Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

iPhone 4G

Bunicu
 Share

Recommended Posts

iphone4ghd.jpg

Lansare :

2010

Camera :

5 MP

Memorie :

16 / 32 sau chiar 64 GB ( Disponibil in editie limitata la inceput )

Imbunatatiri :

1. Camera in fata telefonului

2. Camera spate a fost cu mult imbunatatita fata de iPhone 3GS

3. Butoanele de Power, volum si mute sunt din metal.

4. Imediat langa difuzor, se afla un al doilea microfon care va reduce zgomotele din jurul vostru in momentul in care vorbiti la telefon.

5. Micro-SIM inloc de standard SIM

6. Ecranul a fost si el imbunatatit avand o rezolutie mai mare decat iPhone 3GS

7. Blitz pentru camera

Pret :

Aprox. 700 €

Daca va place apasati "+" .!

Multumesc.!

Edited by Bunicu

Exista la orange bancul de teste. Am vrut ieri sa-l manuiesc dar nu il aveau pus :)). Ce magari.

La ora actuala este cel mai tare telefon. Sunt impatimitul apple.

Telefon adevarat :)

Ar fi frumos sa faca cineva o cmparatie Nokia N.. Si un iphone :D

OFF : @Eggy, Nokia seria N sunt niste nimicuri pe langa asta. Singurul punct forte al seriei N este net-ul, categorie la care iPhone ii da fum. Sa nu mai spun de faptul ca singurul telefon din seria N cu touch-screen este ultimul, N97.

ON : Foarte destept pentru un telefon, intr-adevar. E bun pentru orice activitate de zi cu zi, arata superb, e usor de manevrat (USOR DE PIERDUT, USOR DE FURAT deasemenea) , dar scump. Nu oricine isi permite luxul de a plati 700€ pe un telefon, mai ales in Romania.

@msilviu42 - post pentru +1 ? ;))

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Sincer sa fiu , eu am un IPhone 3g ... (cam vechi...) si sunt diferente FOARTE mari intre Iphone 3G (respectiv 3Gs) si un IPhone 4 ... D

Intr-adevar , semnalul la acest IPhone este cam slabut ... . In schimb este bun ca navigator pe internet sau aplicatii, va faceti treaba pe NET , Messenger etc ...

Nu vad rostul acelor butoane din metal ... pentru ce ? :-/

"Apple inoveaza inca o data, pentru ca antena telefonului este de fapt rama sa metalica." ... => ceea ce mi se pare sincer sa fiu ... o porcarie ...

Intr-adevar , foarte bine a fost imbunatatita camera ... (Blitz + 5 MegaPixels)

iPhone 4 ajunge la vanzare incepand cu 24 iunie. Pretul va fi de aproximativ 500 de euro (la noi in Romania , trece de 600-700 :)) )." => Intr-un cuvant ... "SCUMP"

In opinia mea , la momentul actual IPhone 4 este cel mai capabil telefon dintre toate in momentul de fata.

ma intradevar sunt bune dar ia gandestete dau 1000 de euro sau cat e...si iti cade odata jos din mana si sa dus ce faci...mai bun un nokia cad nare nimik :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.