Andr3y00B Comunistu Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Si la lideri sa se creasca la 45 de ore pe luna. N-am înțeles niciodată rostul a așa ceva. Facțiunea aia poate să meargă bine și frumos fără ca liderul să trebuiască să sară pe mașinile de la HQ ca să facă niște amărâte de ore jucate. Nu așa demonstrează liderul cât de bun este în funcția sa și nici că facțiunea ar merge mai bine dacă o face. Ar trebui să știi asta, mai ales că la News Reporters multe din problemele facțiunii se rezolvă pe forum/website, nu în joc. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC SniQuit Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) 1. Sugerez ca pentru DM in factiune sa primesti doar AV nu si FW de multe ori se intampla sa tragi intr-o persoana din greseala si pac te trezesti cu post, nu poti cere playerilor sa se filmeze non stop deci eu nu o sa spun sa vina cu dovezi mai clare ca a tras aceea persoana intentionat in el pentru ca asta ar insemna sa filmezi 24/24 deci sugerez sa nu se mai dea FW ci doar un simplu AV. 2. Sa nu se mai dea wanted pentru DB deoarece multi sar cu 1 hp in fata masinii, aici sa poti face post pentru ca un player a facut DB eu zic ca la DB ai timp sa faci cateva poze ca ala sta cu masina pe tine intentional ca moartea de la DB dureaza mult mai mult fata de cand iti baga unu 2-3 gloante de deagle deci aici ai timp sa faci dovezi destule. Si sa se primeasca ajail 15-20 min. 3. Sub-lideri la factiuni sa aibe minim 20-30 de ore pe luna, hai ca astia nu au ce sa faca doar sa stea in joc si sa faca activitati si etc nu ai cum sa zici ca ei fac treaba pe forum/website eu zic sa se bage regula sa aibe minim 20/30 ore pe luna jucate sa se mai evite faptul ca unii lideri tin playeri pe post de sub-lider pentru a le face faction log frumos. Edited February 7, 2017 by CN SniQuit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotaru Fernando Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Ar trebui să știi asta, mai ales că la News Reporters multe din problemele facțiunii se rezolvă pe forum/website, nu în joc. asta stiu si eu, dar dupa ce am citit ce ai scris tu aici mi-am dat seama ca este cea mai proata sugestie posibila.... nu ai cum sa zici ca ei fac treaba pe forum/website eu zic sa se bage regula sa aibe minim 20/30 ore pe luna SniQuit, aici cam gresesti cum a spus si Andr3y00B, sublideri in News Reporters si nu numai chiar stau mai mult timp pe forum, adica eu daca nu intru timp de 2 zile pe forum apai stau maxim 1 ora si apoi iti tot dau astia sms-uri accepta cererea live, vezi ca am facut cerere pachet, si la pachet este cel mai greu, sincer spun cand vine unu si spune acolo "anuntul dat: casa x se vinde" tu trebui sa te gandesti sa mai adaugi in asa fel incat sa fie minimul de caractere permise pe [/news] si sa nu treaca nici de maximul permis pe [/news], cred ca te-ai prins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @ in primu raand nu te a bagat nimeni in seama. In al doilea rand o parte din propunerea mea s a adeverit pe RPG2 lider la 69 e roman. Si da nu e normal, ce romanii sunt lideri pe server din Somalia? Nu! Aia cu mistouri pe live e o prostie. Daca fac glume interesante da, nu sa ironizeze sau sa ia la misto reporterul. Asa hai sa facem serverul de STUNT daca e sa ai voie cu DM pe gabori. Ce zici? Legalizam si AIM si RENKO E lider roman pentru ca nici un potentia lider strain nu a dorit sa fie lider.Romeo sta in TTC ca nu are timp de war,Austin s-a lasat de 69,lui Sejwal ii place sa fie civil,Mitja tine deagle invers,AwAis s-a lasat vara de sa-mp,WolfGirl are lider SFSi. Nici un strain cu r4 anterior in gang nu a fost si deasta s-a ales doar lideri romani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotaru Fernando Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @@RW AlexIoan, Imi place de Alexioan, ce revoltat este el aici:))) Si da nu e normal, ce romanii sunt lideri pe server din Somalia? Nu! )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @@RW AlexIoan, Imi place de Alexioan, ce revoltat este el aici:))) )) S-a axat Alex doar pe Somalia si Indochina .Nu stie ca joaca strini cum am spus mai in sus din India,Pakistan,Tunisia,Cehia. E revoltat clar, ca exista 2 factiuni de straini.El nu e #WhiteAndProud, el e $RomanAndProud ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) Sa se poată da un singur sublider pe luna dintre Rank 1-3 sau nou veniti si restul sa se dea din Rank 4+ cum era înainte. Așa se iau orașele Mai nou Ședințe obligatorii cu membrii de gang prinvind problemă codaților si discutarea eventualelor bug-uri, eu zic ca o ora pe săptămână sa discutăm despre update nu sa stam într-un pm sa vorbim unul peste altul Edited February 8, 2017 by Askhanar Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Ședințe obligatorii cu membrii de gang prinvind problemă codaților si discutarea eventualelor bug-uri, eu zic ca o ora pe săptămână sa discutăm despre update nu sa stam într-un pm sa vorbim unul peste altul Ideea e buna pentru o singura data. Stii de ce? Primele dati mai merge ca e ceva nou, dar dupa un anumit timp devine anost.Te referi la bugul cu [/pee]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xHoT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) Regulament general: 1. Sa nu se mai dea ban daca ai in PC un folder numit "renko" sau denumire de cod daca in acel fisiere nu este cod. 2. Sa se interzica C-BUG excesiv sau sa se interzica de tot (ex: https://youtu.be/zcLl7_tokIw?t=3s) , nu de alta dar pune-te putin in locul meu sa vezi cati nervi ti-ai fi facut si nu numai in locul meu. 3. Sa se scoata porcaria aia de [/call 112] atunci cand te omoara / ataca un civil sa poti sa-i faci post pentru DM / DB, nu sa-i dai wanted ca nu ma "incalzeste" cu absolut nimic. Regulament mafii: 1.Sa ai posibilitatea daca tu esti pe turf si un inamic se afla in afara turfului sa poti sa il omori dar el sa nu poate da damage. Exemplu: Ma pun pe "crouch" cu M4 si trag intr-un inamic aflat pe turf si intre timp nu sunt atent pe mini-map sa vad cand intra pe turf, imi da 2 gloante de Deagle si ma omoara. 2. Sa nu se mai castige war-ul la runda 8. 3. Propun ca la rank 1 intr-o mafie sa iti dai la: /order 1 - Deagle si AK-47. /order 2 - Deagle si M4. /order 3 - Deagle, M4, Combat sau (una din ele) TEC-9. /order 4 - Deagle, M4, Combat si TEC-9. /order 5 - Deagle, M4, Combat, TEC-9, Rifle. 4. Daca nu iti convine varianta de mai sus, sa se micsoreze zilele care trebuie sa le ai in factiune pentru a obtine rank-up. 5. Sa nu se mai dea ban mafiotilor cand adminul vine cu o dovada 20 FPS sau mai putin. Regulament staff: 1. Sa nu mai se bage admini in staff care au PC-uri low-end. E destul de enervant cand tu joci intr-o 100 fps sau si mai bine sa vina un admin sa-ti dea ban apoi sa-ti prezinte o dovada vai de ea cu 10-20 fps. 2. Sa nu se mai bage admini in staff care nu au nici o treaba cu jocul. Dau un exemplu: Am fost luat la TeamViewer de catre un admin pe RPG2 si aveam mod pack-ul Robert Overhaul, in Downloads, si ce ma intreaba, nu e ilegal ala ? L-am intrebat cum ai intrat in staff, raspuns: sunt la inceput nu stiu, scuze. Adica B-Zone s-a facut cam de ras dupa faza cu TheLink de pe RPG4. (!) Sper sa se tinta cont macar de ce am spus la Regulement Staff. Edited February 8, 2017 by MuffiN 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) . Edited February 8, 2017 by A R S H A V I N Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) Regulament general: 1. Sa nu se mai dea ban daca ai in PC un folder numit "renko" sau denumire de cod daca in acel fisiere nu este cod. 2. Sa se interzica C-BUG excesiv sau sa se interzica de tot (ex: https://youtu.be/zcLl7_tokIw?t=3s) , nu de alta dar pune-te putin in locul meu sa vezi cati nervi ti-ai fi facut si nu numai in locul meu. 3. Sa se scoata porcaria aia de [/call 112] atunci cand te omoara / ataca un civil sa poti sa-i faci post pentru DM / DB, nu sa-i dai wanted ca nu ma "incalzeste" cu absolut nimic. Regulament mafii: 1.Sa ai posibilitatea daca tu esti pe turf si un inamic se afla in afara turfului sa poti sa il omori dar el sa nu poate da damage. Exemplu: Ma pun pe "crouch" cu M4 si trag intr-un inamic aflat pe turf si intre timp nu sunt atent pe mini-map sa vad cand intra pe turf, imi da 2 gloante de Deagle si ma omoara. 2. Sa nu se mai castige war-ul la runda 8. 3. Propun ca la rank 1 intr-o mafie sa iti dai la: /order 1 - Deagle si AK-47. /order 2 - Deagle si M4. /order 3 - Deagle, M4, Combat sau (una din ele) TEC-9. /order 4 - Deagle, M4, Combat si TEC-9. /order 5 - Deagle, M4, Combat, TEC-9, Rifle. Asta cu /order 2 si 3 e o gluma sau?Ba gandestete putin ca intra un civil de lvl20 care nu are idee de mafii si dupa 14zile primeste r2 si sa aiba m4 (fa-mi semn cand sa rad).As spune ca esti un civil nab care nu apuca r2 in mafii,dar vad ca ai r4 Avispa(fost).Ce ai ba cu c-bug si cu /order2 si /order3 ?Nu crezi ca e prea usor sa intre toti nabii si in 14 zile la r2 sa aiba m4?Si ce fci cu /order1 si cu Ak47 care de abia trage?Auzi?La r2 Deagle si m4,iar la order 3 sa ai m4,deagle tec9 sau combat. ""Exemplu: Ma pun pe "crouch" cu M4 si trag intr-un inamic aflat pe turf si intre timp nu sunt atent pe mini-map sa vad cand intra pe turf, imi da 2 gloante de Deagle si ma omoara." *si ce frate ai vazut multi care sufera la war sa vina si sa zica "KELTON schimba toate [/order]-urile sa ne fie mai usor ca suntem niste nabi care nu au idee de deagle,KELTON te spun lu mamica.* Edited February 8, 2017 by L U C A Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
xHoT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Asta cu /order 2 si 3 e o gluma sau?Ba gangestete putin ca intra un civil de lvl20 care nu are idee de mafii si dupa 14zile primeste r2 si sa aiba m4 (fa-mi semn cand sa rad).As spune ca esti un civil nab care nu apuca r2 in mafii,dar vad ca ai r4 Avispa(fost).Ce ai ba cu c-bug si cu /order2 si /order3 ?Nu crezi ca e prea usor sa intre toti nabii si in 14 zile la r2 sa aiba m4?Si ce fci cu /order1 si cu Ak47 care de abia trage?Auzi?La r2 Deagle si m4,iar la order 3 sa ai m4,deagle tec9 sau combat. Doar am propus ceva, mai ales faza cu c-bug, vrei sa faci c-bug du-te pe server de stunt / dm si fa pana iti cad click-urile de la mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Doar am propus ceva, mai ales faza cu c-bug, vrei sa faci c-bug du-te pe server de stunt / dm si fa pana iti cad click-urile de la mouse. Pai dc tu nu ai tasta *C* la claviatura?Esti anti c-bug?Cand va aud ba pe toti astia care sufera ca ia luat unu care face c-bug bine.Cand esti la scoala si unu primeste 10,dar tu primesti 5 mergi la profa si ii spui "Doamna profesoara de ce am eu 5, dar el 10?La urma urmei am copiat amandoi din aceasi sursa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xHoT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) Pai dc tu nu ai tasta *C* la claviatura?Esti anti c-bug?Cand va aud ba pe toti astia care sufera ca ia luat unu care face c-bug bine.Cand esti la scoala si unu primeste 10,dar tu primesti 5 mergi la profa si ii spui "Doamna profesoara de ce am eu 5, dar el 10?La urma urmei am copiat amandoi din aceasi sursa" De ce plm mai are mesajul " C-bug este interzis / C-bug is forbidden " bai smart guy ? http://imgur.com/a/MUrxO // https://www.youtube.com/watch?v=5soJTel_GSc&feature=youtu.be Apropo, te pupa fratele GaTes. http://imgur.com/a/VWkje Edited February 8, 2017 by MuffiN 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @, denumindu-ti un folder in "renko, aim, norecoil" iti bati practic joc de admini si ingreunezi si treaba. Probabil ai fost si tu sanctionat pentru asa ceva si vrei sa mai continui sa-ti bati joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CanooT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 B-Zone se duce in jos, totul se automatizeaza, totul e mult mai usor. Mai frumos era atunci cand se pierdea un lider la 2 saptamani acum sunt unii ce tin lideru 2 ani ca na tot ce faci este sa te uiti la niste aplicatii, niste posturi la care te consulti cu tot staffu si sa corectezi un raport. In currand veti inlocuii admnii cu AMD-BOTI. GG B-ZONE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TheoNeuer Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Dacă nu se rezolvă ceva cu post-hunterii la PD sau la taxi, ăia cu 1km, e degeaba. Știu că PD este o facțiune care se bazează pe dovezi, dar care mai e distracția să stau să uploadez câteva videoclipuri bune pe zi pentru niște idioți care "au uitat ce au făcut"? Dacă se făceau reclamații pentru motive întemeiate, spre exemplu abuz de funcție, DM neîntemeiat (dar chiar neîntemeiat, nu un glonț tras din greșeală), era altceva. Majoritatea reclamațiilor la PD se fac pe motiv "wanted aiurea, vreau să văd dovada / confiscate aiurea, dovada / mi-a dat kill, dar aveam drept de predare" în speranța că polițistul nu va avea dovezile necesare și va fi sancționat. În plus, cu noile regulamente în care legalizați NON-RP, C-Bug, Bug Abuse aduceți începători pe server care știu să abuzeze și pleacă jucători mari, cu realizări. Dacă tot vă gândiți să reduceți sancțiunile ca să fie cât mai mulți idioți pe server, legalizați codurile și aia e. Când am pierdut liderul, în PM-ul în care am discutat mi s-a explicat că trebuie să las jucătorul să facă mișto de mine, să iasă și să intre în mașină când îl somez să se predea, iar eu să-l sancționez cu kill mai tarziu, să se distreze. Înteleg că scopul pe server este distracția, dar nu e distractiv să îmi facă unu chestii d-ăstea, 10 minute mai tarziu să-mi spargă unul roțile, iar la 2 străzi distanță să dea unu /q când îl somez. Gândiți-vă mai bine la post-hunteri și abuzeri, ei strică "distracția" care trebuia să fie pe server. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) De ce plm mai are mesajul " C-bug este interzis / C-bug is forbidden " bai smart guy ? http://imgur.com/a/MUrxO // https://www.youtube.com/watch?v=5soJTel_GSc&feature=youtu.be Apropo, te pupa fratele GaTes. http://imgur.com/a/VWkje Pai daca esti GaTes inseamna ca te respect Avispa era ceva in 2014/2015.Apropo Dragos. numai ban-uri da.Ma luat la TW si i-am spus ca nu am gasit USB-driveul in 10sec si da ban 14zile.http://imgur.com/a/JJLiN B-Zone se duce in jos, totul se automatizeaza, totul e mult mai usor. Mai frumos era atunci cand se pierdea un lider la 2 saptamani acum sunt unii ce tin lideru 2 ani ca na tot ce faci este sa te uiti la niste aplicatii, niste posturi la care te consulti cu tot staffu si sa corectezi un raport. In currand veti inlocuii admnii cu AMD-BOTI. GG B-ZONE Adevarat ba,in 2014 si 2012 era mult mai greu pe B-Zone as dori foarte mult sa se intoarca acele vremuri. Edited February 8, 2017 by L U C A Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floryn Jr Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) @L U C A Z Am fost si eu civil daca eream bun scapam daca nu muream dar pe cand eream eu civil nu erea regula cu echipa mixta si s-a scapi erea mai greu dar nu imposibil.Dar eu cred ca requla nu e buna pentru ca ar trebui sa pot merge singur la rob si cred ca pentru robberi nu ar aduce un mare dezavantaj daca merg singur sau cu cineva mai degraba lear fi lor mai usor dar aici vreau sa atrag atentia mai mult la cei cu wanted no-drept si as dori ca aici sa te pui in pielea mea:Tie ti-ar placea: 1.Sa te omoare unu iar tu apoi sa nu mai ai voie sa il omori. 2.Sa treci pe langa un rob si sa te gandesti ca vor lua 100k iar tu nu ai ce face nici macar un punct la raport? 3.Sa stai toata ziua sa dai pe /d ng/fbi no-drept si s-a nu raspunda nimeni? Edited February 8, 2017 by Floryn Jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @L U C A Z Am fost si eu civil daca eream bun scapam daca nu muream dar pe cand eream eu civil nu erea regula cu echipa mixta si s-a scapi erea mai greu dar nu imposibil.Dar eu cred ca requla nu e buna pentru ca ar trebui sa pot merge singur la rob si cred ca pentru robberi nu ar aduce un mare dezantaj pentru ca daca mergem 1 sau 2 dar aici vreau sa atrag atentia mai mult la cei cu wanted no-drept si aici vreau sa te pui in pielea mea:Tie ti-ar placea sa te omoare unu iar tu apoi sa nu mai ai voie sa il omori. Sau sa treci pe langa un rob si sa te gandesti ca iei ia 100k iar tu nu ai ce face? Pai daca vad ca niste playeri dau rob si e posibil sa ia 100k, am prietenii NG.Le zic (la prietenii din NG*din viata reala*)"Baieti hai pe acounturile secundare sa dam rob." E urat asa Florine sa te gandesti "Pai aia iau 100k,da sa le dau un fail.Daca nu iau eu 100k dc sa ia ei?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xHoT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @, denumindu-ti un folder in "renko, aim, norecoil" iti bati practic joc de admini si ingreunezi si treaba. Probabil ai fost si tu sanctionat pentru asa ceva si vrei sa mai continui sa-ti bati joc Nu-ti bati joc de nimeni e PC-ul tau si faci ce vrei cu el, nu, nu am fost sanctionat pentru asa ceva, dar nu sunt de acord ca daca am un fisier sub denumirea unui cod / mod sa primesc ban daca in el este altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floryn Jr Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 (edited) @L U C A Z Am si eu prieteni din viata reala dar si ei sunt doar lspd si sfpd nu au cum sa ma ajute si ei nu stau toata ziua la pc. Dar as vrea sa imi raspunzi la intrebarea asta: De ce sa nu am voie sa merg singur? Ei sunt 4 pe 1 au superioritate si pot sa ma omoare daca sunt bun ii omor daca nu , bravo lor. Edited February 8, 2017 by Floryn Jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 @L U C A Z Am si eu prieteni din viata reala dar si ei sunt doar lspd si sfpd nu au cum sa ma ajute si ei nu stau toata ziua la pc. Dar as vrea sa imi raspunzi la intrebarea asta: De ce sa nu am voie sa merg singur? Ei sunt 4 pe 1 au superioritate si pot sa ma omoare daca sunt bun ii omor daca nu , bravo lor. Nustiu,cred ca staff-ul doreste ca membrii PD-urilor sa coopereze.La urma urmei unii dintre voi aveti aceleasi scopuri *sau poate nu=)) nu prea inteleg cum sta treaba cu ocupatiile si raportul de PD* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Eu propun sa se schimbe zilele de "stat" in factiuni, in departament ca sa ai rank 5 trebuie sa stai cam jumatate de an, pe bune? Pe bune? E un joc dude sa nu complicam prea mult viata reala cu un joc. Cam asa e si la factiunile pasnice, trebuie sa ai 120 zile undeva ca sa ai rank 5, eu zic ca e bataie de joc pe cand pe rivale la 50 zile deja esti legenda si ai rank 5.Parerea mea e ca e stupida gandita chestia asta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Eu propun sa se schimbe zilele de "stat" in factiuni, in departament ca sa ai rank 5 trebuie sa stai cam jumatate de an, pe bune? Pe bune? E un joc dude sa nu complicam prea mult viata reala cu un joc. Cam asa e si la factiunile pasnice, trebuie sa ai 120 zile undeva ca sa ai rank 5, eu zic ca e bataie de joc pe cand pe rivale la 50 zile deja esti legenda si ai rank 5. Parerea mea e ca e stupida gandita chestia asta. Zic si eu ca in Ganguri si PD-uri sa nu stai 6-7luni pentru r5.Macar sa stai 90 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts