Jump to content

Noii profesori sunt mai buni sau mai rai ?

John Cortez
 Share

81 members have voted

1. 1. Noii profesori sunt mai buni sau mai rai ?

• Foarte buni
      14
    • Buni
      46
    • Rai
      21

Recommended Posts

Ce parere aveti despre noii profesori ? (in general tineri)

Ce comportament prezinta ?

*Cine face spam; posteaza de 2 ori sau mai mult; ia la misto subiectul sau alte nereguli va fi sanctionat cu warn-up/suspend.

emptYmdY

Edited by emptYmdY

Depinde mult de varsta.

Parerea mea este ca profesorii noi, mai tineri sunt foarte ingamfati si se cred foarte superiori (chiar daca in unele cazuri nu sunt).Insa, sunt si profesori buni / foarte buni.

Profesorii sunt buni doar daca stii sa te comporti cu ei / sa vorbesti cu ei / sa nu prea fi prost la ore si sa asculti ce ti se preda, daca tu in timpul orei, nu scrii, comentezi, vorbesti, scrii sms-uri si alte cacaturi (ma scuzati de expresie) normal ca iei 3-4 chiar si 2, de ex la mine in clasa 5 copii au luat 2 la geografie ca-si bateau joc de domnu chiar au fost si 2 fete :-J frate, in ziua de azi trebuie sa taci la ore daca nu stii si sa inveti ~

La mine totii sunt buni cu mine doar pentru ca invat si ca tac la ore, asta nu inseamna ca si eu nu am note mici, aproape toti au note mici ...

Ma rog, asta a fost parerea mea, cred ca ar trebuii sa cititi post-ul meu si sa bagati in CAP !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.