Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noapte buna.

Cred ca in curand ma voi lasa de SAMP. Recomandati-mi un joc.

Asta voi face si eu in viitorul apropiat.

Cred ca ar fi cel mai bine sa renunti la orice joc.

Eu mai joc Football Manager 2011...asta daca esti pasionat de fotbal.

Welcome celor noi.

Felicitari ,inca odata Hooli.

ON# : Noapte buna.

Edited by Frank Galliano

Depinde de liceu.

Daca e bun sau e prost.

Nu conteaza profilul,daca vine un profesor prost la mate si ii da 10,tinand cont ca a lua 6,20 in examen,care e afacerea?

Oricum , eu te felicit pentru ca ai intrat la Filo,garantez ca o sa iti placa.

Chiar voiai sa intri la filo sau asa ai picat?

Eu am luat 9 la Romana si 7 la mate.Iti dai seama cat de mult mi-a scazut media de admitere.

Si ,empty ,noi am mai avut ghinion si cu tezele alea unice din a 7-a , pentru ca anul urmator le-au scos si a bagat doar PISA ,doar la clasa a 8-a.

Si alta era situatia daca dadeam doar intr-a 8-a.

Cu siguranta.In clasa a 7-a la tezele unice, in afara de un 8 la romana pe primul semestru parca, restul notelor au fost pana-n 7.

Bafta la billiard , Unde la billiard te-ai dus esti din Bucuresti ?

Mda empty esti din Bucuresti si pe mine nu mai luat la Billiard .....

Initial am zis ca ma duc la Poker Club, ala de langa Unirii, dar cand am ajuns acolo era inchis (definitiv).Asa ca m-am dus in Unirii.Scump, e adevarat, dar merita.

*Buna seara.Am ajuns si eu acasa in sfarsit.Iar am fost la aeroport si iar in postura de "ma duc la aeroport sa iau pe cineva/sa duc pe cineva", mda.Dar vine si ziua cea mare, curand.

Cu siguranta.In clasa a 7-a la tezele unice, in afara de un 8 la romana pe primul semestru parca, restul notelor au fost pana-n 7.

Initial am zis ca ma duc la Poker Club, ala de langa Unirii, dar cand am ajuns acolo era inchis (definitiv).Asa ca m-am dus in Unirii.Scump, e adevarat, dar merita.

*Buna seara.Am ajuns si eu acasa in sfarsit.Iar am fost la aeroport si iar in postura de "ma duc la aeroport sa iau pe cineva/sa duc pe cineva", mda.Dar vine si ziua cea mare, curand.

Naspa emptY.... zi-le oamenilor ca n-ai ce cauta la aeroport, daca continui asa intr-o zi o sa ramai acolo definitiv :))

Neatzaaaa. Ce face fetele? Si baietii? (as mai fi intrebat si cainii daca mai aveam)

Neatzaa.

Bullz,am primit eu unban si ti-a dat tie ban? :-q

Mda, se pare ca nu a fost "BuiLz007", mi-a fost spart contu' :-J ...

Off, trebuie sa ma apuc iar de la 0.

Neata.

Buna dimineata.

*Bullz stiu cum e ... si mie mi-a fost spart contul,dar eu l-am recuperat. >:)

Ai incercat cumva sa deschizi un anumit fisier trimis de cineva dar care nu se deschidea ? (keylogger)

Edited by Ecs7azy

Buna dimineata.

*Bullz stiu cum e ... si mie mi-a fost spart contul,dar eu l-am recuperat. >:)

Ai incercat cumva sa deschizi un anumit fisier trimis de cineva dar care nu se deschidea ? (keylogger)

Daca imi amintesc bine, nu cred.. Daca chiar am keylogger, trebuie sa-mi reinstalez winsowsul?

Daca imi amintesc bine, nu cred.. Daca chiar am keylogger, trebuie sa-mi reinstalez winsowsul?

Eu iti recomand,sa-ti reinstalezi windowsul... si asta URGENT pentru ca nu sti daca ai sau nu keylogger.

Dupa ce l-ai reinstalat schimba-ti parolele la tot ce ai .... mess,skype,facebook,etc. deoarece daca ai avut keylogger ti-a aflat toate parolele.

Campionat Deagle intre membrii FBI, deschis oficial. Verificati topicul pentru informatii.

See ya in finale ;)...

Am rezolvat si eu cu liceu... Doh, viata :)..

Neatza.

Ce faceti?