Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari darius pentru rank 4, sa ai grija de acest rank pentru ca este unul foarte important in factiune.

Azi, deabea astept ora 20:00 pentru waruri :X sa rupem vtb si gsb :)).

Va salut de la ora de info, hai baieti sa fiti cat mai multi diseara la war sa rupem LS si LV :D.

@NewLife cand ai aterizat tu prost => http://i.imgur.com/4lfKvfb.png

Noapte buna la bajeti, azi ne-am descurcat bine. O evolutie impresionanta fata de acum 2 saptamani cand era Rossi pe la inceput cu factiunea.

@ExcisioN:

SHTORY O======8 vs. ExcisioN.Vicious o--8

Edited by Shtory REGE

@NewLife cand ai aterizat tu prost => http://i.imgur.com/4lfKvfb.png

Noapte buna la bajeti, azi ne-am descurcat bine. O evolutie impresionanta fata de acum 2 saptamani cand era Rossi pe la inceput cu factiunea.

@ExcisioN:

SHTORY O======8 vs. ExcisioN.Vicious o--8

Eu mereu aterizez prost :)),si eu am facut vreo 3-4 la faza aia.

Hai ca am iesit,noapte buna.

Pacat de war-urile de azi, am stat prost cu activitatea si sa nu uitam de cei "talentati" de prin alte mafii. Oricum am mai trecut noi prin timpuri de astea cum a zis si NewLife e doar o chestiune de timp. Noapte Buna.

Edited by South LaXuS

Cum spuneam,e doar o chestiune de timp...

http://i.imgur.com/uwGvVzQ.png

Doar verdant sunt aia codati nu ? doar verdant au moduri interzise nu ? voi sunteti usa de biserica,uite ca nu e asa si s-a vazut diferenta dintre primul war(cu codati) si al 2-lea.Toate au o limita pe lumea asta,S@L.

Eu trebuie sa ies,bafta la waruri.

Felicitari pentru war-uri,daca erau banati cei din GSB la primul war luam si HQ-ul.

Noapte buna ma bag si eu la un film.

Felicitari pentru warurile de ieri,am recuperat in mare ce am pierdut Miercuri.

Antrenamentul din 20.12.2013 este anulat , m-am gandit sa va las,deoarece a venit vacanta si nu cred ca vreti sa stati in casa.

Ca toată lumea să se bucure corespunzător de sărbătorile de iarnă și revelion am decis ca următoarele două săptămâni de waruri să fie suspendate.

Așadar warurile între ganguri se vor putea relua începând de Luni, 6 Ianuarie 2014.

Cine va da attack in aceasta perioada va fi sanctionat cu rank down.

Vă urez distracție alături de cei dragi și sper ca moșul să aibă sacul plin pentru voi.

Edited by South ValentinoRossi

Salutare,ce mai faceti ?

2 saptamani de plictiseala,2 saptamani la rand in care GSB nu isi vor putea pierde HQ-u :)),i-auzi mai nou cica suntem slabi vai de mama noastra,pai daca noi suntem slabi ei cum doamne iarta-ma sunt,buna asta =)),or fi factiune pasnica :-?.