Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa, am zis să mai fac şi eu un post p'aici..Vouă vă apare bara aia de sus, cea cu modificarea textului şi restu ?

Ce vorbiti ma...aveam Chrome bun nu merge inteleg, am trecut pe I Explorer degeaba, dupa am luat Opera tot asa, am incercat si cu Mozilla si degeabaaaaaa... Nu apare chestia cu font culori, paragrafe etc...casuta aia nu apare nicaieri !!!!

Ce vorbiti ma...aveam Chrome bun nu merge inteleg, am trecut pe I Explorer degeaba, dupa am luat Opera tot asa, am incercat si cu Mozilla si degeabaaaaaa... Nu apare chestia cu font culori, paragrafe etc...casuta aia nu apare nicaieri !!!!

E bug de la forum, nu apare la nimeni, nu merge nimic.. :))

Era si bugu cu mesajele/notificarile dar alea mergeau de pe i.explorer..

Asteapta sa se rezolve..

Eu acum m-am trezit, am venit acasa m-am pus in pat ma durut capu, sunt deocheat, merg, sa, manc, cartofi, paii, cu , cascaval.

Dupa poate imi invat putin la bio dau teza maine.. si maine am si test la TIc din HTML nu stiu nimic, scriu numele/cerintele si dau foaia, am 4 pct din oficiu.. :))

Neata. Ce urat am patit-o... eu cand racesc ma tine cate o saptamana... ieri am fost pe la urgente, am stat o zi acolo si astazi m-am dus la medicul de familie, m-a umplut de pastile. Febra asta, trecea si revenea, trei zile la rand asa mi-a facut, acum sunt mai bine, nu mai am febra dar am ramas cu tusea si cu durerea si usturimea de ochi. Maine o sa plec la Focsani si o sa revin duminica.

Ioi... si-a revenit forumul. :X

'neata, fetele. Am fo' disperat in ultimele 24 de ore. M-am simtit ca la carcera fara forum. :(

Sa vad ce parere aveti de aceasta sugestie.

Edited by Yenoh