, nu veti mai avea nimic de facut, decat reclama, bine inteles...

Vai, am scris " Ma-ta " pe chat si mor copii de 5 ani care au acces la internet...

De ce trebuie sa fiu cenzurat si intr-un joc in care intru sa ma distrez, e alegerea mea cum si ce vocabular folosesc, pentru asta s-au inventat comenzi ca mute/ban, nu mai vreti sa fiti injurati? Oricum tot se vor folose injuraturi doar ca, cu @ 4 gem m@-ta si asa le vor intra in obisnuinta sa scrie cu @ cu k sau alte chestii si oarecum vor incepe sa scrie si restul cuvintelor. Este dreptul la libera exprimare, daca nici macar cuvantul ratat nu se poate folosi indiferent de context atunci e grav daca ati ajuns sa fim cenzurati intr-un joc in care multa lume intra sa se distreze

In al doilea rand, nu inteleg de ce au fost blocate si chaturile /w , /cw , /sms , chat-uri private. Eu poate ma injur asa din dragoste cu un prieten, ca ne permitem, no?

Ai uitat si de /c. Practic, asta este unul din motivele pentru care se cumpara clanuri, pentru a avea chaturi private intrucat pe /wt esti (ma rog, erai) sanctionat.

Cuvantul "tigan" nu este cenzurat?

Eu urat, nici pe /c nici pe /w niciunde, 0 exprimare libera.

Incet incet nu o sa mai avem nevoie de adminii, un fleac

PS: Nu stiu Silviu, si eu ma intreb..

Sunt total de acrot cu toti care au postat aici, bine ca noi nu putem sa vorbim cu prieteni cum vrem, de exemplu eu ii injur din afectiune, acuma astia sunt suparati pe mine ca cica le vorbesc frumos ce naiba ma? Noi am primit mute pentru injuraturi inainte, a fost alegerea noastra cu toate ca am fost mai putin constienti de consecinte, acuma toti o sa fie "curati" nu o sa mai avem generatia petarda`, ce se intampla(sper sa nu cenzureze cuvantu) aici oameni buni?

Dacă nu s-ar înjura jucătorii ca orbii, dacă n-ar folosi coduri, dacă n-ar abuza de fiecare lucru care-l găsesc credeți-mă că n-ar exista atâtea restricții. Aceste restricții există din simplul motiv că majoritatea persoanelor nu se știu controla :)

90% dintre reclamațiile de pe website sunt pentru limbaj. Dacă procentul era de 5-10% nu introduceam acest sistem. Oricum concluzia e simplă, dacă nu vă place nu sunteți obligați să jucați aici. Pe lângă voi sunt mult mai multe persoane care preferă să nu fie înjurate sau jignite, doar că nu toți stau pe forum toată ziua să susțină astfel de lucruri.

Stii cum e, cand le interzici ceva vor face din adins mai rau. Vorba lui Lord, se vor invata sa scrie cu @, k, 4 , "L" mic si " i" mare in functie de context, etc si veti realiza ca tot ce faceti e sa enervati playerii pentru ca iau restrictie pentru texte precum: "doar atat" :-S

Deschide alt server, utopia.b-zone.ro, schimba-ti numele in Kel Ton Un apoi declara-te singur ca admin suprem.

Sau îți dau ție ban pentru prostie și am rezolvat problema.

Ba de ce e interzis "doar atat"eram cu un prieten in masina si ii ziceam ca am" o masina si 800k doar atat" si update-ul vostru nu ma lasa sa scriu ca cica folosesc expresii vulgare.Dupa chestia spusa de rasta urmeaza sa ne dea /heal pe cartela si de ziua adminilor sa iesim cu totii la primarie cu steaguri rosii.

Ba de ce e interzis "doar atat"eram cu un prieten in masina si ii ziceam ca am" o masina si 800k doar atat" si update-ul vostru nu ma lasa sa scriu ca cica folosesc expresii vulgare.Dupa chestia spusa de rasta urmeaza sa ne dea /heal pe cartela si de ziua adminilor sa iesim cu totii la primarie cu steaguri rosii.

Nu te lasa sa scrii fiindca doar atat

Cum am zis, e unul din cele mai nereusite update-uri.

Foarte multe cuvine pe care nu le poti folosi cu noul sistem:

populara

doar atat

Chemati

Copulativ

Luapula (Rau din partea de Est a Africii )

Manipulant

Papula (Leziune superficiale ale pielii )

Armata

Camata

Camatar

Broscoi

Coif

Coincidenta

Baicoi ( Comuna )

Coiot

Gascoi

Lista de mii de cuvinte continua.

Ar trebui cenzurate doar cuvintele care denumesc organele.

''Ma-ta'' nu este o jignire, este doar un cuvant.

Daca ar fi jignire asta ar insemna sa fie toate, gen : sora-ta , tactu, bunica-ta, frate-tu, matusa-ta etc. Nu inteleg de ce se sanctioneaza cuvantul ''ma-ta'' si celelalte nu.

Nu putem da [/sleep] în H.Q pentru că "roleplay".

Oh, dar ce se întâmplă? Vine Dumnezeu în realitate şi ne lipeşte scoci la gură, ăsta e roleplay? În realitate dacă vrei şi chiar îţi doreşti acest lucru, poţi să dormi la locul de muncă, dar eşti demis sau primeşti un avertisment, corect?

Acum lăsând gluma la o parte, întâmpinăm probleme în exprimare, în sensul că nu putem scrie de exemplu "problema ta".

Şi unde a dispărut clasica înjurătură a unui noob de level 3? (nu că aş fii de acord, dar e clasic)

În plus, de ce nu se introduce acest sistem doar pe chat-urile publice şi în principiu celor sub level 7 şi celor care au fost reclamaţi pentru limbaj, ca o măsură alternativă pentru mute.

@@Kelton, apropo de chestia cu majoritatea reporturilor. majoritatea jucatorilor din mafie folosesc renko, ei de ce nu sunt banati sau se ia o masura impotriva lor? ne tot aburiti cu un amarat de anti chet de cateva luni dar in schimb suntem cenzurati noi care ''injuram pe net'', normal ca majoritatea sunt pentru limbaj, e mult mai usor sa faci un ss cand unul injura decat sa filmezi 24/24 daca face cineva dm pe tine, nu va place ca sunteti injurati sau chestii? atunci luati masuri sa reduceti nu punem scoch la gura sa le luam libera exprimare ca nu vreau eu sa fiu injurat pe net, dude sunt doar niste vorbe care pe mine uneori ma calmeaza si daca tot vreti sa fie asa bagati aceasta interdictie pe chaturile publice nu /c /sms sau alte chestii de genul, in mare parte toti injuram cu cine ne permitem si de aceea suntem asa afecatati, sper sa analizezi si sa iei si opinia majoritatii nu doar a ta si a altor 3-4 admini! JOS CENZURA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.