uS DeviL Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 hour ago, ThinBlueLine said: Coae, tu vezi ca din 2017 numa’ update-uri de cacat? Au automatizat tot, si alte rahaturi. Cui mortii mei ii trebe PUBG pe samp? Really? Plateste drq pt joc pe steam ca nu e un milion. Jocu’ asta e pixelat, vai de mortii lui Ce te face să crezi că nu îl am pe Steam? SA:MP e mai mult decât un "joc pixelat", dar tu nu ai cum să înțelegi nefiind de la începutul acestei comunități aici. Dacă tot ești atât de frustrat, de ce mai vii să postezi? Nu mai intra și gata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 cu cine sa testezi coae ca e gol tot ce sa testezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS DeviL Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 17 minutes ago, cedryk public enemy said: cu cine sa testezi coae ca e gol tot ce sa testezi S-a testat deja, era full ieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Drone Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 nice idea sooooooooo nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 E blanao PUBG pe SA-MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
E l e g a n t Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) 11 hours ago, ThinBlueLine said: Coae, tu vezi ca din 2017 numa’ update-uri de cacat? Au automatizat tot, si alte rahaturi. Cui mortii mei ii trebe PUBG pe samp? Really? Plateste drq pt joc pe steam ca nu e un milion. Jocu’ asta e pixelat, vai de mortii lui Să știi că nu toată lumea își permite un PC "forță" care să ducă PUBG și alte jocuri elevate. În cazul de față, un asemenea sistem este bine-venit. Jocul ăsta este încă la un standard ridicat. Cred ca aproape 50% din jucătorii de samp nu urcă peste 50 FPS, de aceea ne adaptăm fiecare la ce putem și la ce ne permitem, astfel încât să ne mai distrăm și cu sisteme care sunt mai "fake", dar destul de atractive. Este de altfel "începutul începuturilor" acest joc, mai ales baza pentru cei veterani pe comunitate, așa cum spune și @uS DeviL Edited July 27, 2019 by South EleganT 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 11 hours ago, uS DeviL said: Ce te face să crezi că nu îl am pe Steam? SA:MP e mai mult decât un "joc pixelat", dar tu nu ai cum să înțelegi nefiind de la începutul acestei comunități aici. Dacă tot ești atât de frustrat, de ce mai vii să postezi? Nu mai intra și gata. Joc pe RPG1 din 2009 mai bine nu vorbi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karther Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 21 hours ago, North FlorinN said: Asta e clasicu PUBG nu e pubg+fortnite ? Vorbeam ironic. Nici măcar nu e capabil SA-MP-ul să aducă mecanicile din Fortnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 On 7/26/2019 at 10:44 AM, ThinBlueLine said: Post pt plus unu. PUBG pe samp? Va auziti? eee au copiat si ei de la altii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV Black Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Atingem numarul de jucatori ca in PUBG original ? ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Haideţi să încercăm să păstrăm un limbaj decent, ne putem exprima părerile şi fără înjurături şi insulte. În acest topic vă rog să postaţi idei sau buguri referitoare la sistemul de PUBG (de fapt un Battle Royale, adaptat la SA:MP). Până acum, mulţumită celor care ne-au ajutat cu testarea, am reuşit să aducem modificări sistemului astfel încât să se muleze pe dorinţele voastre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odion Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Păcat că au trecut aprox. 2 ani de la primul anunț că se va lansa PUBG pe serverele de SA:MP. Mi-ar fi plăcut să-l încerc atunci, cât încă mă mai jucam Totuși, apreciez munca, și vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyvernyx Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) @Kelton @F4L KillerFish O sa adaugati si un sistem de ranking si level? Eu unul cred ca ar fi necesar ca sa tina jucatorii interesati Edited July 27, 2019 by LordMorgot 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 On 7/27/2019 at 11:18 AM, ThinBlueLine said: Joc pe RPG1 din 2009 mai bine nu vorbi Degeaba joci din 2009 dacă nu știi să respecți munca Scripterilor și tuturor celor care au contribuit la acest update. Nimeni nu te obligă să joci, așa că nu mai ciripi aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS DeviL Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 1 hour ago, TLG Gold said: Degeaba joci din 2009 dacă nu știi să respecți munca Scripterilor și tuturor celor care au contribuit la acest update. Nimeni nu te obligă să joci, așa că nu mai ciripi aici. Mare dreptate ai. Degeaba joacă din 2009 dacă tot ce face este să fie o persoană toxică pentru comunitate. Cui crezi că îi convine să îi asculte aberațiile toxice, în loc să aprecieze tot ce se face aici? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) pentru mine ce ati facut este fix 0, pentru ca nu o sa ma joc din cauza codatiilor, voi ganditi? puteati sa il faceti dupa ce blocati codurile, daca le blocati, delimitati-va de chestii d-astea, puteati sa faceti orice altceva dar nu o alta arena in care toti plozii o sa poata da cu codu, mersi. da, si pana la urma de ce ai nevoie de un pubg in samp cand te poti juca tu pubg? ce fel de originalitate este asta? era unic daca da, erati singurul server, dar pe nephrite este de atata timp bagat, oricine dorea sa joace pubg pe samp se ducea acolo si se satura, pana la urma o sa fie full 1 sapt, dupa 0. sampul in momentul actual are 0 competitivitate Edited July 29, 2019 by runtimE Fabiskh 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 On 7/27/2019 at 1:42 PM, F4L KillerFish said: Haideţi să încercăm să păstrăm un limbaj decent, ne putem exprima părerile şi fără înjurături şi insulte. În acest topic vă rog să postaţi idei sau buguri referitoare la sistemul de PUBG (de fapt un Battle Royale, adaptat la SA:MP). Până acum, mulţumită celor care ne-au ajutat cu testarea, am reuşit să aducem modificări sistemului astfel încât să se muleze pe dorinţele voastre. Eu primesc CRASH intotdeauna cand deschid inventarul, am verificat modurile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 18 hours ago, runtimE Fabiskh said: pentru mine ce ati facut este fix 0, pentru ca nu o sa ma joc din cauza codatiilor, voi ganditi? puteati sa il faceti dupa ce blocati codurile, daca le blocati, delimitati-va de chestii d-astea, puteati sa faceti orice altceva dar nu o alta arena in care toti plozii o sa poata da cu codu, mersi. da, si pana la urma de ce ai nevoie de un pubg in samp cand te poti juca tu pubg? ce fel de originalitate este asta? era unic daca da, erati singurul server, dar pe nephrite este de atata timp bagat, oricine dorea sa joace pubg pe samp se ducea acolo si se satura, pana la urma o sa fie full 1 sapt, dupa 0. sampul in momentul actual are 0 competitivitate Insfarsit cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Xrayy Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 L-am testat!Este foarte interesant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanuStratu Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Cred ca mai bine ati rezolva problema cu codatii/fuziune si apoi da ti drumu la PUBG ul asta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Cât de genial e, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karther Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) On 7/27/2019 at 1:42 PM, F4L KillerFish said: Haideţi să încercăm să păstrăm un limbaj decent, ne putem exprima părerile şi fără înjurături şi insulte. În acest topic vă rog să postaţi idei sau buguri referitoare la sistemul de PUBG (de fapt un Battle Royale, adaptat la SA:MP). Până acum, mulţumită celor care ne-au ajutat cu testarea, am reuşit să aducem modificări sistemului astfel încât să se muleze pe dorinţele voastre. Salut, am o idee legată de loot pool-ul acestui game mode. Am observat că poți să găsești Rocket Launcher, o armă care este destul de OP. Având experiență îndeulngată în jocurile de tip Battle Royale, această armă trebuie să fie găsită doar în Supply Drop-uri pentru a asigura un meci corect între jucători. Aceeași regulă vreau să fie aplicată și pentru Sniper Rifle, fiind singura armă cu scope a jocului SA-MP, oferind un avantaj semnificativ jucătorului. Hunting Rifle-ul îl puteți păstra normal, doar oferă un mic zoom în momentul în care apeși click dreapta. Edited July 31, 2019 by Karther Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Father Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 On 7/26/2019 at 11:06 PM, ThinBlueLine said: Coae, tu vezi ca din 2017 numa’ update-uri de cacat? Au automatizat tot, si alte rahaturi. Cui mortii mei ii trebe PUBG pe samp? Really? Plateste drq pt joc pe steam ca nu e un milion. Jocu’ asta e pixelat, vai de mortii lui Cat adevar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 @KeltonEu unul iau crash cand deschid inventarul, am incercat de pe 2 PC-uri si pe ambele iau crash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CokaineKIA Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Eu zic ca daca o sa adaugati PUBG-ul v-a venit mai multi jucatori, sper, pentru ca unii nu-si permit sa cumpere Pubg-ul sau nu-i duce pc-ul si macar cat de cat sa joace samp, in modul PUBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts