kristopher Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Slăbuț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, .Lewis said: Slăbuț. Bine ca meme-urile Ralucai va plac ON: E bun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 "Gusturile nu se discuta", Relu. Daca ii place sau nu, e fix treaba lui. Nu e nimeni obligat sa aprecieze creatiile lui Xulescu. Meme ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Decent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 3 hours ago, R e l u said: Bine ca meme-urile Ralucai va plac ON: E bun conteaza mai mult cine posteaza meme ul, nu ce meme s a postat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Slăbuț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 4 hours ago, uV Dabro said: "Gusturile nu se discuta", Relu. Daca ii place sau nu, e fix treaba lui. Nu e nimeni obligat sa aprecieze creatiile lui Xulescu. Meme ok. Nu e vorbesc de gusturi acum, insa, cum posteaza o fata o mema proasta toti arunca cu reactii, dar cand posteaza un baiat o mema proasta atunci proasta ramane. Aici e nivelul acestei sectiuni, si imi pare rau de asta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doriis Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 43 minutes ago, R e l u said: "cum posteaza o fata o mema proasta toti arunca cu reactii, dar cand posteaza un baiat o mema proasta atunci proasta ramane." Asta vad si eu. Dar daca asa le place sa evalueze, lasa-i sa-si faca de cap. Oricum moderatorii au ultimul cuvant (cancer/pretty/hot), nu indragostitii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lizard Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 5 hours ago, uV Dabro said: "Gusturile nu se discuta", Relu. Daca ii place sau nu, e fix treaba lui. Nu e nimeni obligat sa aprecieze creatiile lui Xulescu. Meme ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, R e l u said: Nu e vorbesc de gusturi acum, insa, cum posteaza o fata o mema proasta toti arunca cu reactii, dar cand posteaza un baiat o mema proasta atunci proasta ramane. Aici e nivelul acestei sectiuni, si imi pare rau de asta. gandeste te ca mema ralucai, aia cu /sleep, are 13 reactii man si e o mizerie de meme, spre decent. mema asta pe care am facut o eu anul trecut e prea buna coaie si are 16 reactii. vorbim de o diferenta mica. sa nu ti bagi pla in ele feedback uri facute la plictiseala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 On 2/7/2020 at 2:55 AM, R e l u said: Nu e vorbesc de gusturi acum, insa, cum posteaza o fata o mema proasta toti arunca cu reactii, dar cand posteaza un baiat o mema proasta atunci proasta ramane. Aici e nivelul acestei sectiuni, si imi pare rau de asta. Ai dreptate, da' nu si in cazul de fata. Memeul e slab, dar poate acum ceva ani era amuzant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC YonuT.CosmiN Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 (edited) 14 hours ago, R e l u said: Bine ca meme-urile Ralucai va plac ON: E bun te rog frumos, unii prunci n-au pe ce să se masturbeze că n-au auzit de incognită și dacă-i prinde mămica le taie unghia cu ușa mulțumește-i lu relu pt react din partea mea a și btw încearcă să nu mai folosești template-uri așa lame și vechi, dacă e fă-ți tu unu blanao, mai mult de 5 min în paint nu-ți ia, sau gimp că ăla e relativ ușor de învățat, da eu tot nu sunt în stare să o fac Edited February 7, 2020 by iLDuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 nu are rost sa incepem un conflict la urma urmei sunteti liberi sa dati feedback ul pe care il vreti si sa apreciati ce vreti. dar e aiurea ca meme urile proaste raman proaste atunci cand sunt postate de un baiat si asa ramane, dar la o fata curg reactiile si mai mult ca sigur ajunge in good memes, cum a zis colegu relu. nu i fair play, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 mna, ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 On 2/7/2020 at 7:17 AM, R e l u said: Bine ca meme-urile Ralucai va plac ON: E bun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Ratonescu Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 e bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel BAHAOS Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSirius78 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 e bunicel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) ar fi mers si adaugarea: Bobo: not stonks. Edited February 9, 2020 by Clanin3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Slabut, dar oricum ai +1 pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretsu Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Bun, bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 de ce sa faci asta cand poti sa iei gold de la mine? merge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts