Jump to content

#3 Sondaj DM & Posthunters

Kelton
 Share

Deathmatch / Posthunters  

438 members have voted

1. 1. Pentru care variantă optați cu privire la Deathmatch? / Which option do you prefer regarding Deathmatch?

• Varianta 1 / Option 1
      44
    • Varianta 2 / Option 2
      79
    • Varianta 3 / Option 3
      279
    • Varianta 4 / Option 4
      36
  2. 2. Pentru care variantă optați cu privire la Posthunteri? / Which option do you prefer regarding Posthunters?

• Varianta 1 / Option 1
      73
    • Varianta 2 / Option 2
      233
    • Varianta 3 / Option 3
      132

Recommended Posts

alte servere nu apleaca urechea la fiecare copil de 12 ani si au 1000/1000...

Daca se mai relaxeaza odata regulamentele plec pe un server serios. Cel mai probabil sa ma intorc pe serverul francez pe care jucam pana acum unde jucatorii nu au nimic impotriva sa ia ban pentru deathmatch.

Daca eu cer dovezi unui politist si acesta refuza cum se numesc reclamatia? Mi s-a intamplat de zeci de ori. Cum mie nu mi s-au facut reclamatii asa poate fiecare sa stea linistit precum stau eu. De ce sa complicam situatia?

Am ales varianta 3 la DM si 2 la posthunteri. Am primit multe reclamatii inutile in ultimul timp. De exemplu: Vine dupa o saptamana sa imi ia permisul si face ce vrea, am fugit in tot acest timp de el. Faza era ca, nici macar 10 ore nu au trecut de cand a condus neregulamentar. Cred ca aceste variante vor iesii din punctul meu de vedere.

Varianta 3 la Dm

Deja e enervant sa fii omorat sau sa iti sparga cauciucurile etc. doar de distractie, serverul vrea sa imite viata reala nu?

Varianta 3 la posthunteri.

E chiar enervant sa primesti reclamatii nonstop mai ales ca leader, jucatorii sunt obligati sa cunoasca reculamentul nu sa faca reclamatii pentru ceva ce nu ai incalcat.

"DM- Varianta 2"- Dezvolt: Bă,mie se pare ceea mai ok deoarece este un joc.De ce doar mafioţii să aibă parte de arme,chestii ălea ălea,dacă te enerveaza unu te duci şi îi dai pe neveu,fără atâtea sancţiuni .

Părerea mea,papagalii să comenteze

Edited by iRemediabil

Am citit pe undeva un comentariu de tipul "daca vrea sa vada dovada de ce sa-l sanctionezi"? Oameni buni, voi ganditi? Reclamatia se face atunci cand te simti NEINDREPTATIT, nu cand ti se scoala tie sa urce un user pe youtube un videoclip. Daca stii ca ai gresit (DM pe cop, ai folosit cheats, etc) ar trebui sa fii sanctionat pentru MINCIUNA. In momentul in care reclami pe cineva si acea persoana nu este sanctionata, automat tu ai mintit. De ce nu se sanctioneaza minciuna? Pentru ca e ok sa minti si sa spamezi aiurea site-ul, LOGIIIIC. Cum de nu m-am gandit la asta. Damn it, Andie, grow some brains.

I Voted 3 And 2

La prima opţiune 3 clar, iar la a 2-a este cam ciudat sistemul acela, am votat 1, mai bine îi lasam să facă posturi si cei în cauza care nu sunt de vină cu nimic să nu primeasca nimic, nu contează că au 100 de posturi la facţiune atâta timp cât sunt toate făcute din ură sau alte divergenţe ce le-au avut ei în joc.

PRO pentru DM!!! PRO pentru POSTHUNTERI!

1. Daca te ucide unu, nu dai report ca un las, dar te intorci si il ucizi.

2. Cine altii daca nu posthunterii te invata sa faci dovezi peste tot, sa te gandesti de 2 ori inainte de a zice/face ceva?

Cu privire la Deathmatch am ales varianta 3 doarece mi se pare inadmisibil sa fiu atacat peste tot de jucatori fara ocupatie. Nu se mai poate plimba omul 5 minute alaturi de prieteni ca imediat este atacat si injurat, in cazul in care se apara. Vreti sa permiteti DM-ul in prostie? Foarte bine, transformati serverul in server de DM si totul e facut. Din cate stiu aici e Role Play, ar trebui sa ne inspiram din viata reala insa..se pare ca nu mai exista vreo legatura. Ai destul loc de facut DM, exista Paintball, exista noua arena in care poti sta 24/24 si sa tot tragi in pereti.

In concluzie, mai bine deschideti un nou server Deathmatch in loc sa stricati si mai rau acest server.

Legat de Posthunteri nici nu ma stresez, pe acestia nu-i mai schimbam niciodata. Indiferent de regulament, vor proceda la fel deoarece e de la natura :)).

_________

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas. O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta. Spun :pro: Variantei 2.

@@Lerrys, Baiatu? Aprinde bec-ul, poate asa iti vine mintea. Acest joc este facut sa te relaxezi, sa stai cu prietenii. Nu a fost facut sa iti pierzi toti nervii cu copilasii ce au materie cenusie in minus. Vrei DM? Cauta-ti alte servere si rupe-te acolo pana nu mai poti.

Edited by South zeEk

3 şi 2

Nu are rost să sancţionăm post - hunterii, ne-am obijnuit deja cu aceştia, simpla lor prezenţă îmi provoacă o stare de amuzament, nu are rost să ne stresăm şi cu ei, ne stresăm destul cu codaţii.

@@GF Infernal,Sunt total de acord cu idea ta. Sa vedem totul despre jucator, nu sa avem DM-isti in factiune.

Cat despre vot, am ales variante 3 la ambele. Multi fac reclamatii aiurea si la playeri normali, sa fie sanctionati si ei. Liderii si adminii primesc destule reclamatii aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.