Jump to content

Modificari Reguli, Factiuni

Kelton
 Share

Recommended Posts

Frumoase modificarile, te apreciem Kelton ca faci treaba insa Bobo pierde mult, ar putea si el sa tina o legatura cu comunitatea in special cu youtube, nu prea mai este pr9movare, are si el si tu o audienta cat de cat, ar ajuta la mentinerea palyerilor ca altfel si multi actuali se duc incet incet la youtuberi, nu de alta dar e pacat.

I agree With All of Them.

But I have a little Confusion About The Team Viewer Test, Removing the method would bring more cheaters

Legenda spune ca jucatorii au inceput sa se inarmeze cu silent si smooth aimbot-uri si sa revine in "FORTZA" pe B-Zone    =D>    =))

E bines

@Kelton , Idee foarte buna cu renuntarea la test TW, mi s-a intamplat si mie acum 1 an pe RPG2 sa iau ban pentru aimbot care nu l-am folosit pe B-ZONE, si înafara de asta, aimbot-ul de pe net se vede si din spec nu cred ca trebuia neeaparat sa mai piarda adminul 20-30 de minunte cu un TW când ar putea face ceva mai util.

Kelton, as mai avea si eu o singura propunere: Interziceti c-shotul acela excesiv deoarece este un bug foarte evident si afecteaza vizibilitatea mea ca inamic fata de cel ce  face c-shotul, el este undeva iar eu trag altundeva deoarece mie asa mi apare. Ar fi o idee buna sa scoti C-shotul, c-bugul este ok si sa fie permis in contiuare.

Hai că acum nu o să avem doar licențiați in mafii, o să fie full și de jucători cu renko de pe net, silent aim, smooth sau de ce nu wall hack/poor aim.

Edited by South Alex FinantzBank

Esti cam fraier Dina si ma superi. 
Codurile alea de pe net le prinde orice admin prost, sunt evidente, renko silent si etc, pt ca alea is usor detectabile si din rcon, daca adminii ca tine si altii si-ar face treaba, ar fi chiar usor si chiar bine, ati putea prinde codatii de folosesc codurile evidente. Pe langa asta, ceilalti, "licentiatii" cum le spui tu, ar insemna mai multa munca din partea voastra, adica sa nu stai 1/2 zi pe el si sa-l filmezi, ci mai multe, dar na, e munca si voua va e cam sila. CA dau /report cu ajutor, imi raspunde mama care e admin 7, nu mi raspunde niciun admin(vorbesc de RPG4). Asa ca nu te mai plange atat ca o faci degeaba. Dar  cum voi stati 10 admini la war-uri, 3 is admin 4+, 3, is AFK, 2/3 isi fac treaba bine, iar restul is pe pile "Ba frate, uita-te pe asta ca are cod si nu te uita pe astia ai mei"   "baaa, vezi ca ala rupe codu de la tine din factiune, zii sa scoata codu" <<gata frate, acum ii zic>>. Pe bune? Asta nu o sa se rezolve niciodata datorita prieteniilor, e logic si e la mintea prostului.  Doar adminii, unii, prin activitate buna la war-uri pot sa faca ceva si sa elimine din codati. Ba, 2/3 ore pe zi, la war-uri 2 si 1/2 cand pe ceilalti jucatori. Vad ca tot se cere activitate lunara buna ca sa iei helper/admin...mai da o n mortii mei de cantitate, ca vad copii de au dat examen acu si eu aveau 100+ de ore pe luna mai...eu fac 100 de ore in 3 luni ei fac intr o luna....si au inaintare din partea superiorilor, "activitate buna"

Am o propunere.Cei din companiile de tip Taxi sa aiba la /spawnchange HQ-urile din cele 3 orase.Cred ca ar fi util in special pentru cei care sunt SF Taxi deoarece acestia au un drum lung de parcurs pana sa ajunga in locurile mai populate,cnn-urile,etc.

Renuntarea la controalele TW e posibil una dintre cele mai benefice decizii pe care le-ati facut in ultima vreme, am intrat si noi in rand cu normalitatea acum :) Pentru setarile low... Au fost cativa admini care, dupa ce au folosit intens coduri si stiu cum sa le prinda, si-au dat seama cum sa prinda codati cu setari low, cred ca ar trebui sa avem si noi un CCR sau ICCJ pentru cazuri in care parerile nu sunt de ajuns si trebuie recurs la experienta voastra, a ta de exemplu, poate chiar, daca va imprieteniti cu piscot, lucky, xpd, o sa va ajute chiar ei sa determinati unde se vede si unde nu se vede codul lor. Asta deja depinde de voi, si oricat ti-ar displace sa colaborezi cu oamenii astia, ei sunt solutia a foarte multor probleme.

Kudos @Kelton.

Mi se pare o decizie proasta micsorarea sloturilor factiunilor cum mi s-a parut si a mafiilor..  Cred ca aia care au zis "nu putem sa dam rob etc." sunt numai civili de lv7 care abea au descoperit rob-ul ; eu unul dau mai mereu roburi full la orele potrivite, cu oamenii potriviti si este perfect. Cat despre celelalte update-uri sunt pro :)

Edited by kyloren21

Eu zic sa se faca si o noua regula ceva la Testerii factiunilor, pentru ca daca un tester are ura pe cnv sustine testul cu el, si il pica fara motiv, de ex in taxi, un caz cunoscut, avea ura pe un player i-a dat locatii din SF, dupa LV, LS, pe urma iar SF, jucatorul avea 0 greseli si l-a picat, pe motiv de frauda, ca cica cnv l-ar fi ajutat, i-ar tot acest tester sustine testul cu un alt player ii da locati doar SF si LV, deci unde e dreptatea..https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/45353

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.