Jump to content

Sondaj : Deschiderea unui nou server RPG?

Bobo
 Share

Sondaj : Deschiderea unui nou server RPG?  

210 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre serverul RPG?

• Nu am jucat.
      3
    • Nu ma pot adapta. Nu stiu sa joc.
      4
    • Am luat ban. Mi-ar placea sa joc din nou.
      6
    • Cred ca imi place serverul.
      6
    • Nu sunt intr-o factiune.
      4
    • Sunt intr-o factiune.
      22
    • Imi place sa joc pe acest server(peste 1 ora zilnic).
      21
    • Ador serverul(peste 3 ore zilnic).
      143
  2. 2. Ce parere aveti despre economia serverului? Ce avere aveti?

• Nu am aproape deloc bani. Sunt sarac.(0-20.000)
      15
    • Am bani doar de pus benzina.(20.000-50.000)
      6
    • Imi permit sa merg cu taxi.(50.000-100.000)
      5
    • Inchiriez masini.(100k-300k)
      10
    • Folosesc masina unui prieten.(300k-500k)
      8
    • Intentionez sa-mi cumpara o masina.(500k-20mil)
      70
    • Am o masina personala.(20mil-100mil)
      41
    • Sunt bogat.(100mil - 500mil)
      33
    • Sunt foarte bogat.(500mil - 2mld)
      21
  3. 3. Ce level aveti?

• Nu am cont.
      2
    • As vrea sa joc. Sunt banat.
      4
    • Intre 1 si 5.
      4
    • Intre 5 si 10
      17
    • Intre 10 si 20
      43
    • Intre 20 si 30
      55
    • Intre 30 si 40
      41
    • Intre 40 si 50
      23
    • Peste 50
      20
  4. 4. Ati fi tentat sa jucati pe serverul nou?

• Nu.
      19
    • Nu. Prefer sa joc doar pe primul server.
      47
    • Da. Nu joc pe primul server.
      18
    • Da. Voi juca pe ambele servere.
      125
  5. 5. Ati fi de acord cu un server Hard RolePlay?

• Nu. Vreau sa fac banii foarte repede
      67
    • Da. Vreau sa muncesc mult pentru bani.
      142
  6. 6. Ati abandona primul server pentru cel de-al doilea?

• Da, imediat. Doresc sa incep de la 0. Nu vreau sa mai joc pe primul.
      87
    • Nu. Vreau sa joc doar pe primul server.
      122
  7. 7. Pe care server ati juca mai mult?

• Pe cel de-al doilea, desigur.
      45
    • Pe ambele in aceeasi masura.
      100
    • Pe primul. Nu doresc sa joc pe cel de-al doilea.
      64
  8. 8. Pe ce oras/e doriti sa fie serverul? (raspuns multiplu)

• Los Santos
      175
    • San Fierro
      114
    • Las Venturas
      108
  9. 9. Considerati ca e momentul oportun deschiderea acestui server?

• Nu. Mai bine sa asteptam sa fie plin(500 jucatori).
      71
    • Da. Ar fi bine venit.
      90
    • Da. Este necesar.
      48
  10. 10. Credeti ca vor ramane destui jucatori pe primul server?

• Da. Putini vor testa noul server.
      64
    • Da. Ambele servere vor avea acelasi numar de jucatori.
      83
    • Nu. Majoritatea vor juca pe noul server.
      62
  11. 11. Cate ore jucati zilnic sa-mp?

• <1 ora
      7
    • 1-3 ore
      37
    • 3-6 ore
      85
    • >6 ore
      80
  12. 12. Considerati acest chestionar folositor?

• Da.
      191
    • Nu.
      18

Recommended Posts

Reactia unora dintre voi imediat dupa ce au vazut sondajul acesta:

"Uaaau, server nou :O ? Poate am sansa sa iau admin,lider ceva acolo , poate o casa/masina. Ia sa postez pe aici sa aberez ceva poate poate se deschide 8-> "

Exact,Exact =)) la asta se gandesc majoritatea

Gata, ne-am dat cu parerea , 7 pagini intr-o 1 ora o_O . Il lasam pe Bobo sa se gandeasca ...

Sper sa ia decizia corecta! Conteaza foarte mult.

Daca se gandeste bine la toate aspectele si ce va urma, isi va da seama ca va afecta noul sever, zic eu.

sa stiti ca nu o sa aiba sanse la admin o sa ii aleaga Bobo pe cei mai capabil nu o sa aleaga 1 copil de 10 ani sa fie lider sau sa aiba admin level 1

Blade depinde daca razr ar accepta ajutorul nostru serverul sar termina in minim 1 luna jumate

Edited by siLvEr original

Parerea mea este ca ar fi o idee buna dar nu cred ca ar avea prea mare succes... multi o sa se plictiseasca...pentru ca e foarte greu

Nu trebuie sa fie multi si prosti, 50 sau 100 sa fie dar sa stie sa joace.In LS sau SF incapem, un singur oras poate, sau poate 2-3-5 sate, sunt multe posibilitati.

Daca sa plictisesc inseamna ca nu stiu ce-i ala Hard-Roleplay, sa mearga pe servere de DM sau pe B-zone ''RPG''

De ce sa se dea wipe la bunuri? Doar pentru ca nu sunteti in posesia unor proprietati nu inseamna ca cei care au muncit pentru ele trebuie sa le piarda.

Ai perfecta dreptate ZaNu dar gandestete ca unii lvl 45-50+ joaca de la inceput cand o masina era cel mult 50M ... da ai foarte mare dreptate este greu sa vezi ca iti pierzi toate bunurile ... ei au facut rost de o masina personala / casa foarte repede

Imi place sa joc pe acest server(peste 1 ora zilnic).
Am o masina personala.(20mil-100mil)
Peste 50
Da. Voi juca pe ambele servere.
Da. Vreau sa muncesc mult pentru bani.
Da, imediat. Doresc sa incep de la 0. Nu vreau sa mai joc pe primul. 
Pe ambele in aceeasi masura.
-Los Santos
-San Fierro
-Las Venturas
Da. Ambele servere vor avea acelasi numar de jucatori.
3-6 ore

Ideea crearii unui server Hard-RP e chiar necesara avand in vedere capacitatea serverului. Unii chiar isi doresc ca jocul sa fie mult mai Role Play,dar parerea mea e ca multi sunt incepatori si nu prea stiu ce inseamna Hard-RP.Totusi,merita incercat .. eu chiar mi-as dori sa joc si pe serverul hard-rp in caz ca serverul va fi creat.Sunt PRO.

Si inca ceva, daca va uitati, B-Zone RolePlay, ACUM este pe primul loc MONDIAL, inca un server, B-zone ar fi uitat in topurile internationale..

Mare dreptate ai .. foarte mare dreptate

Un server care aduce cat mai aproape de realitate ar fi un lucru bun, Multi nu stim cum e sa o luam de la 0, si sa luptam pt banul muncit, si sa nu fie vreun magnat care sa aibe o gramada de bani. Un Hard RPG ar fi un lucru bine venit deoarece b-zone ajuns sa aibe si 450 playeri on. Astept deschderea noului server :)

Si eu as renunta m-am saturat, roleplay-ul este mult mai frumos si iti zic cand gasesti niste oameni care chiar stiu sa faca nu te plictisesti pe un joc. :)

Cristal @ tine minte.. ca nu putem fi niciodata originali, trebuie sa ne inspiram de undeva nu ma refer neaparat la ls-rp .. ca sa avem succes

si eu as lasa pt un hard roleplay :X. :b-emo:

Multi isi dau cu parerea,pentru posturi,un server Hard-Rp ar avea mai mult succes,multi zic ca e greu,cum ati invatat Rp,veti invata si Hard-Rp,chiar nu ati vrea sa scapati de monotonia dupa Rpg,daca se va deschide,poate se vor schimba si playeri odata cu noul server

Asta vrem sa ajungem cat mai sus nu cati joaca ca nu e necesar daca ar fi macar 50 - 100 de playeri pe hard o sa se populeze cum sa populat Rpg normal.... deci o sa fie dificil dar nu descurajati comunitatea nu isi are rostu nu o sa aiba succes nu o sa fie populat multi de pe rpg normal vor sa joaca sau cam plictisit de rpg normal pentru ca toti au levele mari au miliarde 1 intruder costa 80 de milioane... si uni vor de la 0 cel putin daca cei care au luat ban pentru cheats sau afaceri cu euro.... nu ar fi jucat cu coduri sau sa vanda o casa cu euro eram acum vro 500 de playeri....

Poate se deschide un server beta, capacitate de cca 50-75 playeri si cei ce joaca pe el sa dea un test cand isi fac cont, vreo 10 intrebari de RP, HardRP si cei ce il trec isi fac cont.

Sa fie doar BETA si daca are succes se poate face o versiune definitiva...sa nu deschidem direct un sv HardRP imediat fara sa il testam intai...

Si inca ceva, daca va uitati, B-Zone RolePlay, ACUM este pe primul loc MONDIAL, inca un server, B-zone ar fi uitat in topurile internationale..

Overall Rank: 11 / 153874

Game Rank: 11 / 1206

Country Game Rank: 1 / 89

City Game Rank: 1 / 3

Doamne , ce mor pe oamenii care vorbesc fara sa stiee ~X(

Locul 1 Mondial il ocupa comunitatea ruseasa de de SA-MP : samp-rp.ru [ cele 3 servere ] | 3 servere deoarece nu fac fata , toate au 400+ .

Parerea mea deocamdata e ca nu are niciun rost, nu e full primul in plus s-ar complica multe lucruri, ar intra o groaza si ar juca acolo ca sa ia admine/lidere + ca alta economie de care sa aveti grija alta bataie de cap alte banuri alte belele ca sa nu zic ca sunt anumite perioade cand si primul server ramane fara admini online ( sau 1,2 afk ) si intra codati care-si bat joc, daca vor fi 2 va fi de 2 ori mai grav. ( banuiesc ca admini de pe primul srv vor avea prioritate si pe al doilea .... )

Aici ai dreptate.Nu sar merita sa se deschida un alt server.Parerea mea ar fi ca sa se schimbe modul de pe serverul actual un gen Hard Rp si sa se dea wipe la bunuri si bani pastrand level'ul.

Multi nu ar fi de acord cu wipe deoarece au o masina,o casa etc..dar asa avem toti sanse egale.Eu unul ma chinui sa strang un ban sa imi iau o roata dintr'un intruder de cateva luni si am reusit sa strang 6 milioane...Stiu ca sunt multi in aceasta situatie si un wipe ar fi bine venit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.