Jump to content

Parerea ta despre telefonul mobil.

Gabr13l
 Share

Recommended Posts

Regulament

1. Spuneti numele telefonului vostru.

2. Ce parere ti-ai format despre telefonul tau mobil.

3. Postati imaginea telefonului.

Nokia C3

Din punctul meu de vedere, Nokia C3 este destul de ok, bateria tine foarte mult (pe mine ma tine 4 zile si vorbesc in jur de o ora pe zi) + utilizarea normala. foarte util Wlan-ul tastatura qwerty de calitate si precisa. In meniu se misca destul de repede. Camera este slabuta, 2 mp (nu pare sa faca poze foarte clare) pe internet se misca bine (se putea si mai bine daca avea 3G) aplicatii chat preinstalate, Nokia Mail, pretul este ok (nici scump nici ieftin) intr-un cuvant merita banii , este un telefon care arata bine.

nokiac3.jpg

Edited by Gabriel0123

Ce pot sa spun despre telefonul meu.. e cam praf, Nokia 5310 XpressMusic.. il am de 2 ani. Ar cam trebui sa il shcimb dar momentan e bun. Mp3-ul merge bine, aparat de 2mp sunt mandru de el, il am de 2 ani si inca merge bine m-am obisnuit mult prea bine cu el. Uite si o imagine: http://www.telefoane-mobile.tv/wp-content/uploads/2008/09/nokia-5310.jpg

Edited by Ceaoz

Am si eu un nokia 6500 slide si sunt foarte multumit de el. Il am de aproape 2 ani si imi merge destul de bine. Are camera de 3.2 MP (Carl Zeis) care face niste poze superbe. Bateria pe care nu am schimbato deloc de la achizitionarea telefonului ma tine 3 zile, vorbesc 2-3 ore pe zi + net cateva ore. Are un difuzor micut dar se aude destul de tare si clar. Este un telefon care merita incercat, merita pana la ultimul banut.

nokia6500slideblack.jpg

Lg kp500 cookie. E un telefon praf! Nu vă recomand să vă luați. Pe lânga faptul că e de fete e și foarte nașpa. Nu e bun de nimic.

LG_KP500_COOKIE_4a4522d419e37.jpg

Edited by A l c 0

Majoritatea Telefoanelor astea cu touch screen nu prea sunt bune din punctul meu de vedere pt ca sunt foarte fragile si trb sa ai grija de el..

Din punctul meu de vedere va recomant telefonu: Nokia C3 cum a spus si colegul de sus..

StilfeRlo intradevar telefoanele cu touch screen sunt mai sensibile dar in rest sunt bune, poti naviga pe internet foarte osor.

Ce telefoane mai aveti si ce credeti despre ele ? Astept postari in continuare cu telefoane.

Edited by Gabriel0123

Eu am nokia 6234 si este foarte bun .Are 2 difuzoare se aude tare,merge foarte bine il am aproape de 5 ani si nu l-am dus odata la reparat pt ca sunt rezitente :)

Samsung Mini Galaxy ! Vi-l recomand este un telefon foarte bun si foarte rapid cu un sistem de operare Android !

samsung-galaxy-mini-s5570-1.jpg

1.Iphone4

2.Foarte bun, de ultima generatie, tine foarte mult bateria, are un design foarte slim, atragator, multe functii, sistem de operare foarte bun, camera excelenta, etc.

3.

post-14513-0-02565600-1309786981.jpg

1. LG Optimus One P500.

- are android 2.3.3 .

- touch screen capacitiv.

- rezistent.

- merg majoritatea jocurilor fara lagg .

- pret excelent ( intre 630 ron si 750 ron ).

- foarte popular.

Poza - LG_Optimus_One_P_4d4b473da8a66.jpg

2. Noklia E63.

- rezistent la orice ( cazaturi si de la 5 metrii a rezistat ).

- qwerty.

- fiabil.

Poza - 2993557.jpg

Samsung Galaxy S1

-Rezistent.

-Baterie buna.

-Ecran mare cu touchscreen capacitiv.

-Un pret foarte bun tinand cont de toate specificatiile acestuia.

-Vine cu Android 2.2 (Eu i-am instalat 2.3.3)

samsung-galaxy-s-1284472273-395.jpg

Edited by P h a n t o m

Am un Nokia N73. Ce pot spune despre el are Symbian. Are Camera de 3.2 MP. Face niste poze super. Are 2 difuzoare unu mare Sus si unul jos mai mic. Bateria tine cam vreo 3-4 zile in medie de cum vorbesti pe el. Poti pune jocuri pe el Java. Are Bluetoth, are o camera secundara in fata si este dotat cu 3G. Sunt multumit de el si cred ca isi merita banii.

LG GT400. Nu vi-l recomand, nu are Android, e scump ca un P500, si te chinuiesti pana gasesti unele setari. Mai bine as face schimb de telefoane cu Ceaoz.

- Nu am gasit poza.

1.Telefonul meu este LG ARENA KM900

2.O parere foarte buna,pe internet spune ca este un "Gladiator Multimedia" si chiar asa este are de toate,insa de multe ori intarzie "procesul" si ii mai trebuie cate un restart apasand butonul micut care il inchide.

3. lg-arena-europe.jpg

Ce pot sa spun despre telefonul meu.. e cam praf, Nokia 5310 XpressMusic.. il am de 2 ani. Ar cam trebui sa il shcimb dar momentan e bun. Mp3-ul merge bine, aparat de 2mp sunt mandru de el, il am de 2 ani si inca merge bine m-am obisnuit mult prea bine cu el. Uite si o imagine: http://www.telefoane-mobile.tv/wp-content/uploads/2008/09/nokia-5310.jpg

E foarte frumos telefonul,dar un coleg a avut,si difuzorul era extrem de incet era volumul la maxim trebuia sa il ti la ureche sa auzi muzica..Personal nu l`am avut ca sa pot spune mai multe.

1.Iphone4

2.Foarte bun, de ultima generatie, tine foarte mult bateria, are un design foarte slim, atragator, multe functii, sistem de operare foarte bun, camera excelenta, etc.

3.

Nu mai minti lumea ca tine bateria,da tine bateria cand sta in standby dar daca incepi sa te joci pe el se gata urgent in 1 jumate nu mai ai baterie.

Eu am un nokia 1610,ce sa spun despre el,este COLOR :)) nu are camera,nici 3g nici inflarosu sau macar bluetooth,nu are card,tine mult bateria,nu e dual sim,cam asa arata: 1616_black_front_604x604.png

Samsung GT-5600V

Este un telefon bun , fiabil , ma ajuta foarte mult deoarece ii tine bateria cam 4 zile si ma cam joc pe el 1 ora chiar 2 cateodata , are o camera buna de 3,2 megapixeli cu blitz . La pret nu este foarte scump are un design frumusel , touch-ul merge foarte bine , insa nu are WLAN ceea ce dezavantajeaza acest telefon insa daca iti cumperi internet pe el merge foarte ok deoarece are conexiune 3G si are si aplicatii gen facebook , youtube , my space etc ..

03602582239238094030.jpg

Nokia E50

Un telefon excelent, foarte fitos la unele programe deoarece folosesc maximum de Ram al telefonului. Un telefon ideal pentru business care foloseste ca Soft Symbian. Are carcasa de inox foarte rezistent.Este foarte bun la navigarea pe internet, am incercat mobile b-zone pe el si in 5 secunde s-a incarcat tot site-ul asta ce inseamna ca este foarte rapid la navigarea WAP. Sta cam slab la categoria sunet deoarece este un telefon de business , nu de muzica. Aceasi problema si la jocurile Java. Filmeaza foarte bine, claritatea nu este cine stie ce , deoarece camera este de 1.3 mpx. Il gasiti pe piata la un pret acceptabil de 200-300 ron , cam asa.

nokia-e50-00.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.