Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Excision.Vicious

Level: 32

Rank: 4

Vechime: aproape 5 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp sa ajung la cea mai importanta activitate. Am un program foarte incarcat.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu cred ca este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea tare mafie de pe server. Nu am nimic ce sa reprosez m-am simtit foarte bine aici.

Alte precizari: Vreau sa ii salut pe:

Catutzz - cea mai smehera sotie :))) Tot respectul. Ai post !

Rossi - cel mai de treaba lider si prieten.

Torico - gagelu number one

.Silviu. - dm-ist cu diploma :))

Shtory - de asta n-am ce zice :))

Carbon - puradelu meu sexos

Tinkode - frumushal

Tiger - Ai post ! Check forum !

Imi cer scuze daca am uitat sa mentionez alt nab. Sunteti cei mai smecheri. V-am pupat :*

Retrag. Scuze, eram beat :))

Nu merge edit...

• Nick: [mR].Ionut_M

• Level: 32

Rank: 2

Vechime: Destul.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca Darius si pentru ca pauza.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna.

Alte precizari?: Bafta.

• Nick: CaTuTzZ

• Level: 24

Rank: 3

Vechime: Nu stiu sigur.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte extraordinar, factiune de suflet..

Alte precizari?: Bafta mai departe Darius :* nu e nimic personal.

• Nick: [mR].Tig3R

• Level: 36

Vechime: Aproape cat pt rank 3.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca Darius si pentru ca 0 turfs. Ma duc acasa in SFPD . :D

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte extraordinar, factiune de suflet..

Alte precizari?: Bafta baietii mei. :)

Edited by mR Tig3r

• Nick: Sickk

• Level: 92

Vechime: Putin peste o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu sunt "mafiot". Am intrat in Verdant doar sa ajut un prieten.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit minunat alaturi de voi.

Alte precizari?: Darius, nu este nimic personal. Nu plec din cauza ca ai luat tu lider. Dupa cum am spus eu am intrat aici doar sa il ajut pe Rossi. Acum ca nu mai este am sa ma retrag intr-o alta factiune. Iti doresc multa bafta cu gang-ul mai departe si sa il mentii acolo sus unde ii este locul. Nu merita sa bagi in seama toti copiii care plang si se oftica ca nu sunt in locul tau. La revedere!

• Nick:LeR69

• Level:27

Rank:2

Vechime:2 saptamani si ceva,

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Pentru ca de fericire sunt prea fericit pentru era asta. Ma duc in departament si pe rpg2 in gang :*.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Eh.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna, pana acum.. :|

Alte precizari?:Bafta cu lideru'

Edited by pH SEF LeR69

• Nick: Blake.

• Level: 61

Rank: 1

Vechime: Cat sa iau FP.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Misto!

Alte precizari?: Bafta cu functia!

Edited by Blakee

• Nick: JUSTSMILE (SEF)

• Level: 28++

Vechime: 3 sapt.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Dau prea bine...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Bafta negrisori.

• Nick: DoKy

• Level: 45

Rank:2

Vechime: 2 sapt +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: gasca

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: buna

Alte precizari?: scz Darius, dar ....gasca

• Nick: AUDI_RS8

• Level: 80
  • Rank: 2
  • Vechime: Putin
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna
  • Alte precizari?: Succes cu liderul Darius.

• Nick: Torico

• Level: 27

Rank: 6

Vechime: 2 luni si ceva.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am fost aici doar pentru a-l ajuta pe rossi.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna.

Alte precizari?: Succes cu liderul Darius.

• Nick: [mR].DoC97

• Level: 29

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna

Alte precizari?: -

• Nick: [mR].TinKode

• Level: 38

Vechime: 4 luni +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot ajunge la war si ma voi retrage un timp.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Factiunea mea de suflet, ma voi reintoarce candva.

Alte precizari?: Cei mai buni prieteni care mai sunt in Verdant Family:

.Silviu. - Nu fi suparat, vine sansa fiecaruia. Fratele meu.

NewLife - " Inca n-am luat ban,dominarea "negroida" va continua,S@L."

Rar3s99 - "ai niste mats?"

ToxicMinimalL - Antrenorul inactiv.

RainMan. - Nu se omoara cu /attack.

Darius. - Liderul care va sparge ghinionul factiunii si nu va lua ban.

Shtory. - Suparat ca nu ia best.

LaXus - Nu stie cu tecu.

[Hax]aLexBiBii.exe - "i don't wanna be banned"

mag1[c] - Liderul la mixt afk

Socker. - Nabu' care vrea sa faca DM

Edited by T I N K O D E

• Nick: Dragunov

• Level: 21

Rank: 1

Vechime: 1 sapt cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt aglomerat o perioada.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Da-mi din userpanel unninvite. Mersi

Nick: .Silviu.

Level: 56

Vechime: 5 Luni +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma duc sa ajut un prieteni, in Verdant mi-am terminat treaba.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este mafia in care m-am simtit cel mai bine.

Alte precizari?: Imi pare rau ca plecat dar am avut o prea mare dezamagire...

• Nick: NewLife

• Level: 83.

Rank: 4.

Vechime: ~ 4 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca http://imgur.com/5jaLLqB si pentru ca FW-uri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Aha.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Excelent.

Alte precizari?: E greu singur...nu fac fata.

Edited by NewLife

• Nick: Deadlyhonk

• Level: 16

Rank: 3

Vechime: 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc alte factiuni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Desigur.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cel mai tare gang si cei mai buni colegi.

Alte precizari?: Darius, succes in continuare,sa nu patesti ca Rossi. si bafta tuturor! PS: O sa ma intorc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.