Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

salutare... am ajuns si eu pe acasa..

ce faceti ?

Ora de Geografie:

-Bula, de ce este cunoscut Columb?

-Pentru ca s-a dus în America fara viza…

Din nou ora de Anatomie:

Bula cum se numesc ultimii dinti care ne apar în gura?

Proteza, domnule profesor.

Ora de Filosofie:

-Bula, poti sa-mi spui ce înseamna abstract? întreaba profesorul.

-Da, domnule profesor. Ceea ce nu se poate atinge.

-Bine, Bula. Poti sa-mi dai si un exemplu?

-Fierul încalzit…

Fier incalzit =))))))

Gata ma ca mor aici de burta de la ras =)))))))

Nu, nu-ti va mai fi incepand cu semestrul al doilea dintr-a noua.

Stiu ca vor "aparea" alte prietenii, dar asta depinde si de colectiv si ca voi fi cu gandu la altele, dar tot te intalnesti cu ei, mai ales ca eu traiesc la tara nu in oras si te vezi cu ei in fiecare zi.

Frate,indiferent,poate sa treaca si 3 ani , nu o sa uiti colegii cu care ai fost 8 ani.. e greu sa uiti.

Poate se intampla si asa, dar depinde de persoana

Aa... nimic: clickuiala

Nu spune nimeni nimic de uitare. Dar relatia se raceste. Ei se indeparteaza de tine, tu de indepatezi de ei. Si mie-mi era oarecum frica sa recunosc ca o sa se intample asta cu unii colegi pe care-i cunosteam de 8-10 ani, dar se intampla.

Pana la urma cine este acest Damian?

Cum am mai zis si mai sus, depinde de tine, depinde de noi colegi.

Am citit blog-ul smechereului asta.... Nu prea cred ca intelegi ceva, doar sa-l citesti de vreo cateva sute de ori =>> degeaba, te plictisesti din prima, totusi am prins o idee nu-i plac analfabetii si chiulangii, dar la ora de psihologie (ora la care el trebuie sa participe cel mai mult) chiuleste aceasta nefiind singura... Nu mai zic ca sigur face parte din acei "drogati si retardati" sau cum i-a mai numit el. Ce sa-i ceri, a dat omu de blog.

Edited by Busssy

V-am facut ziua buna? :)))

Ma bucur. :D

Cu siguranta :)))))))))))))))))))

doggy style =))))))))

1. Examen scris la Geografie...

"Scrie 5 orase importante din Romania"

Elevul:

"- Bucureshti

- Iashi

- Timishoara

- Constantza

- Clujna-Poca"

2.Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala. =)))

3.Un batranel se uita la scula lui si zice:

- Bine ma nesimtitule ne nastem impreuna si murim pe rand?

4.Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: asta ne ia painea de la gura! Unul dintre doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati:

- Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba:

- Ce va doare?. Doctorul spune:

- Ma doare-n cot! Computerul raspunde:

- Dati o proba de urina si dupa doua ore veniti pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul:

- Sotia dvs. are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!

5.Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern:

- Ce este cladirea asta asa mare?

- Este palatul guvernului, domnule!

- Si in cat timp a fost construita?

- Cam in 10 ani!

- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:

- Cladirea asta ce e?

- Este sediul primariei, domnule!

- Si in cat timp a fost construita?

- Cam in juma' de an!

- Mult... la noi era gata in 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului:

- Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul:

- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici! :)))))

6.Alinuta de ce ai adus papagalul la scoala?

Pai l-am auzit pe tata spunandu-i mamei:

,,Dupa ce pleaca copilul la scoala iti fac praf pasarica"

7. Un tip avea un papagal care spunea prostii ori de cîte ori se încerca să se vorbească cu el. Într-o zi, îşi anunţă vizita prietena tipului.Tipul nu stia unde sa il bage."Daca il inchid pe balcon,fuge","daca il bag in sifonier, moare".Il bag in frigider.

În mare grabă, tipul ia papagalul şi-l bagă în frigider. Tipa vine la el,fac ei sex si dupa ,tipa zice:

-Iubitule , merg sa ma hidratez.Deschide ea usa la frigider , si vede papagalul.

- Vai, ce papagal frumos!

La care papagalul:

- Ce papagal fa?Nu vezi ca sunt pinguin pe gheata?

Va preziiiiiiint:

Un tip se duce in vizita la un prieten care era director la un spital de nebuni.

La poarta, un nebun cu o roaba:

- Domnule, a sosit taxiul.

Tipul se urca in roaba, ajunge la usa directorului, dupa care nebunul ii cere 200 lei. Plateste tipul, apoi intra la director si-i spune:

- Un nebun a venit cu roaba si m-a luat de la poarta si i-am platit 200 lei pt taxi.

Directorul:

– Pfff… iar au sarit studentii gardul…

Base, in masina cu SPP-istul.

Intr-un sat calca o gaina. Base:

-Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit.

O sa ma inteleaga, doar sunt presedintele tarii.

Dupa cinci minute, Base se intoarce batut mar.

Pleaca in tromba mai departe.

In satul urmator, masina calca un porc.

SPP-istul: -Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic.

Dupa zece minute, se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza.

Base. -Ce i-ai spus, ma?

SPP-istul: – Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.

Un preot vrea sa arate enoriasilor exemple ilustrate ale pacatelor. Asa ca duminica inainte de slujba pune 4 limbrici in patru vase. 1) primul limbric intr-un vas cu alcool. 2) al doilea limbric intr-un vas cu fum de tigara. 3) al treilea limbric intr-un vas cu lichid seminal. 4) al patrulea intr-un vas cu apa limpede si curata. Dupa ce tine slujba despre pacate si povesteste despre consecintele lor, preotul arata limbricii din vase. Limbricul din vasul cu alcool era mort. Limbricul din vasul cu fum era mort. Libricul din vasul cu lichid seminal era mort. In schimb linbricul din vasul cu apa curata era viu. Preotul multumit de lectia sa intreaba. -Ce invatatura putem scoate din ceea ce ati vazut? Un batranel ridica mana si spune: -Cat timp bei, fumezi si faci sex nu faci limbrici!

:))) :D

An Arab at airport:

- Name?

- Abdul AlRazhib.

- Sex?

- Three to five times a week.

- No, no, I mean male or female.

- Yes, male, female, sometimes camel.

- Holy cow!

- Yes, cow, dog, even sheep.

- But isn’t that hostile?

- Horse style, doggy style, any style!

- Oh dear!

- No, no, deer run to fast!

Foarte faine bancurile,mai ales ultimul =))=))

2.Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala. =)))

4.Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: asta ne ia painea de la gura! Unul dintre doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati:

- Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba:

- Ce va doare?. Doctorul spune:

- Ma doare-n cot! Computerul raspunde:

- Dati o proba de urina si dupa doua ore veniti pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul:

- Sotia dvs. are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!

Cat am putut sa rad ma doare si burta =)))

Ce fetite avem in factiune :-J

Mai au si rank foarte mare.

Provocare

Rank mare?

Eu stiu ca tu ai rank 1, deci nu toate fetitele au rank mare.

Bafta.

Nu pot sa cred ca Damian e r3g3n3sis...

Ma bag la citit.

New book by Coelho : Jurnalul unui mag. :X

#Noapte buna.

Empty, ai capu' mare. (Procent).

Rank mare?

Bafta.

Nu pot sa cred ca Damian e r3g3n3sis...

Ma bag la citit.

#Noapte buna.

Empty, ai capu' mare. (Procent).

Ce obraznic esti....

Rank mare?

Ma bag la citit.

Cel mai mare plus posibil. Si evident, ma refer la partea cu cititul.