Jump to content

La ce varsta v-ati apucat de fumat?

Superdry
 Share

Recommended Posts

Multi de pe aceasta comunitate au sub 17 ani.

Cred ca foarte multi de aici nu fumeaza, din cauza varstei.

ON: Nu am fumat/ nu fumez/ nu voi fuma!

Eu am fumat pe la varsta de 13-14 ani, iar acest lucru il regret, deoarece iti strici viata singur daca fumezi, asa ca va spun, luati-va tentatiile de la tigari, asta daca vreti sa aveti o viata sanatoasa.

Edited by xtensionN

Eu, unul urasc fumul de tigara. Am 17 ani si nu am pus niciodata tigara in gura, si sunt mandru de asta. Stiu, putini din cei care fumeaza, fumeaza din placere...Multi fumeaza din cauza anturajului, sau poate cred ca sunt mai 'smecheri'. Un lucru este cert: dai bani pentru ca sa iti grabesti moartea. O tigara iti scurteaza viata cu 2 minute, daca stati sa va ganditi bine, e destul de grav. Este o vorba care imi place mult, care nu tine neaparat de fumat: "Oamenii isi vand sanatatea pentru a castga bani si, mai tarziu, isi dau banii pentru a.si recastiga sanatatea."

pai eu m-am apucat de fumat in vara anului 2008 la vasrta de 13 ani acuma am 18 ani si inca mai fumez dar sicer sa va zic imi pare rau ca m-am apucat de fumat , fumatul este o prostie !!

si ca venise vorba de cele legale sunt cele mai penale si de c...t decat alea mai bn marijuana sau canabis ca astea nu creaza dependeta

ATENTIE : FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATI!

Edited by alinhd04

Deci pana acum 2 ani su eu ziceam ca nu voi fuma niciodata, dar degeaba spunetia sa toti ca daca aveti un aturaj in care

toti fumeaza poti sa fi tu si cel ami nefuamtor din lum ca degeaba. Eu M-am apucat de fumat acum 2 ani (la 14 ani adica), m-a prins mama

mai mereu nu are ce sa imi faca oricum nu fumez mai mult de 2-3 tigariu pe zi nu simt prea amre nevoie, dar chiar daca

si maam si taat stiuc a fumez nu pot fuma de ata cu ei sincer imi este rusine, stiu ca nu este sanatos dar odata ce te apuci cu greu te lasi.

Am avut o pauza de 2-3 luni dar m-am apucat iar. Sper sa reusesc sa le las chiar daca nu fumez des tot nu sunt bune plsu ca sunt foarte scumpe

aproape de 2x mai mult ca acum 2 ani.

SFAT: Cel mai bun mod sa te lasi de tigari este acela sa nu te apuci.

Edited by Blanco

Am 14 ani si nu am fumat nici odata si nici nu voi fuma.

Motivele sunt foarte simple.

PS: Blanco....daca ai vointa in tine poti sa te lasi si de fumat si de ce vrei/vreti tu/voi.

Eu am 15 ani ,nu fumez si nici nu am de gand sa ma apuc de asa ceva . Mi se pare ca este o idiotenie ! Imi intreb prietenii ( majoritatea prietenilor+familia toata=fumatori ) de ce fumeaza la care ei imi raspuns ca cica ar fi relaxant. Eu nu ii cred pentru ca sunt 100% sigur ca s-au apucat din urmatoarele motive :

-Ori s-au luat dupa cineva si au incercat singuri ca sa fie si ei " C00L "(de obicei asta duce la cancer daca nu stii cum sa tragi);

-Ori i-au invatat prieteni de-ai lor(acest caz se intampla foarte des.Cei ce invata pe altii sa fumeze ,incearca sa isi mareasca grupul de fumatori ca sa nu fie marginalizati/singururii care fumeaza).

Nu stiu de ce s-au apucat si ,ca sa fiu sincer,nu imi pasa . Eu nu ma bag in asa ceva ! Am prieteni care merg peste tot cu tigara in gura si toata lumea se uita la ei ca la felul doi .

IN PRIMUL RAND : E lipsa de respect fata de cei care te-au crescut ! (Ce ar zice parintii,dar ar afla ca fumati ? S-ar supara,asta e sigur ... )

IN AL DOILEA RAND : Nu e sanatos . E groaznic,e hidos..

Luati-o cum o vreti,dar eu cred ca fumatul este o foarte mare porcarie :| . Sper ca nu am ofensat pe nimeni !

Edited by DarkFuture

la 13 ani,am 16 ,mai nou bag si iarba(legala)

NU mai baga legale,dau dependenta si sunt de 3 ori mai rele decat cele ilegale,iti spun eu

Eu nu fumez,si nu cred ca o sa ma apuc :-?? cine stie ce o sa se intample in viitor

Am 16 ani si nu fumez,am avut o perioada in care am fumat un pachet maxim,vorba lu blanco,cat ati zice voi ca nu fumati,daca grupul vostru de prieteni au acest viciu,nu te poti abtine sa nu il ai si tu.Voi nu prea aveti prieteni ca stati mult pe samp

Eu m-am apucat la 15 ani jumate de fumat din pacate...la o varsta foarte frageda..acum am 18 ani. Fumez de aproape 2 ani jumatate si nu mi-a adus nici un beneficiu.

Edited by Dr Pensul

pai eu m-am apucat de fumat in vara anului 2008 la vasrta de 13 ani acuma am 18 ani si inca mai fumez dar sicer sa va zic imi pare rau ca m-am apucat de fumat , fumatul este o prostie !!

OFF: daca in vara anului 2008 aveai 13 ani cum se face ca acum ai 18 :-J va dati mai mari de cat suteti dici daca eram in 2012 nu aveai 18 ani mi-e scarba de voi :-J

mai trag cateuna pe la liceu cu baietii dar nu fumez des

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.