Jump to content

Bobo, Kelton si stafful

fug de pd cu katalintalent
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, TheCrack said:

daca as intelege eu gluma asta, ar trebuii sa am un creier cat o nuca, ceea ce ai tu.Din pacate exista si copii de genu, care nu realizeaza ca o gluma e facuta nu pentru a face hate.

pai normal ca nu intelegi daca singuru moment in care ai vazut vagin a fost atunci cand ai iesit din el

Just now, ming said:

daca afla a ta stimata mama in ce hal te faci de kkt pe internet te leaga de calorifer

=))))))))).kkt? asa ai demonstrat ce copil esti, tie frica sa scrii ,, cacat '' pentru ca daca vede maica-ta te bate pana te seaca, si mna chiar ar trebuii sa te bata putin, ca sa te calmezi, pana la urma e doar o incercare a mea de meme, nu is cel mai bun, dar mna, nu tre sa sari ca mia khalifa pe negrii daca stii cum zic.

2 minutes ago, TheCrack said:

=))))))))).kkt? asa ai demonstrat ce copil esti, tie frica sa scrii ,, cacat '' pentru ca daca vede maica-ta te bate pana te seaca, si mna chiar ar trebuii sa te bata putin, ca sa te calmezi, pana la urma e doar o incercare a mea de meme, nu is cel mai bun, dar mna, nu tre sa sari ca mia khalifa pe negrii daca stii cum zic.

asta sa fie ultima oara cand memezi ok?

14 hours ago, ming said:

tu meriti sa fii tinut in lanturi departe de un calculator cu internet

7 hours ago, ming said:

ma tine maica-ta cu catuse imblanite

7 hours ago, ming said:

pai normal ca nu intelegi daca singuru moment in care ai vazut vagin a fost atunci cand ai iesit din el

7 hours ago, ming said:

daca afla a ta stimata mama in ce hal te faci de kkt pe internet te leaga de calorifer

• Se permite folosirea limbajului obscen, glumelor sadice, sarcastice (chiar şi la adresa altor persoane) etc., ATÂT TIMP cât sunt amuzante şi cât nu atacă în mod direct o persoană. Întrecerea limitei va fi sancţionată cu avertisment verbal, avertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.

14 hours ago, Nathen said:

• Se permite folosirea limbajului obscen, glumelor sadice, sarcastice (chiar şi la adresa altor persoane) etc., ATÂT TIMP cât sunt amuzante şi cât nu atacă în mod direct o persoană. Întrecerea limitei va fi sancţionată cu avertisment verbal, avertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.

si ce propui...?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.