Jump to content

Limbi Oficiale / Official Languages

Kelton
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, eB SniQuit said:

@DeliaMarduk esti pe un server Romanesc nu unguresc nu iti convine te duci pe un server unguresc daca exista xD, da urasc ungurii ^^ si ma mandresc cu asta ^^ /f /r este facut pentru discutiile importante nu pt discutiile aiurea intre gigel si vasile  de aceea ai chatul clanului si chaturile private puteti intra pe o frecventa si multe altele ^^ daca nu vr /sms ^^ nu trebuie sa stea liderul pe /f /r /sx /d sa isi dea seama ce ai scris tu si sa stie daca l-ai injurat sau nu xD

Tu zici asta doar pt ca urasti ungurii. am precizat acolo de ce ar trebui. (svr unguresc nu este, m-am interesat)

@DeliaMarduk esti pe un server Romanesc nu unguresc nu iti convine te duci pe un server unguresc daca exista xD, da urasc ungurii ^^ si ma mandresc cu asta ^^ /f /r este facut pentru discutiile importante nu pt discutiile aiurea intre gigel si vasile  de aceea ai chatul clanului si chaturile private puteti intra pe o frecventa si multe altele ^^ daca nu vr /sms ^^ nu trebuie sa stea liderul pe /f /r /sx /d sa isi dea seama ce ai scris tu si sa stie daca l-ai injurat sau nu xD

Esti un om foarte trist daca gandesti asa egoist, daca ungurii ar fi majoritatea la noi in tara, si romanii minoritatea, cum te-ai simti? Se vede ca esti inapoiat, incearca sa te mai gandesti si la altii si sa lasi copilariile.

On 18/9/2017 at 9:42 AM, KiNNd3RELITA said:

Hmmm..... ma asteptam sa fie ceva mai serios... v-ati gandit la unirea serverelor ?

Mai bine am astepta sa se umple serverele, pana la urma se va intampla asta. In plus sunt destui jucatori dupa parerea mea pe toate serverele B-Zone. Nu s-ar merita sa le unim fiindca ar fi o greseala majora, spre exemplu, jucatorii care au un biz pe rpg4 si rpg4 se uneste cu 3, playerul care are bizu pe 3 ramane cu el si cel de pe 4 il pierde? E o pierdere totala de timp, parerea mea.

@GF Coolback4 Calmeaza'te ba copile :)) auzi la el  "esti un om trist" sunt chiar fericit bai copile esti ungur si te simti atacat de vorbele mele ? :> daca da tu esti ala trist :)) :-H:-H:-H "daca romanii ar fi o minoritate la noi in tara" pai tu gandesti ma?:)))))))))))) cum sa fie populatia principala a tari care se numeste ->Romania<-  minoritate?:)))) ca nu inteleg ??? d'aia exista Ungaria o tara total diferita de Romania ^^vai de capul tau:)) incerci sa pari inteligent dar nu prea iti iese :( :-H:-H:-H:-H:-H

@Frankie eu zic ca ar fi o idee groaznica ^^ odata ce avem undeva pe la 700-900 playeri seara... si + ca e bine asa nu trebuie sa se uneasca ^^ nimic + ca ar da peste cap tot gandeste putin la casele care le au playeri la functiile lor la factiiunile lor si etc la raport si  tot asa ^^ ar fi o gramada de dezavantaje mult mai multe dezavantaje ca avantaje ^^

On 18/09/2017 at 11:36 AM, V A L I K said:

In sfarsit scapam de nabii astia de pakistanezi. Lasa-i sa vorbeasca engleza sau sal.

Ce-ai ma cu ei? Sunt persoane de treaba, nu ai fost in SFSI sau?

2 hours ago, eB SniQuit said:

@GF Coolback4 Calmeaza'te ba copile :)) auzi la el  "esti un om trist" sunt chiar fericit bai copile esti ungur si te simti atacat de vorbele mele ? :> daca da tu esti ala trist :)) :-H:-H:-H "daca romanii ar fi o minoritate la noi in tara" pai tu gandesti ma?:)))))))))))) cum sa fie populatia principala a tari care se numeste ->Romania<-  minoritate?:)))) ca nu inteleg ??? d'aia exista Ungaria o tara total diferita de Romania ^^vai de capul tau:)) incerci sa pari inteligent dar nu prea iti iese :( :-H:-H:-H:-H:-H

Alo, bai, incearca sa nu mai ataci asa si sa o iei logic. Ma refeream intr-un caz in care nu ar exista o tara si anumite granite, iar ungurii sa fie majoritatea, si romanii minoritatea. Si nu, nu sunt ungur, si crede-ma, cred ca sunt mult mai istet decat tine, prin simplul fapt ca nu folosesc "emoji-uri" inutile si incerc sa o iau logic si sa gandesc situatia pana la capat. Nu fac cum ma duce capul, asemenea tie, care te conduce cam prost. Vezi ca te limitezi strict la joc. Ia-o ca pe un sfat si incearca sa tratezi situatia ca atare.

Un plus la tot ce am adaugat mai sus, nu ma judeca daca nu ma cunosti, ca nu esti nici mama, nici tata, nici o persoana mai apropiata de mine.

Edited by GF Coolback4

42 minutes ago, Wolfie said:

Ce-ai ma cu ei? Sunt persoane de treaba, nu ai fost in SFSI sau?

Am fost in SFSI, nimeni nu spune o vorba pe /f + daca nu le convine un lucru oricat de marunt iti sar in cap SI sunt dispusi sa Rupa orice prietenie, indiferent de vechime. SI mie mi se pareau ok la inceput, dar dupa si-au dat arama pe fata. Regula schimbata e perfecta.

Sunt si foarte putine exceptii.

Edited by GF 5stackz

18 hours ago, CBN Nelh said:

ho ma micuta uriasa, ce ai? Daca nu-ti plac ungurii nu-i bagi in seama, atat tot. Megcsókollak, adica te pup.

Dak nu se scoate regula, eu si alti moldoveni ne aruncam de pe fereastra, nu mai putem face misto in rusa pe /f

E ungur, se vede dupa poza ^^giphy.gif

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.