Jump to content

Campania anti-discriminare de parinti

VeveX

Recommended Posts

@, Nu vă mai luaţi de Kelton, i-am dat eu câteva PM-uri pe diferite teme şi are răspuns la tot, vă zic sigur!

Crede-mă că ştie ce face şi face bine per total... acum se mai întâmplă să mai fie fail-uri.

@Kelton nu ai o atitudine tocmai geniala cand spui "Oricum concluzia e simplă, dacă nu vă place nu sunteți obligați să jucați aici." ...nu ma cred eu mai informat in domeniul atragerii unui public pt anumite produse, dar asa mai mult ii gonesti pe cei ce deja ii ai. Nici faza cu "ban" ca omul isi exprima frustrarea, intr-un mod cam provocator sa zicem, nu este ok. Tu esti omul pe care se presupune ca il stimeaza playerii mai inteligenti de pe server (zic inteligenti pt ca exista si cei in frageda pruncie pe server care nu au treaba cu altceva in viata decat cu ridicatul frezei si improscarea imprejurimilor cu rahatul lor), nu un dictator butthurt care isi omoara poporul cand nu ii convine ceva. Da-le un exemplu mai bun decat o amenintare ca din copilarie, cum adesea obisnuiesc parintii sa faca daca copilul le reproseaza ceva si lor nu le convine. Poti mai bine de atat.

Cu referire la cenzura, mi se pare si mie tampit sa nu pot spune anumite cuvinte care nu au treaba cu jignirile. Puteti face o lista cu exceptii de cuvinte care contin, chipurile, injurii (camatar, doar atat etc). Sa fie interzise doar cele cu scop explicit de injurat. Oricum stiti si voi, staff-ul, ca se va ajunge sa injure folosind semne precum @ _ | . " etc. Si se va ajunge la acelasi lucru: 90% din plangeri vor fi iar pt limbaj si adminul va fi obligat moral, daca nu de regulament, sa sanctioneze astfel de cuvinte, chit ca e scris altfel cuvantul care ofenseaza. Ne invartim iar in jurul cozii.

Daca nu sunteti de acord cu scoaterea sistemului de cuvinte interzise, macar adaugati o lista de exceptii. Nu sunt eu mare programator, dar un fisier text cu injuriile ar fi de ajuns. Si script-ul va citi mesajul introdus in T, va verifica cuvintele cu cele din lista si decide sa il afiseze in chat sau nu, daca gaseste sau nu injurii. Ori o lista de exceptii, ori o lista cu injurii. Both will work fine.

"So what, you're offended. "I'm offended!" Big fucking deal. Is just a whining, get over it."

Acest update ar fi bun daca cuvintele, ce contin asa zisele cuvinte/fraze vulgare sa fie permise, cum a dat cineva mai sus o lista cu, cuvinte ce contineau cuvinte vulgare, acelea ar trebuie sa fie permise sa le scrie.

Mai sunt cuvinte folosite gen: matematica, reclamatii etc etc acestea ar trebuii sa le folosim, intr-un fel sau altul ajungem sa scriem ca niste cocalari: reclam@tyi.

Pe scurt ar trebuii sa se permita folosii cuvintele ce contin aceste cuvinte, dar NU sa se permita cuvintele obscene pe chaturile publice.

Si inca ceva pe /c mi s-ar parea normal sa se vorbeasca cum vrem noi, pana la urma e un produs sa zic asa pe care il achiziotanm si putem facem in mare.. parte cam ce vrem cu el, corect? :)\

Parerea mea este ca daca cuvintele ce contin fraze indecente vor putea fi iara scrise si daca cuvintele vulgare pot fi folosite macar pe /c toata lumea ar fi multumita.

Degeaba faceti atata gura pe acest subiect. Nu se va scoate in veci acest update, doar va fi optimizat.

De ce au bagat acest update? Pentru a invata copiii de 8-12 ani care joaca pe server sa foloseasca un limbaj adecvat si sa nu invete prostii.

In viitor , probabil nu o sa aveti voie sa scrieti pe chat ca sunteti restrictionati:)).

@, Boss, uita-te pe canalul meu de YT, vezi cumva gasesti niste video-uri de la waruri?

In plus, daca erai baiat destept taceai. Am ban, doar ca nu eu am folosit ci un prieten, iar IP-ul meu se afla si pe conntul lui in trecut.

Limbaj vulgar nu, safezone peste tot, masini invulnerabile da, mi-e dor de 2013 când ne băteam la trucker pentru camioane, când faceam DM în Intersectia LV.

Coming soon; dupa ora 11 playerii nu mai au voie pe strazi sau in grupuri mai mari de 3 persoane.

=)) Penala asta.

Cat despre parerea mea cu vedere la acest update...

Macar de pe chat-ul de tip live sa fie indepartat acest comunism, ala in care apar "@" si alte nebunii, nu se numeste live.

Noob-ii cu truck se pot baga in mine sa-mi distruga masina, iar eu nu pot sa fac DM pe ei, ca e safezone peste tot, chiar ca e RP. Iar acum, nu pot nici sa injur? Noroc ca poti inlocui "i" sau "l" cu | si inca se poate face kamikaze.

@@Count LuNg ZEW, copiii de 8-12 ani nu au ce cauta pe server. Daca pui cateva simboluri din codul ASCII, te-ai scos. Era bun mute-ul de 240 de minute, atunci chiar nu merita sa injuri...

Cu acest update nici nu pot sa scriu corect din punct de vedere gramatical,trebuie sa inlocuiesc a cu @ si i cu y, cine te vede ca scrii asa or sa creada ca ai facut scoala pe maidan la prasit.

sapa_sexy.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.