Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vechiul B-Zone RPG | Aminitirle noastre .

Calvin

Recommended Posts

Bine ma de la cersetor am ajuns la Bo$$ :))), cerseste si tu si vei avea de castigat vei vedea, la schema asta m-am luat dupa astia din Romania :)) cand nu erau masini personale jucam si atunci era sf facut si ls joc de cand era modu vechi acela.... cu rroms, lcn, yakuzza etc

Bine ma de la cersetor am ajuns la Bo$$ :))), cerseste si tu si vei avea de castigat vei vedea, la schema asta m-am luat dupa astia din Romania :)) cand nu erau masini personale jucam si atunci era sf facut si ls joc de cand era modu vechi acela.... cu rroms, lcn, yakuzza etc

ce boss ? :))

sinned nu il-ai trecut pe edusca si 0merta pe lista

Esti foarte penibil eu in locul tau imi puneam coada intre picioare si taceam din gura

de magestratu a-ti uitat e un player vechi

ce boss ? :))

sinned nu il-ai trecut pe edusca si 0merta pe lista

sunt trecut :)))

nici eu nu m-am vazut prima oara !

Aminirile noastre

M-am gandit sa fac acest topic in special pentru cei vechi ...

•  
  • O lista cu nume mari din SA:MP [ aceasta lista contine playerii care fara ei nu exista B-Zone RPG , sau nu ar fi fost asa de populat ca acum ]:

Stal1n

ShuRuBeL

LeThaL

Moartea

Ciupanezu

Assasinul

florinacyo

mIRC

Tevez

RzRMarius

d3l3t3r

Maculetzu

Veilside

Owned

suzeTa

Crysty

Gyoo

Pa1

Costynho

cRistaL

Shady_Mig

Lebron

Spawn

sebYYYYYY

RodwanN

Clau_BV

Edusca00

R3g3n3sis

enTourAge_09

Guess.Who

mRRy

Mrrn

Nok1a

d3m0

DragosCosmin

F4l Balon

[Aka]Rtxx

Kaiac

Ady_Torres

Snifel

ByNuM

SXAndrei [ aka Bill_Bonnano ]

Gabb04

Gabb

Kip

Shady_Mig

Kheopsan

Goantza

Sho0T

Alin.Maest

Bobo

RazR

lexutzu

Mastertrap21

ByCorleone

CrazyFuck

Next_Taifun

Alcatraz

Dani_Steptu

Loloz

dsada

Brooklyn

ArmanDoo

0mega16

Cr0md

Rankuletzz

Firestarter

Cyufy_TM

•  
  • Vechiul [Ro] clan :

[Ro]florinacyo

[Ro]Tevez

[Ro]Veilside

[Ro]Robby

[Ro]Kheopsan

[Ro]S1L3

[Ro]Donald

[Ro]Pa1

[Ro]mIRC

[Ro]Gyoo

[Ro]MaCuLeTzU

[Ro]Costynho

[Ro]cRySty

Nu stiu daca sunt toti

•  
  • Vechiile factiuni :

Police Departament

Federal Bereau of Investigations

National Guard

Hitman Agency

Rroms

Bikers

La Cosa Nostra

Corleone

Yakuza

Taxi

School Instructors

Fireman/Paramedic

Cum ar fii sa fie macar pentru 1 zi un vechi B-Zone ?

P.S : Acest topic este facut pentru memoria celor care "nu mai sunt printre noi " [ la figurat ] .

That was just an figment of our imagination .

Parerea mea ca stal1n si tevez ar trebui scosi de pe lista aia din prima majoritatea care au aproape 2 ani pe serverul de samp stie ce a facut.

Si mai sunt pe acolo care nu ar trebui sa fie.

PS:pad ca sa ajungi acolo trebuie sa meriti nu sa ceri.

Imi aduc aminte de vremurile acelea. Doamne, ce frumos era. :) Parca era cu totul alt server decat e acum, unul pe care m'am indragostit de SaMp.

Si eu jucam pe vremurile acelea cu nickul [Ro]Raresh cu doi prieteni de-ai mei din localitate (AlinBota si DanielSipos aka BillaBong)

De ce sa fie scos Stal1n de pe lista? A adus multi playeri asa nub (sa nu zic altceva) cum era.. Oricum topic aiurea. Vechiul B-Zone nu va mai fi niciodata, pentru ca s-a ''popularizat'' comunitatea si acum astia mai noi nu stiu decat sa injure si sa faca dm, sa fure.

OMG !!!

Uitati-va pe lista inainte sa zic sa adaug pe cineva nou , majoritatea din care ati zis , sunt pusi deja [ aviz pentru GhostX si aLLx ]

Si pe mine bossu la civili :))))

Tu iti pui macar un pic in miscare rotile din cap inainte sa postezi ? Daca vezi, ca majoritatea player'ilor nu te sufera, de ce continui sa te injosesti ? Daca vezi ca ABSOLUT toata lumea face misto de tine din cauza ca nu stii sa legi 2 cuvinte in limba romana, de ce nu incerci sa faci ceva ? Nab, cersetor sau cum ti se mai zice, nu pot sa cred ca nu esti in stare sa scrii corect gramatical.Poate ar trebui sa te gandesti la ce ti se zice, de catre multa lume, si ar trebui sa schimbi ceva.Dar nu prin vorbe, prin fapte.Prin vorbe oricine poate ORICE.

In primul rand, felicitari SinNed pentru o alta idee excelenta..

Nu vreau sa par ipocrit, sau sa mi se zica ca sunt nou....insa acum un an (20 februarie) cand am intrat pe B-Zone (si erau 150-200 de playeri on) era altceva..poate pentru ca majoritatea erau vechi, si erau cat de cat cu capul pe umeri..te ajutau la orice pas...iti dadeau un sfat cand aveai nevoie, nu erau asa vanitosi, nu erau asa zgarciti, nu erau asa de ... disperati dupa bani..

Pun pariu ca 50% din player'ii cu masini/case/bani/biz-uri care in valoare absoluta valoreaza cel putin 4-500M, s-ar lasa de B-Zone daca ar pierde ABSOLUT toate bunurile..era mai bine, fara masini personale..erau 50-60 de case pe server, erau decat 50-60 de owneri in permanenta, si nu mai era atat scandal, atatea certuri din cauza tepelor / afacerilor cu euro...era mai bine AdmBot'ul care dadea ban pt. money cheats(din greseala), era mai bine cand mafiile se omorau pe unde se vedeau..(acum daca ai lasa barzini cu corleone sa se omoare oricand...pai..ar iesi un ha0s..)..

Era mult mai frumos..bine ca macar din astia 6-700 de playeri(care frecventeaza des server'ul) mai sunt cativa..care inteleg ceva din ce zic aici, si care ar face (in unele situatii) opusul din ce am zis ...

Tot ce putem sa facem acum...este macar sa incercam sa 'educam' player'ii care vor veni pe server, si sa incercam sa scoatem ura din player'ii actuali...sa li se scoata din cap chestia cu banii / proprietatile s.a.m.d..si sa incerce in loc sa dea un /ad cu V/S Masina x, mai bine sa incerce sa isi faca un prieten nou..in loc sa vorbeasca pe /sms cu x ca vrea sa schimbe masina, mai bine ii da un /sms lu' y prin care isi cere scuze pentru ceva rau pe care l'a facut..

Poate multi ma veti contesta, insa asta este parerea mea, care evident, poate fi corecta sau eronata...oricum, sper macar sa intelegeti ceva, si sa faceti ceva in legatura cu asta..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.