Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

empty acum poti sa intri in fbi cu adevarat :)))

Nu ma pasioneaza :))

Tu de asta stateai treaz noptile? Te pregateai?

Nu neaparat, dar se gasea cineva care sa ma tina treaz.Ori vreo colega de la gradinita cu care nu mai vorbisem de 10 ani, ori incepea cineva sa-mi povesteasca nu stiu ce si se facea 5 dimineata, ori planuri...Dar la un moment dat, mi-a zis mama ca ma pregatesc pt. America de nu dorm :))

inseamna ca daca te injuram nu poti sa vi sa ne b@ty. O sa profitam de asta :-?

Neatza

Hai sa faci plici.

Am si eu b@137z11 in Romania...Ii pun pe tine :))

40 mile = x km

x = ?

Traiesti visul american?:)))

..............

Neata.

Cine vrea sa participe la proba(ele) de box, sa-mi dea PM. SUNT DOUA PROBE SEPARATE. BOXING SI FIGHTSTYLE.

Ti-a raspuns Bullz.

*Da, oarecum.

Buna Dimineata F.B.I. (Cica)

Empty, ascult-o pe

Am ascultat-o:))

*Huh, primii 5 dolari castigati :X

*Buna seara voua.

Mai stau putin si plec.

DAI DIN BUCI SI FATE MUCI !!!!!

Te-ai cam facut muci la jizzy azi :P

Ce, nu zici nimic de condusul meu formidabil sub influenta alcoolului?Am reusit sa duc masina intreaga de la Jizzy pana in LS, merit ceva laude.

Buna seara.Am reusit sa intru si eu putin de pe tel dar imediat plec in oras.Sambata pe la 4-5 ajung inapoi in CJ si am sa va arat niste poze de aici din Sighisoara.Mai tinem legatura,noroc.

Ok. Ultimul post din aceasta sectiune pana nu se ajunge la o hotarare si decizie finala.

Cine are de discutat cu mine, o face prin PM sau pe messenger.

Ce s-a intamplat?E vorba despre ce s-a intamplat mai devreme?

Cine are de discutat cu mine, o face prin PM sau pe messenger.

Da, e greu cu cititul.

Noapte buna. Orice are o rezolvare, nu va faceti griji. Pana si problema mea cu microfonul are o rezolvare. Apropo, am Windows7, microfon bun, dar se aude foarte incet. Toate setarile sunt date la maxim. Ceva idei? Thx. Nu ma puneti sa imi fac Win XP, nu o voi face.

Da, e greu cu cititul.

Noapte buna. Orice are o rezolvare, nu va faceti griji. Pana si problema mea cu microfonul are o rezolvare. Apropo, am Windows7, microfon bun, dar se aude foarte incet. Toate setarile sunt date la maxim. Ceva idei? Thx. Nu ma puneti sa imi fac Win XP, nu o voi face.

Am eu o idee. Baga'ti win XP,sigur merge.

Noapte Buna F.B.I.

*Ce-mi place Battlefield 3.Pacat ca e in stadiul Alpha si are cateva bug-uri majore, cum ar fii: Atunci cand te calca un tanc, nu mori, ci treci prin el.

Nu-ti da cod de steam pt el?

Buna Dimineata F.B.I.

Hai, trezirea, e 5 dimineata.La munca toata lumea!

Nu-ti da cod de steam pt el?

Alpha = Prima versiune in a jocului care este inca in teste.Foarte putine persoane de pe tot globul au fost invitati sa joace Alpha-ul, si cu atat mai putine cele din Romania.Din cate am auzit, persoanele invitate din Romania pot fii numarate pe degete.Din fericire, eu sunt una dintre acele putine persoane din Romania invitate la Alpha.Am filmat cateva meciuri, dar, din pacate, nu am voie sa public filmarile.Cei de la DICE vor sa tina totul cat se poate de ascuns de lume.Totusi, daca vrea cineva sa vada filmarile, sa-mi spuna.

Ala e un praf. Daca nu dadea impresia de milogeala era ceva, dar asta e.

El cica a cantat rap. Ar fi fost ceva daca nu:

1) ar fi iinceput sa chise (pise, pentru bucuresteni) ochii

2) ar fi tinut partea cu parintii pentru el

3) nu ar fi incercat sa impresioneze prin faptu ca parintii lui is acuma in stare de fertilizator

4) nu ar fi dat impresia de "Hai, manca-ti-as, ca is necajit"

5) ar fi fost pe #cenzurat# lui (stiu, ma repet)

6) n-ar avea 'pirs' in spranceana

7) n-ar fi venit cu un prieten oleaca mai anal decat el

8) prietenu anal nu ar fi avut fularas de-ala din care poti sa faci o rochie de mireasa, cu tot cu dantela

9) nu s-ar fi luat in brate cu tovarasu lui

10) nu i-ar fi bagat un deget in cur tovarasului lui cand l-a luat in brate

11) chestia de la punctu 10 nu se vede pe camera, da daca iti imaginezi, nu pare imposibil

12) lista continua, daca mai stiti chestii prin care ala demonstreaza ca ii place sa simta vlastarul tineretii masculine in cur, sa precizeze

// greets Patrunjel

No comment.Sunt in totalitate de acord, desi este putin cam vulgar modul in care a spus-o.

Edited by P h a n t o m

Neata. Stepf stiu ce are. Poate ai micro ca mine...incearca sa-l freci si sa stie ca se va auzi mai tare. :)) Sau daca nu tranteste-l o data. Eu asa ii fac.

*Roboooooooooooooooooooooooooooooooooo, sa mai scri despre tineri. :D

Neata. Stepf stiu ce are. Poate ai micro ca mine...incearca sa-l freci si sa stie ca se va auzi mai tare. :)) Sau daca nu tranteste-l o data. Eu asa ii fac.

*Roboooooooooooooooooooooooooooooooooo, sa mai scri despre tineri. :D

Ce modalitate :)):))

Mie unu imi place articolele lu Eduard ;))

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Oboseala maxima.... ce faceti?