Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Esti si tu boboc ma =))) .

Alta viata,nu?

Buna Dimineata.

Normal nab.... n-ai vazut cand am scris :-S...

Tu esti gasca mea >:D<<'>

Neata,Bun venit celor noi .

Bine ai venit

Acesta va fi ultimul meu post aici, pe perioada aceasta..Va multumesc pentru tot. Daca ma re-apuc, o sa mai trec pe aici. Aveti grija la acesti spargatori de conturi, e un lucru total neplacut. Succes in continuare, sa aveti grija de voi! >:D<<'>

Buna Dimineata F.B.I.

*Bullz, imi pare rau ca ti-a fost spart contul, imi pare bine ca ai luat unban, sper ca vei lua /invite.

Inca nu am luat /uninvite... :))

@ Neata ma, ursule.

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Nab sa fii, admin sa iei ( cazu lu Hooli, glumeam)

Nab sa fii, ban sa iei ( cazu lu Bull, nu glumeam)

Schimbati parola si pune-ti una lunga bulzzane... eu am una de vreo 19 caractere, tocmai ce am schimbat-o.

Miscati-va placintele.

Edited by Busssy

Naspa emptY.... zi-le oamenilor ca n-ai ce cauta la aeroport, daca continui asa intr-o zi o sa ramai acolo definitiv :))

Neatzaaaa. Ce face fetele? Si baietii? (as mai fi intrebat si cainii daca mai aveam)

Numai, ca s-a enervat mama :))

"Cauta bilete pentru sambata viitoare, imi bag picioarele in ele de acte si de Romanie " =)))))

Acesta va fi ultimul meu post aici, pe perioada aceasta..Va multumesc pentru tot. Daca ma re-apuc, o sa mai trec pe aici. Aveti grija la acesti spargatori de conturi, e un lucru total neplacut. Succes in continuare, sa aveti grija de voi! >:D<<'>

Cum sa fie ma ultimu'? Trebuia sa astepti, pentru ca ai fi primit unban(cum s-a si intamplat)

Dau avertismente in joc pentru cei ce nu-si joaca meciurile din campionat pana la data limita.

Sa faci plici ! E obligatoriu ?

*Buna dimineataaaaaaaaaa (si da, e dimineata pentru mine).M-am culcat la 7, m-am trezit acum 30 de minute.

Antrenati-va pt olimpiada maaaaaaa.

S0beit For The Win.

Baaaaaa vezi,vezi.

Cand aveam 5 ani aia era una dintre melodiile mele preferate... asa ca vezi ce zic sau te casapesc. >:)

Bine ca ti-ai schimbat orientarile de cand erai mic.Altfel, am fi avut un gay in factiune si ne-ai fi stricat reputatia. :))

Edited by P h a n t o m