Jump to content

Sondaj B-Zone

Kelton
 Share

Sondaj B-Zone  

872 members have voted

1. 1. Ce vârstă aveți?

• Sub 14 ani
      48
    • Între 14-16 ani
      290
    • Între 16-19 ani
      379
    • Peste 19 ani
      153
  2. 2. Cât timp petreceți în medie online pe zi pe serverele noastre?

• Sub 2 ore
      105
    • Între 2 și 4 ore
      283
    • Între 4 și 8 ore
      408
    • Peste 8 ore
      74
  3. 3. Câte conturi dețineți pe serverele noastre?

• 1 cont
      370
    • Între 2 și 4 conturi
      417
    • Peste 4 conturi
      83
  4. 4. În ce măsură sunteți de acord cu afirmația: funcțiile se iau pe pile.

• Total de acord
      201
    • Oarecum de acord
      328
    • Oarecum nu sunt de acord
      164
    • În totalitate nu sunt de acord
      177
  5. 5. Cum considerați că-și fac treaba liderii?

• Slab
      86
    • Așa și așa
      301
    • Bine
      388
    • Foarte bine
      95
  6. 6. Cum considerați că-și fac treaba helperii?

• Slab
      188
    • Așa și așa
      278
    • Bine
      286
    • Foarte bine
      118
  7. 7. Cum considerați că-și fac treaba adminii?

• Slab
      229
    • Așa și așa
      231
    • Bine
      271
    • Foarte bine
      139
  8. 8. Cum considerați că își face treaba Kelton?

• Slab
      62
    • Așa și așa
      98
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      423
  9. 9. Cum considerați că își face treaba Bobo?

• Slab
      68
    • Așa și așa
      90
    • Bine
      261
    • Foarte bine
      451
  10. 10. Cum considerați că își fac treaba scripterii?

• Slab
      17
    • Așa și așa
      52
    • Bine
      209
    • Foarte bine
      592
  11. 11. Cum ați aflat de B-Zone?

• Prieteni/cunoștințe
      592
    • Reclamă
      38
    • Email
      5
    • Facebook
      9
    • Youtube
      94
    • Altfel
      132
  12. 12. Cât de important este pentru voi o recomandare a unui server din partea prietenilor sau să jucați pe același server?

• Deloc important
      168
    • Puțin important
      216
    • Destul de important
      324
    • Foarte important
      162
  13. 13. Cât de bine funcționează conexiunea ta de internet către serverele noastre?

• Foarte prost
      33
    • Așa și așa
      109
    • Bine
      332
    • Foarte bine
      396
  14. 14. Dacă ai putea face o singură modificare la un lucru ce ține de serverele noastre, ce ai modifica?

• Ownerul
      21
    • Hostul
      33
    • Adminii
      87
    • Helperii
      32
    • Liderii
      59
    • Scriptul
      12
    • Codatii
      278
    • Jucătorii needucați
      348
  15. 15. Cât de bine pus la punct credeți că este Regulamentul Serverului?

• Nu prea bine
      74
    • Destul de bine
      207
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      302
  16. 16. Dacă ați avea șansa de a primi o funcție pe un server de pe o altă comunitate ați părăsi B-Zone pentru ea?

• Da
      40
    • Poate că da
      109
    • Nu
      310
    • Cu siguranță nu
      411
  17. 17. În cazul în care ați jucat și pe alte servere, credeți că B-Zone este mai plăcut decât acele servere?

• Nu am jucat altundeva
      146
    • Nu este mai plăcut
      58
    • Poate că este mai plăcut
      130
    • Cu siguranță este mai plăcut
      536
  18. 18. Care dintre următoarele sisteme vă place cel mai mult?

• Dealership
      131
    • Safe Zone
      52
    • Waruri
      327
    • Evadare din Jail
      134
    • Joburi
      181
    • Shopul
      45
  19. 19. Cât de des faceți DM fără motiv pe serverele noastre?

• Zilnic
      43
    • Destul de des
      31
    • Ocazional
      124
    • Rar
      229
    • Nu fac DM
      443
  20. 20. Ce părere aveți despre jucătorii care înjură?

• Mă scot din sărite
      240
    • Îmi provoacă disconfort
      298
    • Nu mă deranjează
      241
    • Și eu folosesc limbaj vulgar
      91
  21. 21. Credeți că ar fi mai util sa sancționăm cu ban (civilii level 10+) și demitere membrii facțiunilor care înjură?

• Nu, și eu înjur
      158
    • Poate că nu, nu mă deranjează înjurăturile
      196
    • Poate că da, nu îmi prea plac înjurăturile
      185
    • Da, poate așa se învață minte să nu mai înjure
      331
  22. 22. Ați dori să dețineți o funcție pe vreun server, dacă da, care?

• Nu doresc funcții
      163
    • Lider
      380
    • Helper
      142
    • Admin
      185
  23. 23. Cât de eficiente credeți că sunt testele TeamViewer?

• Deloc, toți iau ban aiurea
      122
    • Oarecum eficiente, mulți iau ban aiurea dar mai prindeți și codați
      313
    • Eficiente, mulți codați sunt prinși și puțini jucători iau ban aiurea.
      235
    • Foarte eficiente, am scăpat de o grămadă de codați până acum.
      200
  24. 24. Dacă ar fi să adăugăm un sistem nou, pe care l-ați dori?

• Anticheat
      387
    • Sistem de Rob nou
      103
    • Sistem de Salarii Facțiuni
      192
    • Sistem Custom House Interior
      74
    • Sistem de Questuri
      114
  25. 25. Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?

• Nu, dacă n-au știut să se comporte atunci nu vor ști nici acum
      159
    • Poate, e posibil să își fi schimbat comportamentul
      251
    • Da, au învățat cum să se comporte de atunci
      155
    • Cu siguranță da, chiar dacă au avut sancțiuni merită și ei șanse
      305
  26. 26. Dacă ar fi să mai deschidem un server RPG ați juca pe acesta?

• Nu
      300
    • Poate că nu
      65
    • Poate că da
      294
    • Da
      211
  27. 27. Cum vedeți serverele noastre de sa-mp peste câțiva ani?

• N-o să mai fie peste câțiva ani
      44
    • Probabil o să fie dar cu jucători puțini pe ele
      161
    • Mai dezvoltate ca acum și la fel de mulți jucători
      272
    • Mai dezvoltate ca acum, mai multe servere și mai mulți jucători pe toate
      393
  28. 28. Credeți că acest chestionar ne va ajuta să aducem niște modificări benefice pe viitor serverelor?

• Nu
      57
    • Poate că nu
      21
    • Poate că da
      344
    • Da
      448

Recommended Posts

Anticheatul este dispărut, regulile sunt prea stricte (unde mai e distracția și plăcerea de a juca?), e doar un joc... mulți trăiesc în el.

Prea multe favorizări, prea multe „afaceri” și PREA MULT PUPAT ÎN FUND adminii.

Asa cum traiesti si tu in acest joc?

Asa cum pupi si tu in cur admini dupa RPG2 sa iti dea dovezi de la cereri unban?

Inainte sa caracterizati unele persoane mai bine uitati-va la voi prima data si dupa ziceti de ei ;)

Hai ceau :*

Ziceti ca nu exista pile pe acest server,

asta pentru acest video a primit ban ca cica cod, dar acest player care a primit si admin el aici nu mai avea ma cod?

Pacat ba, era mai misto inainte cand nu existau atatea pile, coduri, etc nu vreau sa zic mai multe ca nu are rost ;)

Edited by Stoica MIhai

Daca sar pune alte joburi sau , sar reduce plictiseala ar fii cel mai fain, trucker e nashpa, adica dupa un timp te plictisesti de el, la fel ca celalte joburi. Sau scadeti preturile din DS, 8kk pentru heli? LooL moolt, marog faceti cum vreti, Am votat sincer, sper sa faceti ceva bine.

Foarte bun acest chestionar, ce ar putea fi modificat este modul de a recruta helperi / admini. Trebuie intelesi jucatorii care intr-o luna acumuleaza 80-90-100 de ore, fiindca toti avem o viata. Nu este un mod tocmai bun sa nu ne uitam la trecut deloc, la realizari si sa le acordam functii celor care nu parasesc incinta casei si acumuleaza intr-o luna 200 de ore jucate. Aceasta este parerea mea, in rest serverul functioneaza bine, felicitari pentru munca depusa pentru a-l intretine!

#Sper sa fie citit acest comentariu

Edited by South KeNN

Am raspuns sincer si mna acum sa imi zic si parerea.

Testele TW sunt cam facute degeaba deoarece, am fost luat la Control de cateva ori si am observat ca nimeni nu prea stie sa faca Teste TW. Nu stiti cum sa gasiti Renko modificat, va uitati doar intr-un program si gata.

Incercati sa invatati sa faceti teste tw nu doar sa retineti mafioti de la war-uri. Vreo 3-4 Admini de pe Server ( RPG 3 ) nu stiu sa faca controale. Vorbesc din propria experienta deoarece am cam fost luat la control.

( Cine vrea sa stie cum sa gaseasca renko modificat PM me )

Am votat foarte sincer deoarece asta conteaza si cel mai mare minus este acela ca unii carw nu merita au functii adica le au luat pe pile asta e baiu cel mai mare

@@Stoica Mihai, iara comentezi ma tu? Cand am pupat ba eu pe cineva? =))

Cine avea „Fan Kelton”? :)) Hai ca nu am chef de oameni ca tine =)). Te-ai simtit atacat in ce am zis eu de comentezi? ;;) ;;)

Asa cum traiesti si tu in acest joc?

Traiesc in aces joc? Pacat ca eu nu ma mai joc gta de cateva luni bune... și atunci când mă jucam, jucam doar la war, eu nu am jucat pentru funcții ca tine și am jucat pentru „distracție”... dar ce sa stii tu. Zici de Kahrun ca nu a luat ban pt. faza aia si dupa a luat admin? Dar tu cate conturi ai banat pana sa iei admin? =))))))) Hai ca n-are rost sa iti dau tie explicatii ca oricum esti paralel.

Edited by RASHiD CBN

Degeaba credeți că o să treacă la ban permanent. Interesul lor e sa aibă câți mai mulți jucători pe servere.

De ce acum un an au trecut de la ban permanent la 30 de zile?

De ce înainte aveai voie cu maxim 2 conturi pe server (pentru cei cu cont premium), iar acum oricine poate sta cu câte conturi vrea?

Dacă iar se bagă chestiile astea, numărul jucătorilor online se înjumătățește, și după iar se plâng unii că sunt puțini.

Legat de update-uri, încercați să mai diminuați lista cu cele acceptate, că sunt multe și bune.

Am votat cat de sincer am putut, B-Zone este o comunitate aproape perfecta. Este stricata de disperatii care injura, de cei care fac DM, de codati, de copii rasfatati care se cred mari bastani etc. in doua cuvinte "Generatia GaborXL"

1. Playerii level 10+ sa fie banati, ca a II-a oara sa nu mai simta nevoia de a injura, iar cei din factiuni sa primeasca 2/3 FW apoi FP.

2. Playerii care au santiuni grave de cel putin 1 an sa poata detine functii deoarece in decursul a un an probabil s-au schimbat, in plus au o experienta destul de mare.

3. Salariile la factiuni oricum sunt aproape nesemnificative, deci nu as vedea acest viitor update decat 50% folositor.

4. Testele TW sunt 50% folositoare, RENKO sau AIM pot sta si pe stick, exista zeci de metode sa nu fii prins, daca nu este folosit excesiv.

:************************

Din punctul meu de vedere, multi au votat aiurea. Sa o luam cu inceputul. Majoritatea ati votat 16-19 ani, dar acesti jucători au dispărut. In prezenta, jucatorii cu varste sub 14 ani predomina serverul. De unde stiu asta? Din comportamentul lor. Daca il injuri sau il omori, repede post. Este normal ca un copil de 10-11 ani sa reactioneze asa.

La următoarele 2 intrebări nu am nimiic de comentat. Am votat sub 2 ore si 1 cont.

Sa trecem mai departe, functiile pe pile: Din punctul meu de vedere, nu se mai dau functii pe pile, dar cu toate astea sunt promovați toti copiii care joaca pe server de 1 an de zile. Fac 1 rank mare intr-o facțiune si tot odata vechime si gata, promovat la lider sau daca nu are sanse la lider, ii dam helper. Consider ca jucatorii vechi si cu experiența sunt mai buni decat astia noi. Pentru a promova la o functie, acel jucator sa fie trecut prin mai multe facțiuni pentru a avea destula experiență.

La întrebarea referitoarea la munca liderilor am raspuns asa si asa. De ce? Pentru ca acum, in 2015, toti liderii au un topic in care întreabă fiecare chestie minora si nu iau decizii de unii singuri. De aceea spun ca toti playerii fara experiență ajung lideri.

Despre helperi, nu pot spune ca si fac treaba foarte bine dar nici ca nu si o fac. Mai mult as spune ca pe RPG1 sunt foarte multe specimene apărute in mai puțin de 1 an.

Sa trecem la admini. Adminii 3+ isi fac treaba foarte bine. Răspund la reclamații si au grija de buna funcționare a serverului. In schimb, cei de level 1-2 , au facut impresie doar in prima săptămână cu banuri date unele zic eu fara dovezi concrete. Dupa parerea mea, nu este admisibil ca un admin sa nu stie ce este un AIM, dar el sa baneze codati cu ajutorul testelor tw. Daca el nu stie cum funcționează si nu a folosit niciodată, de unde știe ca Y e cod?

Urmeaza întrebarea legata de Kelton. Cu toții stim ca eu si kelton in ultimii 2 ani, ne-am certat de atatea ori pe diferite decizii, dar cu toate astea am o părere buna despre el chiar daca unele decizii sunt luate aiurea si nu vrea sa asculte si parerea altora. Se ocupa de toate cum trebuie dar si el ca orice om mai are ezitari.

Bobo, se ocupa de forum si de alte categorii. El nu se baga peste Kelton si nu are treaba cu RPG-urile, poate ca ar trebui sa intervină si el in unele cazuri.

Despre scripteri nu am ce sa spun. Fac o treaba buna.

Sa trecem peste urmatoarele 2-3 intrebari si sa ajungem la ce va doriti sa schimbați. Cum sa modificati codatii? Singurul lucru ce trebuie schimbat este hostul. De la atatia playeri apare lagul, mai ales când sunt 1000 de playeri. Nu aveti cum sa schimbați codatii sau jucătorii cu comportament neadecvat. Nu mai faceti voi pe aia cuminti ca nu e chiar așa. Cel putin 1 din 5 a bagat cod si cel putin 9/10 a zis de cel putin 1 data "fmm" .

In mare parte, regulamentul este bine pus la punctcu mici excepții si anume la partea limbajului. De ce sa fii sanctionat ca ii spui uneia "fa". Asa se vorbeste la țară. Daca ne uitam putin la sanctiunile pentru licenta de arme daca faci DM. Mi se pare aiurea ca licenta sa ti fie suspendata atatea ore cat level ai. Înțeleg, nu e server de DM, dar nici sa n ai voie sa tragi deloc.

O mica schimbare ar trebui facuta regulamentului cu privire la interdicții si la IP-uri. Daca X te roaga sa intri sa-i faci un log pe cont ca el e plecat, revine si ia ban pe diferite motive, ajungi sa iei si tu ban si interdicție daca e ban pt coduri. De ce sa suferi si tu pe urmele lui? Poate ca intenția ta a fost doar sa l ajuți sa nu fie dat afara. De asemenea mai sunt destule chestii care ar putea fi modificate.

Sistemul cu safe-zone urile este cel mai naspa dupa mine. Se intampla sa fii urmarit de copi si treci prin safezone si din greseala tragi si într o masina de civili, te baga automat in masina si risti crash si de asemenea jail..

Sincer, fac DM, dar nu fara motiv. Daca ai intrat in mine sau ai tras in mine, eu de ce sa nu trag?

Sa trecem la limbajul jucatorilor. Ce parere sa am? Unii sunt bine crescuti altii nu, dar nu-mi spuneti ca nu ati injurat cel putin o dată. Si eu înjur, dar cu cine-mi permit sau injur pe cine ma enervează conștientizând faptul ca voi lua mute..

Nu e tocmai ok sa banati jucatorii care injura sau sa fie demiși. Totusi nu suntem la scoala aici sa invatam sa vorbim. Intram pe joc sa ne distram.

Functii, nu-mi mai doresc pentru ca dupa cum am spus si mai sus, kelton, ii ajuti prea mult si nu mai arw niciun rost.

La întrebarea referitoare la teste TW, am ales al doilea raspuns.

Următoarele intrebari nu sunt asa importante ca sa spun câte ceva despre ele.

Pentru a fi cu totul si totul un bun chestionar, ar trebui ca fiecare jucător sa argumenteze cu cate un reply fiecare raspuns iar apoi, tu, Kelton, sa-ti faci o părere.

Ar cam fi cazul ca acel anticheat sa apara,anticheat pe care ni l-ati promis inca de craciunul trecut si totusi de atunci nu s-a mai auzit nimic de el.Sunt convins cata munca necesita un anticheat facut de la 0 si totodata perfect functionabil,insa nu trebuia sa il promiteti,atata timp cat acesta nu era realizat in totalitate si perfect functionabil.Ceea ce spun eu se vede si in sondaje...Principala problema pe aceasta comunitate,sunt codurile si persoanele care le folosesc.Chiar daca scripterii de care dispuneti nu reusesc singuri sa il duca la bun sfarsit,ar trebui sa cautati persoane capabile sa va ajute,fie ele si din exteriorul comunitatii.Si asta cat mai repede...Pentru ca lumea s-a cam saturat.

Am raspuns cat se poate de sincer si la modul cel mai serios, chit ca nu stiu cat o sa va pese de parerile noastre. Trebuie neaparat sa scapam de copiii care nu au altceva mai bun de facut decat sa te injure din senin, DM aiurea. M-am saturat sa intru 5 minute pe server, ma plimb cativa metri si ma trezesc cu 4-5 jucatori care ma ataca fara rost.

Ar trebui implementate cateva lucruri care sa ne readuca placerea de a juca samp, multi nu mai fac diferenta intre acest joc si viata reala. Cred ca daca iei best la un war esti cel mai bun iar acest lucru ii impinge sa foloseasca coduri. Depinde de voi si de ideile voastre, cert este ca e necesar sa scapam de acest copii care vin aici cu scopul de a face rau, de a te scoate din sarite cu orice pret.

@@Count LuNg ZEW, Bine punctat, amice. Ai spus tu cam tot ce era de spus, mai multe nu adaug.

Edited by South zeEk

Un nou sistem de ROB ar fi bine venit, cred ca ne-am saturat toti de acest sistem, /rob si primesti 3k (in functie de skill). Dar daca vreti sa faceti un anti-cheat faceti-l cum trebuie, sunt curios daca il bagati, cati jucatori vor lua ban aiurea? Ma uitam la cererile de unban de prin 2009 sau 2010 si am vazut cati au luat ban din cauza anticheat-ului.

Cred ca singura schimbare majora ar trebui sa fie sistemul anticheat,iar daca aceasta este greu de realizat macar sa fie urmariti adminii care stau degeaba si nu baneaza pe nimeni . Sincer sa spun,de o lunga perioada de timp dau report pe aceiasi 3-4 jucatori zilnic in perioada de war-uri si niciodata nu mi se raspunde la /report . Nu cred ca este normal ca adminii care ar trebui sa vegheze la buna functionare a serverului sa nu baneze codatii pentru ca sunt prieteni de'ai lor,dar in schimb sa dea kick'uri pe banda rulanta pt "/d" sau "afk in strada" sau chestii minore de genul asta . Daca nu pot sa isi baneze prietenii atunci sa fie schimbati si sa fie adusi unii care nu favorizeaza anumiti jucatori . Mi se pare inadmisibil sa dau report pe 1 om timp de o luna zilnic (2 ore pe zi continuu) si nici macar o data sa nu mi se raspunda la /report !

Edited by AT RaduMamii

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.