Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neatzaaaaa.

Azi nu fac scoala.

*DaanuT, cate sezoane are Fringe? Merita?

Are 3 sezoane, al treilea inca nu este gata.

Daca iti place putin Science Faction se merita.

Neata ! Ce faceti ? Azi cred ca ma asculta la Bio,dar cred ca stiu.

@ La multi ani ba copii ba :))

ON:Plec la scoala,vorbim diseara,ceau !

La multi aniiii!! =)) (Cica).

Merg sa mai imi repet la chimie, chimie, chimie.

La 16 ani ti se pare aiurea sa vorbesti despre sex?

Despre fumat , nu am ce zice , nu le-am testat , nu le testez si nici nu voi incerca asemenea prostii.

Tu cam ce ai dori sa dezbatem in sectiunea "discutii" ?

Ce joc a fost lansat?

La ce film va uitati?

Chiar asa , va place sa va traiti viata virtual?

Jocuri,Jocuri si iar Jocuri.

Dar de ce sa nu aflu ce crede empty,blue sau altcineva despre un anumit lucru?

Vrei sa aflu ce are in + fifa 12 fata de fifa 11?

In + voua va ia 1 zi ca sa faceti posturi gen "ce discutam?","gasiti voi un subiect", "hai sa discutam".

Cum a spus si empty si repet , inainte cand discutam nu zicea cineva : "hai sa discutam despre sex,bautura", totul venea de la sine, de la un simplu post de genul "merg afara sa beau o bere", de la postul asta se conturau zeci de pagini.

ON :Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Merg sa imi invat la chimie.

Ma asculta si mai am nevoie de un 10 sa imi iasa media 10.

Mare dreptate ai, daca vorbesti despre filme,muzica = virtual. Si in + sa fim seriosi, nu cred ca macar 2 de aici au facut sex vreodata si ne dam cu parerea prosteste despre un subiect .. Ma rog, in final vorbiti despre ce vreti voi, eu doar zic ca apar conflicte la un moment dar : " tu vorbeti ma, tu nici nu ai avut o prietena, ce stii tu despre sex copil de 12 ani etc etc"

Mare dreptate ai, daca vorbesti despre filme,muzica = virtual. Si in + sa fim seriosi, nu cred ca macar 2 de aici au facut sex vreodata si ne dam cu parerea prosteste despre un subiect .. Ma rog, in final vorbiti despre ce vreti voi, eu doar zic ca apar conflicte la un moment dar : " tu vorbeti ma, tu nici nu ai avut o prietena, ce stii tu despre sex copil de 12 ani etc etc"

Daca ai realizat, ai introdus un termen nou in discutie si anume : "muzica".

Cand am spus virtual ,m-am referit strict la jocuri.

De ce nu doriti sa depasim aceasta etapa cu jocurile si sa discutam despre alte lucruri care pot deveni captivante pe parcurs.

Si apropo, conflictele pot aparea si pe tema jocurilor,a muzicii, a filmelor : "eu ma joc numai rpg" - "e praf ma' rpg, joaca shooter".. etc.

Deci, nu poti evita inevitabilul.

Edited by Frank Galliano

Eu am plecat la Caminul Cultural, la spectacol. Vorbim mai tarziu

Apropo, imi pare bine ca sunt in factiune si oameni cu care se poate discuta. Mai vorbim diseara. CIus

Daca ai realizat, ai introdus un termen nou in discutie si anume : "muzica".

Cand am spus virtual ,m-am referit strict la jocuri.

De ce nu doriti sa depasim aceasta etapa cu jocurile si sa discutam despre alte lucruri care pot deveni captivante pe parcurs.

Si apropo, conflictele pot aparea si pe tema jocurilor,a muzicii, a filmelor : "eu ma joc numai rpg" - "e praf ma' rpg, joaca shooter".. etc.

Deci, nu poti evita invitabilul.

Am scris si despre muzica mai sus, fii mai atent.. da ai dreptate intr-o anumita masura ce sa zic..

Inteleg ca tu vrei sa ramanem la subiecte copilaresti gen jocurile, si crezi ca subiecte gen fumatul si sexul n-ar trebui discutate aici, da?

Si apropo, ce te face sa crezi ca "nici macar doi de aici nu au facut sex vreodata"?

Inteleg ca tu vrei sa ramanem la subiecte copilaresti gen jocurile, si crezi ca subiecte gen fumatul si sexul n-ar trebui discutate aici, da?

Si apropo, ce te face sa crezi ca "nici macar doi de aici nu au facut sex vreodata"?

Lasa-l.

Poate nu reuseste inca sa depaseasca aceasta etapa din viata. (cand esti entuziasmat de jocuri, muzica, filme etc.)

Si , o sa mai constientizeze el mai tarziu, la o varsta mai inaintata , faptul ca nu a discutat despre pubertate/sex/fumat si ca reprezenta un - pentru el.

De curiozitate , cati ani ai Creepy? (Merci.)

Merg sa ma pregatesc de scoala.

Si mie imi face placere ,ca am un coleg ca tine Blue. :X Tot timpul cu zambetul pe buze si optimist.

Tine-o tot asa.Nu ai nimic de pierdut.

ON : Am plecat la scoala.

Bye.

Edited by Frank Galliano

Neata ! Vad eu bine sau e 1 Iunie astazi :-S Ziua Copilului ?

Parca nu mai are farmec ca in anii trecuti...:-< ... Am imbatranit bai baieti =))))

Ideea era ca forumul asta asta inseamna.Jocuri, muzica, conflicte, filme, s.a.m.d.

De ce sa nu discutam si despre altceva ? Sa stii ca marea problema din ziua de azi este la parinti.Pentru ca ei sunt mult prea ocupati ca sa mai discute cu copiii si de aici o totala dezinformare din partea lor.D'aia 80% din copiii din ziua de azi nu stiu nimic despre sex....Si ar mai fi n exemple...

Si ca tot ai adus vorba de conflicte...Nu stiu ce sa zic, dar in 3 luni cat am fost in FBI nu au fost niciodata conflicte pe un subiect (doar discutiile aprinse intre mine si Robo, care nu erau de fapt aprinse...erau mai ciudate pot spune).

Lasa-l.

Poate nu reuseste inca sa depaseasca aceasta etapa din viata. (cand esti entuziasmat de jocuri, muzica, filme etc.)

Si , o sa mai constientizeze el mai tarziu, la o varsta mai inaintata , faptul ca nu a discutat despre pubertate/sex/fumat si ca reprezenta un - pentru el.

De curiozitate , cati ani ai Creepy? (Merci.)

Merg sa ma pregatesc de scoala.

Si mie imi face placere ,ca am un coleg ca tine Blue. :X Tot timpul cu zambetul pe buze si optimist.

Tine-o tot asa.Nu ai nimic de pierdut.

E clasa a 9-a, deci are 16 ani.

Salutare F.B.I m-am intors de la scoala,ma schimb si ma duc cu colegii la o narghilea.

Bafta F.B.I ne vedem deseara ! ;)

Edited by Ecs7azy

Eviti subiectu', cal batran ce esti =))))))

*Phantom, eu fumez de aproape 3 ani (vara asta fac 3 ani) si de un an si ceva fumez un pachet pe zi (asta in situatia in care dau o tigara si lui x, y, z s.a.m.d).Daca as fuma doar eu, probabil un pachet mi'ar ajunge 2 zile.Am facut la viata mea fotbal vreo 3 ani, tenis juma' de an si innot 1 an.Dupa ce m'am lasat de absolut orice sport(in afara de ala de la scoala si fotbalu' din week'end) pe la 12-13 ani imediat m'am apucat de fumat...Si ma rog, ma ingrasasem mult, eram foarte sedentar si nu mai mergea asa...De vreo 4 luni aproape m'am apucat de sala si am slabit aproape 15 kg...Un fost coleg de'al meu de generala in clasa a 6-a parca avea 1.50m si 103 kg.Acum (clasa a 9-a) are 70 kg, 1.70 m, si biceps'ul cat tot capu' meu.La asta vreau si eu sa ajung, mai am de slabit in jur de 10 kg.Problema este ca nu m'am lasat de fumat.La mine in familie fumeaza mama, tata, sor'mea, eu.Tigari imi cumpara ai mei si fumez de fata cu ei, singura problema este bunicamea(daca afla ne sparge si pe mine si pe mama si pe sor'mea).Am incercat sa ma las, dar e greu cu 3 (in prezent 2) fumatori in casa....Dar in scurt timp voi pleca din tara si nu ma voi mai intoarce si nu mai voi putea fuma...

Salut.