Jump to content

Vechiul B-Zone RPG | Aminitirle noastre .

Calvin

Recommended Posts

Jucatori mai vechi si prietenii de ai mei sunt acestia ca toti zicem ca nu am prietenii deloc, Adys0r aka Lollipop, Christiano, Krawl3r, legolas, skyto @ n0b0dy, Animo si multi alti pe atunci ii invatam buguri dar era demult asta sincer eu jucam pe alt server m-a amenintat aka ca imi da ban pe acel svr uitati-va la semnatura mea la AKA RTxx.

Multi spun ca acele vremuri de la inceput cand serverul era la o capacitate de 80 - 150 playeri , sunt "cele mai frumoase" . Intradevar .. au fost vremuri frumoase . Atunci se dorea dezvoltarea serverului si a comunitatii si cu multa munca s-a ajuns si la asta .. acum serverul are 300 playeri + in permanenta. Spun asta referindu-ma la faptu ca regulile sunt mult mai "complexe" ca la inceput , staff cu experienta si cunostinte .. etc .. astea au fost doar niste exemple.Pentru cei ce zic ca acum serverul nu mai e la fel si ca e plictiseala ..mai toti ce acum au o vechime pe server erau 'newbie' pe vremea aceea .. descoperirea / satisfactia jocului faceau ca totul sa fie frumos si distractiv. Parerea mea e ca asta e motivul pentru asa zisa "plictiseala". De gresit , cu totii am gresit ..toti am fost "newbie" candva si nu cred ca e cazu sa ii judecam pe altii cum sunt.

ON: Topicul isi are rostul dupa parerea mea .. chiar mi-a facut placere sa-mi aduc aminte de acele vremuri :)

Ai foarte mare dreptate. Faptul că nu erai familiarizat cu jocul a făcut totul să fie o plăcere.

Eu unul, nu sunt așa de vechi, însă am avut parte de momente frumoase :). Nu voi uita niciodată momentul în care eram de level mic și m-am dus în spate la Gara LS să iau heal, aveam viață foarte puțină, când deodată văd un civil cu skinul care îl primești la început și cu un deagle în mână, cu care dintr-un glonț mă omoră. Avea o față foarte suspectă. Poate pentru unii, povestea mea nu pare nu știu ce, însă pe mine m-a amuzat acest lucru.

ATI UITAT DE CAED :O?

Era unu' care era Cuneo,dar nui mai stiu numele exact,stiu ca mereu pomenea de alune,era obsedat si mai mereu radeai cu el.Daca ii stie cineva numele sa posteze aici. :D

Alune prajite si pisici roz Vlady2010 Fostul sublider Cuneo pe vremea lui Razvan aka LeBron

ATI UITAT DE CAED :O?

Era unu' care era Cuneo,dar nui mai stiu numele exact,stiu ca mereu pomenea de alune,era obsedat si mai mereu radeai cu el.Daca ii stie cineva numele sa posteze aici. :D

Alune prajite si pisici roz Vlady2010 Fostul sublider Cuneo pe vremea lui Razvan aka LeBron

Era Vladdi,nu Vlady2010.

nu vad rostul acestui topic, ce-a facut Stal1n? Ca abuza de rang? nok1a? Cine-i asta? Sunt o gramada care injurau,jucau cu, coduri. Sunt multi pe aceasta lista a ta care n-au facut nimic pentru acest server, ba din contra - au facut prea mult rau. Cred ca ar trebuii sa faceti o list acu playeri care au facut bine, nu rau.

Toti eram mici inainte de wipe...

vezi ca ai pus persoane de 2 ori

De ce e topic aiurea ? Ca incearca(ei) sa isi aduca aminte de vremurile frumoase ?Bine a zis dani/edi, daca erai si tu pe lista cu siguranta nu ai mai fi zis asta.Poate ar trebui sa incerci sa numai critici atat, pentru ca nu rezolvi nimic.Si poate ar trebui sa incepi sa te schimbi(pentru ca admin'ul te-a schimbat mult - parerea mea - ).Si nu, nu vreau sa deschid un nou conflict, nu te atac sau ce ai mai putea zice, dar de la o vreme exagerezi prea mult..

Si inca ceva, eu imi cer scuze fata de tot ce ti-am facut/zis pentru ca am facut multe..

Poate ar trebui sa player'ii noi sa fie "modelati" altfel...sa nu ajunga ca "ultima generatie" care e tare in gura cu toata lumea, si injura si fac DM ca la usa cortului..nu stiu cum era in 2008-2009 insa sunt 100% sigur ca generatiile respective NU fac ceea ce fac generatiile actuale..

De ce pentru marea majoritate conteaza numai banii si proprietatile ? Va pun o intrebare, daca maine pierdeti TOT va lasati ? De ce sa va lasati, la fel ca in realitate banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti, si pentru a fi pierduti / recastigati...Poate nu ar mai trebui sa se faca atatea diferente intre playeri si imi permit chiar sa zic intre admini..

Toti cei care au citit topic'ul asta si comentariile colaterale + topic'ul "amintiri" de ce nu incearca sa invete ceva, si sa incerce sa fie macar partial cum erau cei vechi ?

De ce nu incercati sa salutati pe toata lumea, sa ii ajutati pe cei "mici", sa numai comentati cand ati gresit si sunteti sanctionati...

Voi chiar ati uitat ca ne jucam de distractie...

De ce criticati atat adminii ? (chiar si eu o FACEAM) V-ati pus vreodata in locul lor ? Cand sunt 400 de playeri pe server cel putin 50 au coade / fac diverse fapte impotriva regulilor deci, trebuie sanctionati..forum'ul, sa nu'l uitam..sunt atatea plangeri pe zi, atatia spamm'eri care trebuie sanctionati..credeti ca ei (n.r. adminii) DOAR se joaca, sau si "muncesc" ?

Noi,playerii ce muncim ? Intr'adevar, e o munca foarte grea sa participi la un war / sa te duci dupa wanted / sa faci schimb de case/masini / sa iti fac contractul s.a.m.d

De ce faceti post din toate prostiile ? Daca ala a gresit, asta e frate, ii spui cu frumosul..."frate, e frumos ce-ai facut..?asa se procedeaza" si va asigur ca respectiva persoana isi va cere scuze(mai putin codatii si cei care sunt pusi pe fapte "mari" )

Poate ar trebui sa analizati un pic (oricat de prosti/destepti sunteti) tot ce s-a zis in topic'uri'le astea, toate comentariile adminilor in legatura cu player'ii in general...

Cel mai important, ar trebui sa invatati sa lasati un pic de la voi, sa cedati, sa nu mai fiti asa..dispretuitori...stai putin tati, tu zici despre un player ca e nab/idiot/tampit il injuri de masa s.a.m.d...dar tu nu cunosti player'ul respectiv in realitate ca sa iti dai cu parerea despre el...poate il injurati de mama, si mama lui este moarta...cum credeti ca s-ar simti el cand ar auzi asa ceva ?

Toata lumea se ia de Pad_vlad..cine suntem noi/voi sa va luati de el, sau sa-l judecati ? Daca atat poate, atat face, il lasati in prostia lui si gata..

Sper sa nu ma considerati ipocrit sau sa faceti comentarii urate la adresa mea/postului meu pentru ca asta este PAREREA MEA si punct.Daca vreti sa intelegeti bine, daca nu...

Empty, lista asta trebuia sa facuta de cinva cu o functie, gen Thomas, RazR, Gabb, Spawn ei stiu cel mai bine, nu sinned , acu pe bune ;)

Exemplu :

d3m0
DragosCosmin

Au facut ceva chiar asa important, lideri, admini ceva ?

Mor de ras =)) .

Spawn cand eu stiam de breaks tu nu stiai ce e acela sa-mp cred este vreo 5-6 ani ca sigur Thomas, Bobo stie asta foarte bine stiam multe comunitati mari, Bobo, Thomas va rog raspunde-ti la acest topic, @ Spawn jucam cu alte nick-uri am fost la clau_bv in LCN cu asassinul, ciupanezu si multi alti era si balon ... eu eram mai incepator pe atunci si prefeream doar CS-ul.

Pad_vlad cred ca tu jucai aici inainte sa apara B-zone.

Multi dintre cei ,,vechi'' inca mai joaca dar au nick-uri diferite,stati linistiti.

De ce nu va aduceti aminte cand ati gresit fata de server,admin sau un player,ca sa va cereti scuze.

De ce nu va aduceti aminte cand ati facut un bine,serverului,adminilor sau unui player,ca sa va multumeasca si ca altii sa invete din fapta voastra.

Tin minte knd pale_br stia parola de la rcon si vroia sa baneze toti playerii de pe b-zone cand era Stal1n host,noroc ca era prietenu meu cel mai bun de pe b-zone si mia raspuns rapid la mesaj de a schimbat parola la server.Dupa a inceput pale_br sa ma ameninte...Dupa asta nush de unde a aflat Gabb04 de treaba asta si ma intrebat dc am fakut eu chestia asta pt b-zone.Sincer o spun mia plakut din prima zi acest server si dupa ceva timp miam dat seama k o sa fie din ce in ce mai real ... Toti adminii erau prietenosi cu playerii , exceptie MrrN

Nu mai bine punem toti membrii comunitatii si gata ?

Vad ca tot spuneti jucatori , dar ce au facut ei pentru server ? Nu doar ca au jucat inainte de wipe .. omg

Nu mai bine punem toti membrii comunitatii si gata ?

Vad ca tot spuneti jucatori , dar ce au facut ei pentru server ? Nu doar ca au jucat inainte de wipe .. omg

Dar uni membri care iai pus tu ce au facut ei pentru comunitate?Ca au facut doar DM , limbaj vulgar ,au avut plangeri peste plangeri.Uni nu au ce cauta in lista aia.

Empty, lista asta trebuia sa facuta de cinva cu o functie, gen Thomas, RazR, Gabb, Spawn ei stiu cel mai bine, nu sinned , acu pe bune ;)

Exemplu :

d3m0
DragosCosmin

Au facut ceva chiar asa important, lideri, admini ceva ?

Aici ai mare dreptate, lista aceasta ar fi trebuit facuta de cineva care cunoaste.

Pad_Vlad , ai fost in comunitate acu 4-5 ani ( cand eram si eu ) ca te stiu.. dupa ceva timp te-ai retras..

Apoi in Martie 2010 ai rasarit si tu cand erai paralel cu jocu si faceai topicuri ca sa pui o intrebare de-aia ca-n filmele cu prosti...si tu vii si ne zici noua ca erai de la inceputuri.

Degeaba marai tu de Spawn .. ca e mai vechi ca tine cu aproape 1 an.. si nu numai diferenta de vechime este mare , ci si diferenta dintre IQ tau si IQ lui..

Degeaba marai tu de Spawn .. ca e mai vechi ca tine cu aproape 1 an.. si nu numai diferenta de vechime este mare , ci si diferenta dintre IQ tau si IQ lui..

Asta este lucrul cel mai adevarat pe care l-am auzit toata saptamana asta, sa fiu sincer, aici ar trebui sa ne amintim cum a fost, nu sa stam la povesti ca eu nu sunt pe lista si deastea. Stiti, nu pentru asta este creat acest topic, deci Pad ar trebui sa o lasi mai moale, caci Gabb are perfecta dreptate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.