Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare soldatei si soldatele :P. Nu sunteti matinali deloc, din lipsa de activitate la munca am avut ocazia sa intru si sa gasesc asta http://i.imgur.com/k9yWbTG.png. Am vazut mai mult rosu decat intr-un meci cu Dinamo.

#anideviatadomnilor "Vorbe de Duh: betiv din Iasi"

Salut!

Vreau sa incerc sa schimb ceva in factiunea asta si cred ca multi or sa vrea schimbarea aceasta.

Vorba este despre ANTRENAMENTUL din fiecare Duminica.

Propun sa fie scos definitiv, nu vad la ce ajuta, ca facem 2 echipe cu 2 capitani si ne alergam sa ne dam cu deaglu' in cap pe un desert nu mi se pare antrenament, sau alt exercitiu' inutil.

Propun ca macar 1 data pe luna sa fie organizata o activitate la care sa fie prezenta multi membrii.

Propun ca ANTRENAMENTUL sa fie OPTIONAL, de ce sa fie optional ?

1. A venit caldura, multa lume la ora 15:00 are treaba, iese afara, isi plimba cainele si etc.
  2. Nu cred ca-si lasa cineva treburile pentru o prezenta la antrenament.
  3. Chiar daca avem 2 invoiri pe luna, asta inseamna bataie de joc.
  4. Este un joc in care vrem sa ne facem prieteni noi si sa ne distram, nu sa fiu obligat sa intru la ora fixa sa stau 35 de minute pana se organizeaza ceva si pana imi da unu cu un deagle in cap.
  5. Cea mai buna solutie este sa fie antrenament Optional.

Cine este de acord cu mine +1 sau reply cu parerea.

@@ConnerRM S4F,

@@South Max,

@, eu te sustin man. Imparti si tu niste pixuri si niste galeti in campania asta sau macar niste pungi cu zahar? :(

Edited by Postasul

Eu sunt de acord . Eu de exemplu sunt student , vreau sa ma angajez part-time in weekend-uri . Nu am nici laptop sa il car dupa mine la lucru sa pot sa intru . Sa fie optional da sa se dea ceva foloase pentru prezenta sau poate sa fie un criteriu pentru avansarea in grad (prezenta la ''x'' antrenamente obligatorie). Sau o alta varianta ar fi mutarea lui in timpul saptamanii , aproape toata lumea e acasa in timpul saptamanii , altii au scoala , altii facultate . O initiativa foarte buna Kayden si sa fim sinceri , chiar e foarte usless antrenamentul acela ... fara suparare pentru antrenori .

Edited by Kimbal

@,

Total de acord cu tine. Am mai avut odata discutia asta cand era k3nt lider dar au venit cei vechi care si asa au optional si ii doare la banana si mi-au sarit in cap.

Antrenamentu e inutil, a fost scos in toate mafiile, de ce in PD sa mai fie prezent? Si asa e o harababura totala. Nu se intelege nimic iar la roburi sau altele mergeti in grup, ii omori pe robberi repede si gata, de ce antrenament ai nevoie.

#STOPANTRENAMENTELOR

Daca nu se rezolva asa, facem PM cu adminii si insistam pana se scoate.

Salut!

Vreau sa incerc sa schimb ceva in factiunea asta si cred ca multi or sa vrea schimbarea aceasta.

Propun sa fie scos definitiv, nu vad la ce ajuta, ca facem 2 echipe cu 2 capitani si ne alergam sa ne dam cu deaglu' in cap pe un desert nu mi se pare antrenament, sau alt exercitiu' inutil.

Propun ca macar 1 data pe luna sa fie organizata o activitate la care sa fie prezenta multi membrii.

1. A venit caldura, multa lume la ora 15:00 are treaba, iese afara, isi plimba cainele si etc.
  4. Este un joc in care vrem sa ne facem prieteni noi si sa ne distram, nu sa fiu obligat sa intru la ora fixa sa stau 35 de minute pana se organizeaza ceva si pana imi da unu cu un deagle in cap.

@@ConnerRM S4F,

@@South Max,

De scos nu, dar de schimbat ora antrenamentului da. A venit afara caldura si multi se duc in parc/joaca fotbal etc.

@@Victory Gunnter,

Si cand sa-l pui? Ziua pe caldura mergi la un fotbal, una alta + ca mai ai diverse treburi, o meditatie ceva.

Seara iesi prin oras + facultate / scoala.

E buna si mutarea seara, dar sa nu mai fie la 3 :))

Sa se supuna la vot cu mai multe optiuni:

Ziua x de la ora :

Ziua y de la ora :

...

...

...

Scoatere de tot si vedem ce iese si gata.

Salut!

5. Cea mai buna solutie este sa f0ie antrenament Optional.

@@ConnerRM S4F,

@@South Max,

Nu neaparat scos, dar mi se pare aberant sa fie pus la ora 15. Eu deobicei duminica la ora 15 ori sunt in drum spre casa, ori la munca. Rar sunt acasa. Dar seara deobicei intru pe game. Daca a fost votat antrenamentul acum 100 de ani de membrii care acum sunt rank mare, nu inseamna ca nu trebuie o schimbare. Majoritatea membrilor au fost de acord cu mine. Pe de alta parte mi-ar conveni sa fie scos antrenamentul pentru ca venim numai sa ne facem nervi pentru ca in fiecare duminica, un antrenor ne considera mai mult sclavi si ia jocul prea in serios. Nu cred ca isi ia salariu in bani reali pentru ora aia de ,, antrenament ". Antrenamente unde aveai ceva de invatat, erau pe vremea lui Only0ne si Erow. Chiar daca erau 2 pe saptamana. Daca eram acasa, eram prezent cu mare placere. Acum mai mult iti faci nervi si curg invoirile.

Edited by GF DaDo

@@Kimbal Kayden are dreptate, dar nu mutarea in timpul saptamanii nu am avea cum sa ne coordonam, unii intra dimineata, altii dupa-masa, cei ce sunt dimineata se vor culca devreme si tot asa.

Tot mai bine decat in timpul saptamanii , spun eu . Sa fim seriosi , care om normal sta in casa in weekend-uri doar sa se joace . Weekend-urile ar trebuii sa fie o pauza , nu alte indatoriri pentru noi . E un stres in plus . Asa sti , avem joi la pra 20:00 antrenament si e ok , in weekend ma relaxez , plec la un gratar , la o baute etc . Saaaaauuuuuu sa primim 3 invoiri , sa fie o prezenta obligatorie .

Nu neaparat scos, dar mi se pare aberant sa fie pus la ora 15. Eu deobicei duminica la ora 15 ori sunt in drum spre casa, ori la munca. Rar sunt acasa. Dar seara deobicei intru pe game. Daca a fost votat antrenamentul acum 100 de ani de membrii care acum sunt rank mare, nu inseamna ca nu trebuie o schimbare. Majoritatea membrilor au fost de acord cu mine. Pe de alta parte mi-ar conveni sa fie scos antrenamentul pentru ca venim numai sa ne facem nervi pentru ca in fiecare duminica, un antrenor ne considera mai mult sclavi si ia jocul prea in serios. Nu cred ca isi ia salariu in bani reali pentru ora aia de ,, antrenament ". Antrenamente unde aveai ceva de invatat, erau pe vremea lui Only0ne si Erow. Chiar daca erau 2 pe saptamana. Daca eram acasa, eram prezent cu mare placere. Acum mai mult iti faci nervi si curg invoirile.

Ms ms, ma faci sa rosesc.

Salut!

@@ConnerRM S4F,

@@South Max,

Mi se pare o idee foarte buna,dar scoaterea antrenamentului nu depinde doar de noi.Ar trebui sa vorbim cu toate pd-urile,sa faceti un PM cu conducerea fiecarui departament si adminii 5 si sa rezolvati acolo toata treaba.Normal ca fiecare dintre noi dorim sa nu intram in fiecare duminica la o activitate unde,de multe ori,e stresanta si plictisitoare si MONOTONA,care oricum nu ne ajuta cu nimic.Mai bine mergem in ora aia pe no drept si ne facem raportul,ca oricum doar asa prindem experienta si ne "antrenam".Eu zic ca e destul dm cat facem pe robberi si pe no drepti incat sa fie numit antrenament.Oricum,scoaterea antrenamentului e aproape imposibila,dar macar ora sa fie mutata ca,sa fim seriosi,duminica oamenii mai ies si ei,vine si caldura,nimeni nu cred ca vrea sa stea in casa pe laptop la o activitate unde nu se intampla mare branza,si cum am citit si mai sus,multi dintre voi aveti servici sau alt program mai important decat sampu'.De cand am intrat in departamente mi s-a parut antrenamentul asta o porcarie care nu te ajuta cu absolut nimic,nici nu e de mirare ca sunt atatea invoiri in fiecare saptamana si abia vin membrii,sa ne gandim ca e doar un joc pana la urma,nu e o activiate care ne ajuta in viitor sau in cariera noastra,ar trebui unii sa se gandeasca mai bine la chestia asta si sa o lase mai usor.In fine,oricum jocu' asta a devenit prea serios pentru unii si au uitat sa se bucure de el cum ar trebui sa o faca.

Mi-am zis si eu parerea,atata tot.

Edited by Simii S4F

Kayden.. daca ai stii de cate ori s-au discutat lucrurile astea.. nu doar aici, ci si cand eram FBI se tot discutau si nu s-a rezolvat nimic.. sunt unii care isi doresc antrenamentele astea ca ii ajuta mult daca fac antrenamente virtuale in weekend in loc sa iasa si ei din casa. Ms

Kayden.. daca ai stii de cate ori s-au discutat lucrurile astea.. nu doar aici, ci si cand eram FBI se tot discutau si nu s-a rezolvat nimic.. sunt unii care isi doresc antrenamentele astea ca ii ajuta mult daca fac antrenamente virtuale in weekend in loc sa iasa si ei din casa. Ms

Viata sociala este optionala, stie Plutonium ce zic =))

Am insistat dar e timpul sa insistam cu adevarat si insistam cat mai multi pana macar se schimba ora. Sa se supuna la vot si sa hotaram toti, ori zcoaterea permanenta ori mutarea.

Ideea e buna, ar trebuii sa fie scoase sau optionale doar pentru ca liderul sa tina cont cine vine la ele pentru a avea motive in plus la rank sau cum considera si vede el lucrurile.

Mai bine s-ar face o activitate mai fun decat sa stai sa faci tot felul de exercitii care sincer nu te ajuta mai cu nimic, si aici ma refer la toate antrenamentele de la toate factiunile, ca asa e peste tot. E frustrant sa sti ca trebuie sa fii online pe joc la o anumita ora intr-o anumita zi.

@@Rough, Vreau si eu o bricheta d-aia! =))