Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Reguli sublideri / Subleader Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

ro32.png

 

Deschid acest topic pentru a încerca să aducem niște îmbunătățiri regulilor de alegere sublideri în special pentru ganguri dar și pentru restul facțiunilor. Așadar vom proceda astfel:

 

  • Fiecare poate posta propria lui sugestie, după modelul de mai jos, despre cum consideră că ar trebui să fie regula pentru alegerea subliderilor la un anumit tip de facțiune.
  • Ca să nu ne încurcăm, postați într-o singură postare regulile pentru un singur tip de facțiune, nu mai multe.
  • Nu repetați sugestiile făcute de alții dinaintea voastră. Ca să fim mai organizați, dacă vedeți o sugestie care vă place folosiți butonul de + reputație.

 

Model de postare:

 

Tip de facțiune: pașnică/gang/departament/hitmen

Sugestie:

 

Regulile curente pentru alegerea subliderilor le găsiți aici: https://forum.b-zone.ro/topic/297678-public-leader-faction-rules/?do=findComment&comment=4500795

 

Cele mai bune sugestii vor fi supuse unui sondaj pe panel și se va alege cea mai votată. Atenție, nu faceți sugestii absurde pentru că nu le vom pune la vot chiar dacă vă dă toată lumea reputație. Sugestiile făcute trebuie să convină inclusiv administrației pentru a fi supuse la vot.

 

Încercați de asemenea să nu faceți spam sau postări inutile pentru a fi mai ușor să ne organizăm.

 

Mulțumim de înțelegere.

 

uk32.png

I am opening this topic to try to improve the rules of picking new subleaders especially for gangs but also for other factions. We will proceed as follows:

 

  • Anyone can post his suggestion, using the model below, about how he thinks the rules for picking a subleader for a certain faction type should be.
  • So that we are better organized, please use a single post when suggesting rules for a certain faction type. Do not post suggestions for multiple faction types in the same post.
  • Do not repeat suggestions already made by others. If you see a suggestion you like then hit the + reputation button.

 

Posting model:

 

Faction type: peaceful/gang/department/hitmen

Suggestion:

 

The current rules for picking a subleader can be found here: https://forum.b-zone.ro/topic/297678-public-leader-faction-rules/?do=findComment&comment=4500795

 

The best suggestions will be added to a poll and we will pick the most voted one. Attention, do not make absurd suggestions because we will not add them to the poll even if everybody gives you reputation. The suggestions must first pass through the administration to be added to the poll.

 

Also try not to spam or make useless posts in order to be better organized.

 

Thank you for understanding.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Sa se poata da sublider in acel tip de factiune in care a mai fost si pe celelante RPGuri (ex: rank 3 pe RPG1 in TTB si sa poata lua sublider pe RPG2 tot in ttb daca are acel r3 pe rpg1 sau etc.)

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: All (exceptie Ganguri)

Sugestie: Sa poti acorda Rangul de Sublider numai membrilor ce au fost in acelasi tip de factiune (Taxi, SI, PD <aici incluzand toate cele 5 departamente>) / aceeasi factiune (NR, TTC, Paramedics, Hitmen) cel putin 6 luni *in total*. Adica, daca am fost in SF Taxi 4 luni, iar in LS Taxi 2 luni, voi putea primi Rangul de Sublider in una din cele 3 companii, evident, dupa ce indeplinesc si celelalte cerinte impuse de administratie. Sau, daca am fost in Hitmen 6 luni, voi putea primi Rangul de Sublider in factiunea respectiva dupa ce indeplinesc si celelalte cerinte impuse de administratie.

Edited by HG iTzRazvan'HealHack
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: pașnică/gang/departament/hitmen:Gang

Sugestie:Pai e o regula ca poti sa ii dau sublider la un membru care a avut rank3+ in gangul respectiv in ulimele 3 luni, dar ar fi mai bine sa fie regula asta dar sa nu fie doar pentru factiune respectiva ci pentru toate gang-urile. Adica de exemplu daca am Rank5 in Verdant Family, daca ies cu rank3+ 3 luni sa pot intra sublider in orice gang.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate

Sugestie: Sa poti acorda sublider si unui player care a fost rank 3+ intr-un tip de factiune asemanator factiunii tale (exemplu LVPD-LSPD etc.) in ultimele luni, iar pentru ganguri, sa se aplice acelasi lucru, doar ca nu asupra tuturor, ci doar asupra celor din acelasi oras (exemplu VTB-GSB etc.). Asta deoarece un player de rank 3+ dintr-un gang consider ca are cam aceeasi experienta pe turfuri ca un alt player de rank 3+ dintr-un alt gang din acelasi oras. La departamente si pasnice, in cazul factiunilor de acelasi tip, nu mai e nevoie de motive, e clar ca toti fac acelasi lucru, experienta este aceeasi in cazul tuturor de rank 3+.

Edited by TwistedLemon VODA
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: Să poţi aduce un sub-lider de afară în fiecare lună şi să nu mai fie regula cu rank 3 în ultimele 3 luni, să fie ca înnainte.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: All

Sugestie: Sugestia mea ar fii sa poti acorda sublider oricarui membru din factiune, netinand cont de rank si a putea aduce oricand sublider dinafara. Si sa nu fie minim 3 sublider alesi pe luna, sa se aleaga cat sunt nevoie deoarece daca toti 3 parasesc factiune liderului ii v-a fii greu sa conduca singur.

Link to comment
Share on other sites

 

Tipul fracțiunii: Toate

 Sugestie: Modul său de comportament și trebuie să fie o persoană bună, bună, să nu fie crudă, Activitatea sa în joc și pe forum, trebuie să-i ajute pe membrii fracțiunii și pe alții și să ajute alți civili care au nevoie de el / ei ajuta, nu vorbi niciodata nepoliticos cu nimeni, întotdeauna ajutor și un fel de persoană și au istorie bună Faction.And au o oportunitate de a ajuta liderul

Edited by JohaR
Translated English To Romanian
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Lideru sa poata acorda sublider oricui, dar daca un sublider este banat pentru cheats atunci liderul sa primeasca direct LW. Asa s-ar echilibra jocul, liderii frustrati nu vor mai aduce orice codat fiind constienti ca vor fi imedia sanctionati si in acelasi timp cei cinstiti pot aduce jucatori buni de pe alte servere.

Edited by Gigel bossu din Barlad
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: all

Sugestie: Sa poti sa iti aduci un Sub-leader din afara cand doresti tu, dar sa fii avut rank 3 anterior in factiunea respectiva.

Edited by GigGs11 Legend
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie:Sa fie si cum e acuma regulamentu,sa poti da un rank6 din afara factiunii si un rank 6 din factiune unui membru cu rank 3 :D

Link to comment
Share on other sites

Tip factiune: Gang

Sugestie: Sa poti alege 2 sublideri din afara in decrus de 30 zile de la primirea functiei de lider, in caz contrar doar pe cineva cu rank 3+ actual in factiune. Astfel in cazurile in care se alege un lider nou, acesta isi poate aduce pe cineva care sa-l ajute si se poate baza pe el. Pe parcusul acestor 30 zile, liderul va avea timp sa-si pregateasca restul membrilor pentru functia de sublider in caz de necesitate.

Link to comment
Share on other sites

Tip factiune: Gang

Sugestie: Cand primesti lider sa ai cel putin 2 mutari de sublider din afara, deoarece sunt cazuri in care nu poti avea incredere in membrii factiunii respective la inceput si daca unul dintre sublideri este banat sau pleaca sa poti aduce altul din afara drept ajutor.

Edited by RW Olex
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: all

Sugestie: Cei care au avut lider in acelasi tip de factiune in urma cu un an sa poata primi sublider, odata ce ai avut lider te descurci si ca sublider. 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: Regula pentru recrutarea subliderului sa fie ca la inceput. In ganguri, daca o mafie isi face mafie buna din punct de vedere al membrilor iar celelalte mafii nu au mebrii bun, liderul trebuie sa aduca mebrii buni pentru a concura cu maifa respectiva, stiu ca intervin pilele etc, dar jocul este mai bun si nu intervine monotonia la waruri. Mai frumos este atunci cand o mafie vs o mafie se bat la limita, atunci cand un kill decide waru :D . In restu factiunilor, liderul isi aduce un sublider care stie ca este bine pregatit si in care are incredere. Mai bine iti aduci un om in care ai incredere de cat sa ii dai sublider unui membru care nu prea are habar de regulament si de cum sa se comporte cu membrii. Si oricum daca vrei sa iti aduci un sublider, aplica sta de la rank 1-3 si tot ii dai sublider, chestia asta era sa remedieze "pilele" din joc dar este doar o chestiune de timp. :) . 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Daca faci odata rank 3, sa poti sa iei rank 6 in orice factiune de acel tip

 

 

Ex: Am facut rank 3 in Green Street Bloods, sa pot sa iau rank 6 in orice factiune de tip gang.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: Sa fie ca inainte, daca esti lider la o factiune, practic e factiunea ta ai dreptul sa iti pui pe cine vrei sublider. Era super oke, cum era inainte. Dau un exemplu prezent in gang-urile de azi, poate ca un gang nu are rank 3 +, iar tu ai nevoie de sublideri, iar cei ce au parasit gang-ul cu cel mult 3 lunii s-au lasat sau nu doresc sa vina ca sublideri, iar liderul este nevoit sa astepte mult si bine.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie: Intelege ca in mafii nu e ca in restul, aici ai nevoie de oameni buni, nu de instructori, paramedici, politisti care trebuie sa dea dovada ca merita un rang. In gang e altceva, de exemplu stai o gramada de timp ca sa poti da sublider cuiva pe care ti-l doresti, rank 1-2-3, e o chestie banala si nu e doar opinia mea asta. Sugestia mea ar fi ca in ganguri sa se scoata regula cu sublider la rank 3. E total banala, am precizat ca in ganguri e nevoie de oameni care stiu sa traga. Pana face ala pe care as vrea sa l pun sublider rank 3 imi ia o groaza de timp.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.