Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Edward NissaN, nu am zis nimic de voi, nu am facut referire la voi, imi cer scuze daca asta credeti, dar vad ca este sau a fost o conversatie mai sus la care nu avea rostul sa intervin. Am zis asta ca am avut notificari si tot am notificari de la unii pe care nu i-am adaugat in lista de prieteni, nu am adaugat pe nimeni, marea majoritatea a facut-o, dar e enervant cand posteaza clipuri cu uite ce am facut eu azi sau te miri ce mai fac youtuberii astia. Nu sunt asa de proasta sa am o satisfactie ca ma uit la un jucator sa vad cum se filmeaza si vorbeste acolo de x si y, doar hate si barfa aiurea. Nu am satisfactie, cei care se filmeaza la war..da, ai ce vedea sau invata. Poti invata pozitionari pe zone, chestii. Dar nu inteleg, cum sa fi atat de redus sa te uiti la unu care se plimba cu masina si da din gura si mai vezi ca e mare jucator si foarte cautat ca primeste mesaje in joc cu: "filmezi?", toate astea doar pentru faima si faima nu este buna, te strica moral, psihic. Te umplii de tine si uiti de joc. In fine, concluzia e ca trebuie sa fac curat in lista :)) fiecare cu parerea lui, eu o am pe a mea si consider ca trebuie sa fi foarte prost/ redus/ etc sa te uiti la asa ceva, daca as fi facut si eu asta probabil ca eram mai ceva ca alti youtuberi :))

Si e bine daca primesti sau primiti atentie fara eferot :))

Aici ne puteti observa pe mine si Hawk pe no-drept:

https://m.youtube.com/watch?v=JeASvFcWUAU

Hawk e ala negru, ala care conduce sunt eu si tu unde esti? In portbagaj?

Gresit tinere. Eu sunt ala alb, Hok ala negru.

Ala alb e Kidda, numa ea conduce asa groaznic, sorry Rug. FOLABI

Seara buna dragilor ! Cam agitati sunteti, eu zic sa nu mai beti atata 'cola" :) ca va pierdeti coerenta in discutii si ajungeti sa vorbiti ca aia care au 2 clase (ca trenul). Apropo am observat ceva super tare, cica e la moda sa ii spui "tinere" unei persoane cu 4-5 ani mai mare ca tine. Probabil asa isi cresc unii stima de sine. Frumos "lingua rumena" e cam grea si are multe sensuri :)

Ce spammeri sunteți. Am fost 1 zi la muncă și deja 43 notificări pe forum :))

Hai sal. Am ajuns la 1, m-am întins la un vinuleț fiert până acu cu vărmiu :))

Somn. Azi la muncă iar 8 ore. și 2 zile juma relax <3

V-am pwpat acolo jos unde meritați :)) haha

Facem rapoarte alea alea fail-uri la rob (după 10-11 seara dacă-s acasă). O echipă ceva ? Care rapăn se bagă ? :))

Ce spammeri sunteți. Am fost 1 zi la muncă și deja 43 notificări pe forum :))

Hai sal. Am ajuns la 1, m-am întins la un vinuleț fiert până acu cu vărmiu :))

Somn. Azi la muncă iar 8 ore. și 2 zile juma relax <3

V-am pwpat acolo jos unde meritați :)) haha

Facem rapoarte alea alea fail-uri la rob (după 10-11 seara dacă-s acasă). O echipă ceva ? Care rapăn se bagă ? :))

Ma bag eu, pazeste ti curul ca daca ma bag, ma bag tare

Azi e 1 martie, astept cate un cadou de la fiecare :D

Salutare soldatei, de azi e oficial primavara

Vr cadou e? App multam de Fw il asteptam de cand am luat fw clear =))

Edited by DaNNy VODA

Azi e 1 martie, astept cate un cadou de la fiecare :D

Salutare soldatei, de azi e oficial primavara

Da' tu ce cadou ne dai uratule?

Astept 10kk (ii iau eu si pt restu' si o sa ii impart cu toti)