sLoww ToV Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Nick (sa:mp) : sLoww Nick-uri anterioare: Dani.Adv De cat timp joci (sa:mp) : 2015 Warn-uri in joc(motiv) : 1 warn pentru fast c-bug Ai avut vreodata ban?(motiv) : nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : sa-mi fac prieteni, sa socializez Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : cu activitatea mea de pe forum Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : da, sunt de acord Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? da, sunt de acord De unde ai aflat de acest clan? : l-am descoperit singur cercetând forumul Realizarile tale pe B-Zone : Helper RPG, Tester Hitmen Agency (rpg1). Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? da, sunt activ, intru destul de des Planuri de viitor : nu am Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : pup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 @sLoww Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nick (sa:mp) : Strandy Nick-uri anterioare :Tordy De cat timp joci (sa:mp) : 2009 Warn-uri in joc(motiv) : nu am Ai avut vreodata ban?(motiv) : am avut multe banuri, afaceri ilegale/ limbaj vulgar De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : De cand eram mic vroiam in clanul acest simt ca dya este un symbol pentru mine Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Pai cu inteligenta mea, cu sfaturile mele sunt si un bun afacerist Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : De pe forum Realizarile tale pe B-Zone : Primar, Helper, Insusi eu sunt o realizare Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Da, De multe ori nuj da intru de multe ori Planuri de viitor : Sa fiu presedintele Americi Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : dya fututa-te in gura de moldovean, sunt cel mai vechi membru al tau din clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 @HG Strandy Aplicație respinsă. Pe lângă faptul că ești cel mai vechi, cred că ai și cele mai multe aplicații aici Dacă mai vrei să dai semne de viață, fă-o la discuții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM JohanN. Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Nick (sa:mp) : ArminN Nick-uri anterioare : ArminN.HYENA De cat timp joci (sa:mp) : Din 2016. Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit nicio sanctiune. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Am luat, insa am primit unban dupa maxim 3 ore, pe motivul unei dovezi clare din partea mea. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Vreau sa ma alatur acestui clan pentru a cunoaste oameni noi, sa purtam discutii zilnice, sa fim seriosi, sarguinciosi, dar si cu simtul umorului cand trebuie. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Pot ajuta acest clan cu activitatea mea, pot sa ma integrez repede si sa-i ajut pe unii colegi cand au nevoie. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : Am vazut pe forum zilele acestea si am zis, de ce nu, sa aplic aici la voi. Realizarile tale pe B-Zone : Pe acest cont (RPG2) am aproape 3 factiuni cu rank 5 si niciun post facut, inca, de la crearea acestuia. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Am detinut rank 6 in GSB acum 2 ani, iar pe langa acestea mai sunt: Rank 5 NG, Rank 5 Paramedics, Rank 5 LSPD si in curand, din nou rank 5 Hitmen Agency. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Da, sunt activ mai mereu pentru a vedea noutatile factiunii / clanului. De cate ori este nevoie. Planuri de viitor : Sa stau cat mai mult in factiunea actuala (Hitmen Agency), sa ma alatur acestui clan si sa raman multa vreme si poate cand voi face 300 de post-uri pe forum, sa aplic la functia de Helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Toate cele bune, multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 @TLG ArminN Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depresie Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Nick (sa:mp) :RCHS Nick-uri anterioare : De cat timp joci (sa:mp) : 2014 Warn-uri in joc(motiv) :nu am Ai avut vreodata ban?(motiv) :pe contul asta nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Este un clan respectat. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : O activitate buna. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da.. De unde ai aflat de acest clan? : De pe forum, am auzit ca este unul respectat. Realizarile tale pe B-Zone : Nu pot sa zic ca am cine stie ce realizari. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :6 respectiv 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Foarte activ as putea spune, cam la orice ora as putea intra. Planuri de viitor : As dori sa ajung helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 @DeV RCHS Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1mple Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Nick (sa:mp) : Maryo.HOTLINE Nick-uri anterioare : M@RYO.MOTORSPORT De cat timp joci (sa:mp) : 6 ani Warn-uri in joc(motiv) : 0 Ai avut vreodata ban?(motiv) : nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa ma alatur acestui clan pentru a imi face prieteni noi si pentru a cunoaste persoane noi si gandiri diferite. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu activitatea mea idk Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De pe Forum de acm cativa ani Realizarile tale pe B-Zone : N-am dusmani. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 3 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Da, sunt activ, intru de 10-15 ori pe zi pe forum. Planuri de viitor : Nu am, este doar un joc. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : N-am, sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 @MARYO18 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorenaRx Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Nick (sa:mp) : LorenaRx Nick-uri anterioare : LorenaRx De cat timp joci (sa:mp) : Joc din 12.03.2020. Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit asa ceva. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Niciodată. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Vreau sa ma alătur acestui clan deoarece vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni, iar ideea clanului este geniala. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cred ca-l pot ajuta cu orice este nevoie. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la @spersaiaufoc Realizarile tale pe B-Zone : Cred ca prieteniile făcute pe acest joc și funcția de Helper. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rang 5. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Da, sunt foarte activa, folosesc destul de des forumul într-o zi. Planuri de viitor : Nu am planuri de viitor. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni : Pupici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 @LorenaRx Welcome to Dyablox's Team! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuser Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Nick (sa:mp) : tuser Nick-uri anterioare : tuserinho De cat timp joci (sa:mp) : 15.10.2020 Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu, niciodata. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa ma alatur clanului deoarece vreau sa cunosc oameni noi. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Daca este nevoie de mine voi ajuta cu ce este nevoie. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : Am dat de acest clan in timp ce dadeam browse pe forum. Realizarile tale pe B-Zone : Mi-am facut prieteni si cam atat special. Speram ca vor urma si altele. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 4 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Da, sunt foarte activ. Accesez forumul destul de des. Planuri de viitor : Sa ajung Helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Nimic altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hawkeye Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) Nick (sa:mp) : Hawkeye Nick-uri anterioare : MihaiA24 De cat timp joci (sa:mp) : 05.07.2016 Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu, niciodata. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa ma alatur clanului deoarece vreau sa cunosc oameni noi. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Il voi ajuta cu ce o sa fie nevoie. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Bineinteles! De unde ai aflat de acest clan? : Am dat de acest clan in timp ce ma uitam random pe forum. Realizarile tale pe B-Zone : Mi-am facut foarte multi prieteni si experienta in factiunile pe care le am avut Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Da, sunt foarte activ. Accesez forumul destul de des, intru la fiecare 2-3 ore. Planuri de viitor : Sa ajung Helper si sa intru Hitmen Agency. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Va salut. Edited February 9, 2021 by AIM Hawkeye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 @tuser Welcome to Dyablox's Team! @AIM Hawkeye Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) Nick (sa:mp) : Saitama. Nick-uri anterioare : N-am. De cat timp joci (sa:mp) : 7 ani, mai exact din 2014. Warn-uri in joc(motiv) : N-am. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Da, troll. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Comunicare. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Activitate. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la un prieten. Realizarile tale pe B-Zone : Helper in 2015. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Când intru pe calculator trag si un ochi pe forum. Planuri de viitor : N-am. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Mai aplicasem în acest clan, doar că nu mai tin minte ce nume aveam. Edited April 18, 2021 by Saitama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 @Saitama Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Pink Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nick (sa:mp) : Pink Nick-uri anterioare : Pink.. PinkORNITORINCU PinkJANDARMU De cat timp joci (sa:mp) : Din 2014, iar pe aceasta comunitate joc din 2015 Warn-uri in joc(motiv) : Am un warn pentru fast c-bug Ai avut vreodata ban?(motiv) :Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Sa socializez si sa imi fac cunostinte noi. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Sunt foarte activ Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : De la un prieten Realizarile tale pe B-Zone : Leader Verdant Family Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Leader Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Sunt foarte activ, il verific in general de 3 sau 4 ori pe zi Planuri de viitor : Nu am planuri Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni :Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 @RW Pink Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISA Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Nick (sa:mp) : VISA Nick-uri anterioare : N/A De cat timp joci (sa:mp) : De prin Mai 2021. Warn-uri in joc(motiv) : Nu am. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu am avut. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Sa cunosc persoane noi. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Voi fi cat de activa se poate, ma implic in activitati. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da.. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la un prieten. Realizarile tale pe B-Zone : Nu am nimic iesit din comun, am reusit sa ajung la a doua factiune, 60 de zile si mergem mai departe. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 3 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Verific forumul foarte des, nu pot sa estimez un numar. Planuri de viitor : Probabil sa ajung in staff. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 @VISA Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claude. Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Nick (sa:mp) : Reksio, WHOOPTY Nick-uri anterioare : master.claudiu08, .skyfalo claudiu.mister De cat timp joci (sa:mp) : pe 4 ian. 2017 fac 5 ani Warn-uri in joc(motiv) : nu am avut Ai avut vreodata ban?(motiv) : nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : mi se pare unul foarte activ, cu membrii de treaba si activi pe forum Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : activitate si tot ce mi se cere Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? da De unde ai aflat de acest clan? : l am vazut pe forum Realizarile tale pe B-Zone : un rank 5 in ng, si 2 rank 4 uri Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? da, de cam 3-4 ori pe zi Planuri de viitor : functii pe forumBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : sau Alte mentiuni : scuzati ca nu mi am batut prea mult capul cu aplicatia, dar nu am ideei ce sa scriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Kedows Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Nick (sa:mp) : StarKiller Nick-uri anterioare : FireBoy, iReflex, (i)Awake De cat timp joci (sa:mp) : Pe 23.11.2021 fac 2 ani. Warn-uri in joc(motiv): N/A Ai avut vreodata ban?(motiv) : nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Este unu super activ, imi place de membrii ca sunt de treabă Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : activitate si seriozitate Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : yes Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : l am vazut pe forum si am decis să aplic Realizarile tale pe B-Zone : un rank 5 in LSSI Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? da, de multe ori, 5-6 Planuri de viitor : Helper, rank mare LSPDBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mențiuni: Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 25, 2021 Author Share Posted August 25, 2021 @ReKSiO. Welcome to Dyablox's Team! @AIM StarKiller Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) Nick (sa:mp) : Lieutenant Nick-uri anterioare : AimBot.eXe, Nightrunner, ThinBlueLine De cat timp joci (sa:mp) : din 2009 Warn-uri in joc(motiv): N/A Ai avut vreodata ban?(motiv) : Vreo 5-6 ban-uri pentru cod. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Este un clan activ, vreau sa mai discut cu lumea. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : activitate, seriozitate Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : yes Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : il cunosc demult, dar m-am hotarat acum sa aplic Realizarile tale pe B-Zone : moderator pe forum, rank 4 LSPD si rank 4 N.G Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : rank 4 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? da, intru zilnic de 3-4 ori Planuri de viitor : Sa absolvesc Academia de Politie cu bine Ș) Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : nu mai joc Alte mențiuni: Mulțumesc Edited November 8, 2021 by NanuV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts