Jump to content

Sondaj B-Zone

Kelton
 Share

Sondaj B-Zone  

872 members have voted

1. 1. Ce vârstă aveți?

• Sub 14 ani
      48
    • Între 14-16 ani
      290
    • Între 16-19 ani
      379
    • Peste 19 ani
      153
  2. 2. Cât timp petreceți în medie online pe zi pe serverele noastre?

• Sub 2 ore
      105
    • Între 2 și 4 ore
      283
    • Între 4 și 8 ore
      408
    • Peste 8 ore
      74
  3. 3. Câte conturi dețineți pe serverele noastre?

• 1 cont
      370
    • Între 2 și 4 conturi
      417
    • Peste 4 conturi
      83
  4. 4. În ce măsură sunteți de acord cu afirmația: funcțiile se iau pe pile.

• Total de acord
      201
    • Oarecum de acord
      328
    • Oarecum nu sunt de acord
      164
    • În totalitate nu sunt de acord
      177
  5. 5. Cum considerați că-și fac treaba liderii?

• Slab
      86
    • Așa și așa
      301
    • Bine
      388
    • Foarte bine
      95
  6. 6. Cum considerați că-și fac treaba helperii?

• Slab
      188
    • Așa și așa
      278
    • Bine
      286
    • Foarte bine
      118
  7. 7. Cum considerați că-și fac treaba adminii?

• Slab
      229
    • Așa și așa
      231
    • Bine
      271
    • Foarte bine
      139
  8. 8. Cum considerați că își face treaba Kelton?

• Slab
      62
    • Așa și așa
      98
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      423
  9. 9. Cum considerați că își face treaba Bobo?

• Slab
      68
    • Așa și așa
      90
    • Bine
      261
    • Foarte bine
      451
  10. 10. Cum considerați că își fac treaba scripterii?

• Slab
      17
    • Așa și așa
      52
    • Bine
      209
    • Foarte bine
      592
  11. 11. Cum ați aflat de B-Zone?

• Prieteni/cunoștințe
      592
    • Reclamă
      38
    • Email
      5
    • Facebook
      9
    • Youtube
      94
    • Altfel
      132
  12. 12. Cât de important este pentru voi o recomandare a unui server din partea prietenilor sau să jucați pe același server?

• Deloc important
      168
    • Puțin important
      216
    • Destul de important
      324
    • Foarte important
      162
  13. 13. Cât de bine funcționează conexiunea ta de internet către serverele noastre?

• Foarte prost
      33
    • Așa și așa
      109
    • Bine
      332
    • Foarte bine
      396
  14. 14. Dacă ai putea face o singură modificare la un lucru ce ține de serverele noastre, ce ai modifica?

• Ownerul
      21
    • Hostul
      33
    • Adminii
      87
    • Helperii
      32
    • Liderii
      59
    • Scriptul
      12
    • Codatii
      278
    • Jucătorii needucați
      348
  15. 15. Cât de bine pus la punct credeți că este Regulamentul Serverului?

• Nu prea bine
      74
    • Destul de bine
      207
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      302
  16. 16. Dacă ați avea șansa de a primi o funcție pe un server de pe o altă comunitate ați părăsi B-Zone pentru ea?

• Da
      40
    • Poate că da
      109
    • Nu
      310
    • Cu siguranță nu
      411
  17. 17. În cazul în care ați jucat și pe alte servere, credeți că B-Zone este mai plăcut decât acele servere?

• Nu am jucat altundeva
      146
    • Nu este mai plăcut
      58
    • Poate că este mai plăcut
      130
    • Cu siguranță este mai plăcut
      536
  18. 18. Care dintre următoarele sisteme vă place cel mai mult?

• Dealership
      131
    • Safe Zone
      52
    • Waruri
      327
    • Evadare din Jail
      134
    • Joburi
      181
    • Shopul
      45
  19. 19. Cât de des faceți DM fără motiv pe serverele noastre?

• Zilnic
      43
    • Destul de des
      31
    • Ocazional
      124
    • Rar
      229
    • Nu fac DM
      443
  20. 20. Ce părere aveți despre jucătorii care înjură?

• Mă scot din sărite
      240
    • Îmi provoacă disconfort
      298
    • Nu mă deranjează
      241
    • Și eu folosesc limbaj vulgar
      91
  21. 21. Credeți că ar fi mai util sa sancționăm cu ban (civilii level 10+) și demitere membrii facțiunilor care înjură?

• Nu, și eu înjur
      158
    • Poate că nu, nu mă deranjează înjurăturile
      196
    • Poate că da, nu îmi prea plac înjurăturile
      185
    • Da, poate așa se învață minte să nu mai înjure
      331
  22. 22. Ați dori să dețineți o funcție pe vreun server, dacă da, care?

• Nu doresc funcții
      163
    • Lider
      380
    • Helper
      142
    • Admin
      185
  23. 23. Cât de eficiente credeți că sunt testele TeamViewer?

• Deloc, toți iau ban aiurea
      122
    • Oarecum eficiente, mulți iau ban aiurea dar mai prindeți și codați
      313
    • Eficiente, mulți codați sunt prinși și puțini jucători iau ban aiurea.
      235
    • Foarte eficiente, am scăpat de o grămadă de codați până acum.
      200
  24. 24. Dacă ar fi să adăugăm un sistem nou, pe care l-ați dori?

• Anticheat
      387
    • Sistem de Rob nou
      103
    • Sistem de Salarii Facțiuni
      192
    • Sistem Custom House Interior
      74
    • Sistem de Questuri
      114
  25. 25. Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?

• Nu, dacă n-au știut să se comporte atunci nu vor ști nici acum
      159
    • Poate, e posibil să își fi schimbat comportamentul
      251
    • Da, au învățat cum să se comporte de atunci
      155
    • Cu siguranță da, chiar dacă au avut sancțiuni merită și ei șanse
      305
  26. 26. Dacă ar fi să mai deschidem un server RPG ați juca pe acesta?

• Nu
      300
    • Poate că nu
      65
    • Poate că da
      294
    • Da
      211
  27. 27. Cum vedeți serverele noastre de sa-mp peste câțiva ani?

• N-o să mai fie peste câțiva ani
      44
    • Probabil o să fie dar cu jucători puțini pe ele
      161
    • Mai dezvoltate ca acum și la fel de mulți jucători
      272
    • Mai dezvoltate ca acum, mai multe servere și mai mulți jucători pe toate
      393
  28. 28. Credeți că acest chestionar ne va ajuta să aducem niște modificări benefice pe viitor serverelor?

• Nu
      57
    • Poate că nu
      21
    • Poate că da
      344
    • Da
      448

Recommended Posts

Bla bla bla....

Jucatorii vechi se plictisesc repede pentru ca nu au ce sa faca, intri putin pe server, vezi ca nu ai ce sa faci si iesi.

Eu unu m-am saturat sa stau intr-o factiune cate 6-8 luni sa anung la rank 4.

Edited by VaNNilla

@, ... Se stă degeaba în facţiuni. Eşti obligat să te plictiseşti 10 luni într-o facţiune ca să iei lider fără pile (voturile se acumulează pe bază de pile), adică să fii propus. După care tot ei se plâng că de ce laşi liderul într-o lună. Cine ar vrea muncă plictisitoare?

Eu joc de 4 ani pe RPG-uri, am fost fidel acestui game-mode şi simt că nu am fost răsplătit decât cu mai multă muncă şi bătaie de joc.

La un punct ajungi să-ţi pierzi distracţia ta şi să o întreţii pe a altora.

Serverul nu este nimic mai mult decât un ambalaj strălucitor ce ascunde ... să nu zic ceva. :)

Edited by Predix

Eu zic ca ar fii bun si un sistem gen 'am wanted. vreau sa ma predau, nu gasesc niciun cop, asta inseamna ca stau vreo 2 ore sa ma joc pana se duce wanted-ul si sa ma pun si eu pe sleep, ceva gen, te duci in jail si scrii /surrend sau nush..

Felicitari ca v-ati gandit si la noi de la mine respect. Primul lucru circulatia pe server este dezastruoasa mereu imi vine sa dau /q cand vad ca intra truckeri in mine sau orice alt jucator. Ce am vazut la playeri ..daca au masina busina intra in tine, daca o au cu hp 1000 se feresc. DM-ul alta problema nici bine nu ies din ,,curte" ca deja explodez. Iar in factiune se intra mi mul cu pile ce din ce am vazut eu, daca te dai bine pe langa lider ai o sansa mai mare... daca liderul nu te suporta nu intri sau te baga si te tine pana iei rank automat. Adminii de level mai mare sunt mult mai activi decat cei de level mic , acesta este un semnal de alarma, nu se aleg bine adminii?Sau devine monotonie? Serverul cam de un an are 80% din update-uri nasoale, nu mai e ce era inainte cand jucai de placere acum e monotonie mai ales cu noul sistem nu poti scrie un cuvant de mai multe ori. Ce mai propun casele de pe Richman a celora care nu se mai logheaza fie ca e admin sau nu sa se scoata si ele la licitatie. Alte probleme ar mai fi si la donat, orice iti doresti tre sa scoti bani din portofel.. Inainte era foarte frumos pe server, acum vezi numa pusti de 10 ani care inafara de ,,nob" nu au alt ceva in cap, circula pe contrasens si daca intri in ei cu toate ca ei sunt de vina te urmaresc tot serverul numa sa te buseasca. Lider/helper/admin mai nou nu mai inseamna NIMIC, toti sunt tradati aproape la fel, gen daca eu sunt helper tre sa stau frate sa fac si raport in factiune sa raspund si la /n... si daca ii spun cuiva gata zice sa las functiile.. Serverul in ochii mei in ultimul an o ia rau pe aratura... sincer sa fiu nu prea mai ma atrage, joc doar pentru functia pe care o am si la care tin foarte mult. p.s imi cer scuze pentru greseli.Va rog nu va bagati in seama cu mine aiurea sa va dati destepti mi-am spus doar ,,ofu-l", nu va place treceti mai departe, nu imi dati quote aiurea ca nici nu citesc.

Edited by Madutzu99 ADM

Tin sa te anunt ca nu este asa usor sa prindem asa multi codatii, pana la urma trebuiesc dovezi concrete inainte sa il banam, daca nu raspundem la report-uri nu inseamna ca nu ne ocupam, cel putin, pe RPG3 asa se intampla, ne ocupam cum putem dar nu putem anihila toti oamenii care joaca cu renko.exe, proaim.cs etc.

In legatura cu sondajul, este o alegere buna a lui Kelton pentru a vedea ce se poate schimba, majoritatea asteptam acel anticheat si eu unul sper sa apara cat mai repede, in rest, ceea ce mai deranjeaza la b-zone si in general la alte servere de peste tot este DM-ul si de asemeni si limbajul vulgar a unor jucatorii ce nu au cei 7 ani de acasa. De asemeni prin asta se dovedeste ca se tine cont si de parerea jucatorilor normali care nu au alte functii mari ca de exemplu Lider, Helper, Admin.

Mash expertul...

Ce vârstă aveți?
  1. Peste 19 ani
Cât timp petreceți în medie online pe zi pe serverele noastre?
  1. Între 4 și 8 ore
Câte conturi dețineți pe serverele noastre?
  1. Între 2 și 4 conturi
În ce măsură sunteți de acord cu afirmația: funcțiile se iau pe pile.
  1. Total de acord
Cum considerați că-și fac treaba liderii?
  1. Așa și așa
Cum considerați că-și fac treaba helperii?
  1. Așa și așa
Cum considerați că-și fac treaba adminii?
  1. Așa și așa
Cum considerați că își face treaba Kelton?
  1. Bine
Cum considerați că își face treaba Bobo?
  1. Bine
Cum considerați că își fac treaba scripterii?
  1. Așa și așa
Cum ați aflat de B-Zone?
  1. Altfel
Cât de important este pentru voi o recomandare a unui server din partea prietenilor sau să jucați pe același server?
  1. Puțin important
Cât de bine funcționează conexiunea ta de internet către serverele noastre?
  1. Foarte bine
Dacă ai putea face o singură modificare la un lucru ce ține de serverele noastre, ce ai modifica?
  1. Jucătorii needucați
Cât de bine pus la punct credeți că este Regulamentul Serverului?
  1. Nu prea bine
Dacă ați avea șansa de a primi o funcție pe un server de pe o altă comunitate ați părăsi B-Zone pentru ea?
  1. Cu siguranță nu
În cazul în care ați jucat și pe alte servere, credeți că B-Zone este mai plăcut decât acele servere?
  1. Poate că este mai plăcut
Care dintre următoarele sisteme vă place cel mai mult?
  1. Evadare din Jail
Cât de des faceți DM fără motiv pe serverele noastre?
  1. Nu fac DM
Ce părere aveți despre jucătorii care înjură?
  1. Nu mă deranjează
Credeți că ar fi mai util sa sancționăm cu ban (civilii level 10+) și demitere membrii facțiunilor care înjură?
  1. Da, poate așa se învață minte să nu mai înjure
Ați dori să dețineți o funcție pe vreun server, dacă da, care?
  1. Lider
Cât de eficiente credeți că sunt testele TeamViewer?
  1. Deloc, toți iau ban aiurea
Dacă ar fi să adăugăm un sistem nou, pe care l-ați dori?
  1. Sistem de Rob nou
Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?
  1. Poate, e posibil să își fi schimbat comportamentul
Dacă ar fi să mai deschidem un server RPG ați juca pe acesta?
  1. Nu
Cum vedeți serverele noastre de sa-mp peste câțiva ani?
  1. Probabil o să fie dar cu jucători puțini pe ele
Credeți că acest chestionar ne va ajuta să aducem niște modificări benefice pe viitor serverelor?
  1. Nu

Nu vad cat de util ar fi acest chestionar. Modificari au fost propuse in tot acest timp insa de fiecare data s-a primit un mesaj la modul "Sectiunea s-a inchis cu un motiv" si un ironic ras in fata.

Propunerile niciodata nu trebuiesc inchise.

De asemenea daca o sa mai fie scose job-uri, evenimente in alt virtual word doar pentru a fluidiza serverul cred ca am sa-l parasesc. Acum 3 ani primeam 5 zile ban pentru o poza in care se vedea ca am folosit pistolul in ziua de azi ma plang la admini ca ma sicaneaza unu si adminul vine o replica la modul "DM se numesc cand omoara 3 persoane diferite cu aceasi arma!". FOarte multi jucatori au plecat de pe server pentru astfel de lucruri. Sa nu se imbatam cu apa rece cand zicem ca sunt 1000 de jucatori cand in realitate sunt vreo 500-600 macar 996 sunt ca 4 conturi sunt ale mele.

Edited by AshimaPetrisor GOV

@, Cand o sa ai tu cate banuri am eu pentru codati la war, mai vorbim. Nu am stat NICIODATA pe un player de lvl 1 care face troll sau chestii de genul, doar pe codati am stat.

@@Count LuNg ZEW, Tu iar plangi pe aici ma ? Doamne,tu te plangi ma ? TU , ala care recunoaste cu varf si indesat ca foloseste coduri si te mai lauzi ca nu te prinde nimeni, dar de fiecare data cand te prinde cineva urli ca nu ai folosit nimic? TU, ala care te laudai ca stii sa stergi din OSF, desi te-a invatat piscotzel? Tu curatule, te-ai gasit sa comentezi la adresa mea. Nimeni nu te mai suporta ma pe serverul asta, toti prietenii tai ma suna si-mi zic "Vezi ca LuNg e pe contul X, in mafia Y si are interdictie". TU, te plangi ca ti-am intrat in PC si m-am uitat peste conversatiile de skype. Cum altfel voiai sa dovedesc ca esti un copil crescut cu internetul platit doar din alocatie sa te prind? Ba, vorbeam odata cu AnDeD si mi-a zis ca s-a saturat de tine ma. Zicea ca atunci cand iesiti afara le vorbesti alora numai de SA:MP si despre Kelton. Cum te-ai gasit tu marele jucator la care urla ma-ta "Cosmin pune-ti chilotii pe tine si treci in pat", iar tu te milogeai de ea sa te mai lase pana la 22:00. Radeau astia in conferinta ca lesinatii ma. Vii tu de unde si-a rupt foamea gatu, cine stie din ce bordel te tragi si faci pe aici scandal.

@, Nici nu ma mai intereseaza parerea voastra sincer. Am ajuns la concluzia ca daca incerci sa faci ceva bun, iti sar toti in cap.

@@Z o R n e T, Ia du-te tu si intreaba-l pe AnDeD mai bine cine, ce si cum vorbeste de Sa:Mp cand iese pe afara si mai du-te o data si intreaba-l pe AnDeD cum sta treaba cu chilotii daca stii tu prea bine.

Bine ca stau eu pe net platit din alocatie :>. Iti dau si + ca sa plangi putin.

Cat despre prieteni, hmm, am foarte putini prieteni pe server, spre deosebire de tine, prieten cu toti si pupator in fund. Si lasa sa nu ma suporte pe mine niciunu si sa fii tu ala suportat pe un joc. Esti foarte mare pe un joc, durule.

Deja te-ai luat sa baiat ca spune adevarul? Nu avea vreun motiv sa minta, a spus ce are pe suflet, ca esti un disperat dupa un joc. Hai,n-o mai lungi, pune-ti chilotii pe tine si da-i drumu in pat.

@@South zeEk, Si ma intreb, daca nu-ti donai si ultimul ban care-l ai in buzunar pentru a fi nustiu cine pe un joc, te mai cunostea cineva? Uita-te in oglinda inainte.

Edited by Z o R n e T

@@Z o R n e T, Ia du-te tu si intreaba-l pe AnDeD mai bine cine, ce si cum vorbeste de Sa:Mp cand iese pe afara si mai du-te o data si intreaba-l pe AnDeD cum sta treaba cu chilotii daca stii tu prea bine.

Bine ca stau eu pe net platit din alocatie :>. Iti dau si + ca sa plangi putin.

Cat despre prieteni, hmm, am foarte putini prieteni pe server, spre deosebire de tine, prieten cu toti si pupator in fund. Si lasa sa nu ma suporte pe mine niciunu si sa fii tu ala suportat pe un joc. Esti foarte mare pe un joc, durule.

@@Z o R n e T, Asta am sa fac. :>. Isi spune ce are pe suflet despre cel mai bun prieten , cat de inteligent sa fii sa pui botul.

Ia vezi, care e ala disperat de un joc, eu cu 16 ore intr-o luna doar pentru a scapa de FP sau tu cu 77 ?

PS: Sa stii ca sunt foarte afectat de treaba cu chilotii, o sa ma inchid in casa.

@ Si daca tot esti asa smecher, macar arata-te si tu, bossulik sa vedem cu cine stam de vorba. Iti permiti ca ai admin si sa spui lucruri stiind ca daca eu spun, imi dai ban, a?

Si de cate ori am fost eu prins cu coduri=)), ba, dai dovada de inteligenta. Am 2 banuri pentru coduri, 1 pentru ca V-AM DAT VOUA, ADMINILOR POZA CU WALLHACK, si al doilea pentru ca am avut IP comun cu [CBN]Cristi. Trage tu singur concluzia, m-ati prins cu coduri?

@@Z o R n e T, http://forum.b-zone.ro/topic/13066-southern-pimps-discutii-membri-member-discussions/?p=3349141 Sunt curios cand m-ati prins cu coduri..

Edited by Count LuNg ZEW

@@Count LuNg ZEW, Nu neaparat daca te legi de familiile lor, pur si simplu daca le spui ca sunt inactivi (degeaba), se simt jigniti.

@@Z o R n e T, Frumos comportament pentru un admin, ma intreb..daca nu s-ar fi introdus chestia cu aplicatiile prin mail, ajungeai vreodata aici? Mai nou toti va luati aere de vedete cum ajungeti sus, dar uitati ca ati fost doar niste simple umbre pe comunitate.

_______

@, Respect pentru ceea ce ai scris mai sus, macar mai sunt cativa jucatori din generatia veche care stiu cu adevarat ce a fost in trecut. Atunci chiar era o adevarata placere sa te joci, stiind ca nu iti face nimeni post pentru ca il faci "but" sau "nab". Acum e la moda sa se izbeasca in tine pe contrasens si sa te injure tot el, cu toate ca mergi regulamentar =))

Edited by South zeEk

@@Kelton, Intru si eu cand am timp pe forum, mai vorbesc cu niste tovarasi, si vad cacaria asta de sondaj, cum dracu crezi tu ca bitanii aia de baga in joc jumate din salariu lu' masa si vor o functie, cum sa raspunda ei sincer la intrebari, ei au raspuns de frica, doar doar o sa fie mai bine pt ei, primesc si ei o functie. Vorbesc din afara, chiar nu-mi pasa, dar ca idee, acum 2,3 ani se juca de placere pe server, munceai pt o masina si stiai ca e a ta, acum bagi bani, iei 431 de masini. Stateai intr'o factiune 1 an, primeai sublider, acum is 10 sublideri. Liderii erau alesi pe experienta, acum ii voteaza prietenii din staf. Trageai un glont in cineva, tragea si el, acum tragi in glont, iei jail, warn si ban. A AJUNS UN RAHAT DE AFACERE SERVERU', NU UN LOC DE RELAXARE. BAFTA SALUT.

@@Kelton, Intru si eu cand am timp pe forum, mai vorbesc cu niste tovarasi, si vad cacaria asta de sondaj, cum dracu crezi tu ca bitanii aia de baga in joc jumate din salariu lu' masa si vor o functie, cum sa raspunda ei sincer la intrebari, ei au raspuns de frica, doar doar o sa fie mai bine pt ei, primesc si ei o functie. Vorbesc din afara, chiar nu-mi pasa, dar ca idee, acum 2,3 ani se juca de placere pe server, munceai pt o masina si stiai ca e a ta, acum bagi bani, iei 431 de masini. Stateai intr'o factiune 1 an, primeai sublider, acum is 10 sublideri. Liderii erau alesi pe experienta, acum ii voteaza prietenii din staf. Trageai un glont in cineva, tragea si el, acum tragi in glont, iei jail, warn si ban. A AJUNS UN RAHAT DE AFACERE SERVERU', NU UN LOC DE RELAXARE. BAFTA SALUT.

Degeaba.... parerea ta nu conteaza.

Era mult mai frumos cand era Alexander administrator...

PS: Daca mai comentam mult o sa ne baneze kelton (vanzare cont) ca in cazul lui oto.

Edited by VaNNilla

O să aveţi foarte mult de pierdut din cauza liderilor în sine (mai ales cei din H.A şi Tow Truck, două facţiuni aproape inaccesibile) şi al sistemului de alegere al liderilor.

...

Am multe idei şi inconveniente care pot să vă ajute, însă nu-mi mai bat capul să le scriu pentru că m-am lăsat de sa:mp.

Pot presupune că tu vorbești din experiența ta vastă în domeniul scriptingului, administrativ și al marketingului. Pai dacă e așa de ușor pe cât crezi tu că e, unde-ți e comunitatea proprie cu mii de jucători? La un gamemode nu pot lucra simultan mai mulți scripteri. Un gamemode precum cel de pe B-Zone valorează câteva mii de euro. Tu chiar crezi că oferim acces oricui la el? E suficient să găsești o persoană greșită care să-l vândă sau să-l dea mai departe că s-a dus munca noastră de 7 ani încoace. Știu că e ușor să vorbești și să faci afirmații despre lucruri pe care nu le cunoști, dar câinele ce latră de obicei nu mușcă. Și mie mi-e ușor să-mi dau cu părerea despre tot felul de lucruri, dar când aprofundezi subiectul afli că de fapt nu cunoști aproape nimic din ce se întâmplă în „culise”. E frumos spectacolul privit din afară, dar necesită mai multă muncă decât ai tu impresia din interior.

Totuși un lucru nu înțeleg, majoritatea care au ceva de comentat sunt cei care s-au lăsat de sa-mp. Sondajul nu e pentru voi, e pentru cei care încă joacă și vor ceva mai bun. Dacă vrei să ajutați cu ceva veniți cu idei susținute de exemple și explicații concrete. Așa pot spune și eu că am idei dar mi-e lene să le scriu.

Edited by Kelton

Pot presupune că tu vorbești din experiența ta vastă în domeniul scriptingului, administrativ și al marketingului. Pai dacă e așa de ușor pe cât crezi tu că e, unde-ți e comunitatea proprie cu mii de jucători? La un gamemode nu pot lucra simultan mai mulți scripteri. Un gamemode precum cel de pe B-Zone valorează câteva mii de euro. Tu chiar crezi că oferim acces oricui la el? E suficient să găsești o persoană greșită care să-l vândă sau să-l dea mai departe că s-a dus munca noastră de 7 ani încoace. Știu că e ușor să vorbești și să faci afirmații despre lucruri pe care nu le cunoști, dar câinele ce latră de obicei nu mușcă. Și mie mi-e ușor să-mi dau cu părerea despre tot felul de lucruri, dar când aprofundezi subiectul afli că de fapt nu cunoști aproape nimic din ce se întâmplă în „culise”. E frumos spectacolul privit din afară, dar necesită mai multă muncă decât ai tu impresia din interior.

Totuși un lucru nu înțeleg, majoritatea care au ceva de comentat sunt cei care s-au lăsat de sa-mp. Sondajul nu e pentru voi, e pentru cei care încă joacă și vor ceva mai bun. Dacă vrei să ajutați cu ceva veniți cu idei susținute de exemple și explicații concrete. Așa pot spune și eu că am idei dar mi-e lene să le scriu.

Crezi ca ne-am lasat pentru ca o duceam bine ? Era prea multa distractie ?

@@Kelton,

M-am gândit că se pot face bucăţele de script pe un game-mod simplu, după care să fie implementate în cel mare.

Băi, ştii ceva? Sunt scârbit. Chiar mă apucasem să dau câteva idei.

Mi-am dedicat 4 ani din viaţă aici şi totuşi sunt tratat ca o insectă.

Nu-mi place ce am jucat şi am stat aici din cauza numărului mare de ore investite. Ce mai vrei mai mult decât că nu-mi place? Fă să-mi placă, asta e treaba voastră. Nu-mi spune de scripting şi toate cele, nu mă interesează şi nici nu vreau să profesez în aşa ceva.

*nu neapărat să-mi placă mie, să le placă tuturor.

Nu mai comentez.

Edited by Predix

Anticheat? Ce e ăla?

Dacă revin în forță cum eram înainte (pe vremea când banam câte 10 codați pe zi) iar nu o să mai bage jucătorii coduri de frică (Vă știți voi!).

Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?

Cum puteti numai sa va ganditi la asa ceva ? ce exemplu imi da mie nea Fanica ajuns in functia de helper,lider,admin asta dupa ce in cazierul lui are ban pentru cheat etc ?Sunt multi alti care au jucat foarte corect si nici macar nu sunt respectati .Exemplu foarte clar sunt cei care au folosit aimbot/no recoil si continua sa joace ,asta dupa ce multi , chiar foarte multi s-au lasat din cauza acestor exemplare des intalnite pe server.Si aici e strict vina adminilor care nu isi fac treaba .

Foarte bun acest sondaj, asa fiecare isi poate exprima opinia in mod public.

1.Anticheat, majoritatea au votat, speram ca acesta sa fie primul lucru care se adauga.

2. Limbajul la civili si membrii factiunilor? Nu cred ca ar trebui sanctionati asa aspru, fiecare mai injura si altele cand e suparat, cred ca sanctiunile actuale sunt suficient.

3.Pile? Urasc pilele, parerea mea, mie imi place sa muncesc pentru ceva foarte mult, cum e cu functia de Lider, unii stau 1 an intr-o factiune si tot rank 5 raman.

Cam astea mi-au sarit in fata, restul e bine, cred ca acest sondaj va fi de mare ajutor !

Am votat cat de sincer am putut, majoritatea au votat ca mine, parerea mea e ca momentan sunt destule servere rpg si ca unul in plus mai mult ar dauna(celelalte servere ar pierde jucatori),ar trebui sa veniti cu niste idei noi,joburi noi sau de exemplu sunt multi jucatori de samp care joaca si counter strike,la bizul gun game sa se faca meciuri intre Tero si CT,sa se planteze bomba si asa mai departe,sau orice altceva pentru a atrage jucatori,Ideea de a baga in samp mai multe jocuri mie imi suna destul de ok :)

Edited by Glow

@@Mark, si eu am rank 5 in paramedics pe rpg 1, sunt de 1 an si 4 luni aici si tot rank 5.. am luat un singur AV in toata "cariera" mea de medic pe server acuma 10 luni si degeaba.. rankurile mari se dau intre prieteni, am stat 11 luni sa iau rank 5 si de la rank 4 la rank 5 am stat 7 luni, ceea ce nu mi se pare normal, altii dupa 4-5 luni au leader/rank 6 sau rank 5 fara sa se fi stresat..

Sunt cateva intrebari tari, gen aia cu pilele :)). Acum sa speram ca poate sa o sa schimbe ceva dupa acest sondaj, nu o sa fie doar asa, informativ.

sigur :)) viseaza puiule,elementul pile si relatii nu poate fi niciodata eradicat, doar scazut la un nivel acceptabil

De cand se ia wanted automat multi stau cu wanted si nu sunt arestati.

Sistem antichat upgradat ar fi bun

Event zilnic cu questuri ceva ar fi foarte interesant, o ocupatie in plus

Kelton e si el om :)), mai face greseli dar se descurca mai bine ca restul :D, si le mai rectifica din cand in cand :))

Testul TW util pana la un punct, Cred ca mai util ar fi ca adminii sa vada perspectiva playerului pe care se uita, exact ce vede el. Banuri aiurea s-au dat si se vor da in continuare.. tot ce conteaza este proportia la 100-200 de codati mai ardeti si unu nevinovat :))

Munca si-a pierdut putin valuarea cu explodarea joburilor si ieftinirea masinilor, cand erau 10 infernus pe servar parca era altceva cand cumparai sau inchiriai unul,

Sau ati putea separa dificultatea de evolutie in functie de servare. gen RPG4 sa aiba infernus la 900m si la jobul la trucker sa iei 500$ etc

Salariu la factiuni nu prea sunt de acord , cine vrea bani are joburi, factiunea e pentru alte chestii. dar e doar parerea mea altii le vor pe toate.

Testele TW ar trebui introduse si pentru ClanWar.

Poate inventarea unei factiuni Antichat sau ceva de genu, un fel de admini dar care sa se ocupe de aim no recoil etc pt war si clan war, ar deveni un fel de factiune hitman :)) nimeni nu are loc sa intre.. nu zic sa aiba ei acces, zic dar ei sa posteze dovezile etc, si sa se faca ca in workshop pe steam, odata ce strang destule voturi si fie verificate de admini, uneori se vede destul de clar din filmari cine are cod doar ca nu are cine sa se ocupe de asa ceva

Edited by GODlikeX5v3

@@South Alexutz, Si tu vrei sa fii promovat la functia de lider doar cu o factiune la activ? Eu pana sa ajung lider, am trecut prin multe factiuni si am capatat experienta. Rank 5 School Instructor, rank 2/3 LSPD, rank 2 FBI ceea ce pe vremuri intrai foarte greu in FBI, Hitmen Agency iar mai apoi am fost promovat la functia de lider dupa 4 luni de ganguri;). Sa nu mai zic ca Helper am luat dupa aproximativ 4 luni de lider.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.