Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Tare, mai aveam nitel si ii terminam o semnatura lui Empty cand...

http://img.b-zone.ro/images/26976203080965256487.png

Lucram la font, iesise groaznic.. Si pac. Nu am salvat nimic, 35 de minute de munca s-au dus.

N'are nimic.

Mersi oricum >:D<<'>

*Se vede cat interes isi dau designerii (exceptand stepf care e mai activ).

In 3 zile, un singur raspuns.Da'o'ncolo de treaba, in 3 zile sa nu iti faci timp pentru un cac@7 de lucrare ....

*Neata.

Salut

Primesti un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului.

N'are nimic.

In 3 zile, un singur raspuns.Da'o'ncolo de treaba, in 3 zile sa nu iti faci timp pentru un cac@7 de lucrare ....

*Neata.

Tu de ce ai semnatura cu Corleone?

*Acu` am venit.

Primesti un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului.

*Acu` am venit.

Muhahahahahahahhahah eram sigur ca-si ia avertisment.

Da chiar ma :-W de ce ai?

Bine ai venit.... Cand intri sa-mi dai si mie /invite ? ;;)

Fa-le plangere. Eu tot le spun sa faca cereri. Dar... Ma rog, sper ca-ti place asa.

Activ pentru ca tin la functie. Nu am chef s-o pierd pentru inactivitate.

N'are nimic.

*Neata.

Te contrazic la partea cu interesu.... MINTI n-ai vazut ce activi sunt baietasii??? ;;) imediat, la 2 minute au si inchis topic-u. Si (adica bai hahalero) ca sa stie cine a inchis topicu (GIGi pleaca din Ghencea) a mai facut si post pentru +1 (pai bai hahalerelor sa stie ba cine a inchis topicu) si apoi a inchis topicu, la 5 minute dupa ce ai zis tu closed. De parca n-ar putea sa-l inchida si atat, mai si scriu baietii Topic closed, ca daca nu scria eu ramaneam prost

Fa-le plangere. Eu tot le spun sa faca cereri. Dar... Ma rog, sper ca-ti place asa.

Bun baiat :-bd:)

*Acu` am venit.

Pentru a arata defapt ce inseamna Corleone.Nu ce se intampla in zilele astea.

Ce sa le fac frate plangere ? Crezi ca intereseaza pe cineva ?

Chiar a iesit super a ta si nu ma asteptam ca cineva sa faca ceva mai frumos.Doar in cazul in care foloseau mai multe poze.

*Apropo, doar designer'ul care raspunde la cerere are dreptul de a da TC, nu ?

Te contrazic la partea cu interesu.... MINTI n-ai vazut ce activi sunt baietasii??? ;;) imediat, la 2 minute au si inchis topic-u. Si (adica bai hahalero) ca sa stie cine a inchis topicu (GIGi pleaca din Ghencea) a mai facut si post pentru +1 (pai bai hahalerelor sa stie ba cine a inchis topicu) si apoi a inchis topicu, la 5 minute dupa ce ai zis tu closed. De parca n-ar putea sa-l inchida si atat, mai si scriu baietii Topic closed, ca daca nu scria eu ramaneam prost

Am vazut frate.

Dupa ce ca nu a facut nicio lucrare, Ceaoz ala, imi inchide el repede topic'ul.

De parca n-ar putea sa-l inchida si atat, mai si scriu baietii Topic closed, ca daca nu scria eu ramaneam prost

Ce sa le fac frate plangere ? Crezi ca intereseaza pe cineva ?

Chiar a iesit super a ta si nu ma asteptam ca cineva sa faca ceva mai frumos.Doar in cazul in care foloseau mai multe poze.

*Apropo, doar designer'ul care raspunde la cerere are dreptul de a da TC, nu ?

Am vazut frate.

Dupa ce ca nu a facut nicio lucrare, Ceaoz ala, imi inchide el repede topic'ul.

Asa se procedeaza. Se da reply+topic closed. De multe ori in acel "closed" mai poti scrie si altceva. Asta si pentru o estetica a topicurilor. Last poster: Stepf Richter, Ceaoz sau SebastHiaN, nu 100 de useri.

JustMed se ocupa.

Daca foloseam mai multe poze arata urat. La fel si textul acela cu "dogs". Nu am avut loc pe unde sa-l bag si mi-am dat seama ca arata mult mai bine fara el.

Nu. Da closed ala de-i mai rapid la mana xD

Ce am spus. Nu are imortanta cine inchide. Acum da, ar fi corect ca daca nu ai raspuns sa nu mai faci acel +1, dar...

Edited by Stepf Richter

Asa se procedeaza. Se da reply+topic closed. De multe ori in acel "closed" mai poti scrie si altceva. Asta si pentru o estetica a topicurilor. Last poster: Stepf Richter, Ceaoz sau SebastHiaN, nu 100 de useri.

JustMed se ocupa.

Daca foloseam mai multe poze arata urat. La fel si textul acela cu "dogs". Nu am avut loc pe unde sa-l bag si mi-am dat seama ca arata mult mai bine fara el.

Nu. Da closed ala de-i mai rapid la mana xD

Ce am spus. Nu are imortanta cine inchide. Acum da, ar fi corect ca daca nu ai raspuns sa nu mai faci acel +1, dar...

Atunci o sa vorbesc si eu cu meduza sa vad ce zice de asta.

Va salut, bafta in continuare.

Ai vazut cat te-am injurat in joc pentru asta... Diseara nu mai facem sex, m-am suparat pe tine.

Bafta in continuare iubire... :((

*ce mai faceti? eu imi reinstalez photoshop-ul.. Nu mai mergea nici-un tool.. Imi aparea mâna aia la toate uneltele.. M-am enervat.

Edited by Dobermann