Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Il luam, DOAR daca ascultam ce se spune pe /f ! Pentru ca unii nu au ascultat, si chiar au facut mai de capul lor, uite ce s-a intamplat. In primele runde chiar ne-am descurcat bine, o secunda am scapat de sub frau, si s-a dus totul. Daca avem rabdare si ascultam pe /f ce se spune, ne recuperam HQ-ul.

Asa ca.. ne vedem la war! Este de la 21:00 la 21:30 , pana la ora 21 ne adunam pe joc si suntem destui pentru war. Nu uitati de el! Noapte buna!

EDIT: Propunere notificatii RPG site - http://forum.b-zone.ro/topic/238428-propunere-notifications-site/

Edited by BS AlexX

Neata!
Nu inteleg ce este atata frustrare??O data ce suntem 10 in factiune ce pretentii vreti ma?Terminati o data cu comentariile astea aiurea,este vina noastra si.

Vorbim in game,m-am enervat asa de dimineata! :-W

hellow. Mie nu mi-a mers netu` ieri d-aia n-am intrat. M-am uitat de pe telefon şi era scoru` 5-5, după, pac, ca printr-o minute 8-5 pentru ăia =)).

A fost si 5-1,dar inca o data ''oamenii buni'' isi fac treaba.

Merci,mihai. -67 , The best.

Va rog sa nu luati acest worst ca semn de NEPASARE fata de mafie.Nu as fi facut acest scor daca war-ul nu era deja pierdut.Nu vreau sa ma criticati pentru acest scor,a fost facut intentionat in momentul in care war-ul era pierdut 100%.Cei on stiu despre ce vorbesc.

Mai vorbim.

Chiar sunt dezamagit, dar nu pot face mai multe decat sa scriu aceste randuri. S-a dus totul, au plecat membrii care reprezentau Red Dragon. Sper ca intr-o zi, sa fiu cu aceasta factiune unde am mai fost... primul loc !..... UNDE ESTI RED DRAGON?

Lol ce worst :-W

Gg tuturor pwntru scorurile magnifice de la warul pe hq :))

Nici maine nu pot veni la waruri(daca avem), nu o sa intru nici sambata nici duminica.

Bafta!

@@Sheol, banul rămâne.

@, aici e RPG1, nu 2.

@@South Max, banul rămâne. Spawn kill înseamnă să te omoare pe punctul în care tu ai spawnul. Mă îndoiesc că au intrat la voi în HQ să vă omoare în spawn. Banul rămâne.

@, banul rămâne.

Naşule, să fiu al naibi dacă te înţeleg. Cum adică nu este spawn kill? Înainte "i" galben = SPAWN KILL. Cum voiai să plecăm de la HQ (SPAWN KILL, NU POTI FUGII DE ACOLO), doamne... Era şi regulă înainte, cine face spawn kill - FW / kick / ban, încă aştept dovezi că îl filma pe Karim şi nu dormea pe recon, aşteptând să sancţioneze RDT, cum a fost la mine. DE UNDE SĂ ŞTIU EU CĂ E CARL CU RECON PE TSAR? LOL. Am înjurat, trebuia mute (în caz că mă reclama, sau, FW de la facţiune)

2. Insultele, limbajul vulgar de orice tip sau amenințări grave adresate unui jucător/facțiune (Exemplu: ”Retardat”, ”FMM”, ”MM”, ”s**i p**a”, ”du-te-n... mă-tii”, etc.)

Level 6-9: 30 Minute Mute.
    Level 10-19: 120 Minute Mute.
    Level 20+: 240 Minute Mute.
    Sancțiunea poate crește în funcție de gravitate.

Salut!
Acum am venit si eu de la job :-W Cam tarziu dar asta este...Sper sa intru si eu maine putin pe joc!
Vorbim maine,bafta!

Hmm, acum să vedem cine vine în mafia asta pentru a o ridica. Eu de aici nu plec prea curând, poate după ce voi vedea LV roșu încă o dată, sau nici atunci. Eu cand am intrat în RDT acum aproape 5 luni, aveam doar HQ-ul, și am intrat fiindcă îmi plăcea facțiunea, nu ne dragul de a avea de unde să plec. La început când am venit aici, am zis ca voi sta până Hitmen va recruta din nou. Când a recrutat Hitmen, n-am mai vrut să plec, am zis să rămân aici. Dovadă că nici după 2 FW-uri în perioada în care aveam rank 2, nu m-au făcut să plec, și nici FW-ul pe care l-am primit ca rank 3 tot nu m-a făcut să plec de aici. Am zis că oricât de jos se va duce mafia asta, eu voi fi acolo jos, și voi încerca să o ridic la suprafață.

#VALOAREDAIAMARE

@, Corect, aşa şi eu.

PS: Pittbull07 are o reclamaţie pentru norecoil, eu zic că dovadă e bunicică, mai ales că filmase şi padr3 atunci pe Alcolus când i-a dat secunda, şi s-a pus dovadă bună... nu mai găsesc video-ul, dar:

http://forum.b-zone.ro/topic/226208-plangere-bladestar-favorizare-comportament/#entry3315704

Hai noroc baieti. Eu nu prea am mai fost online pe joc si cand am intrat astazi am vazut ca ati pierdut toate teritoriile. Tineti-va tare si nu va dati batuti. Va pup pe toti care ati ajutat si ajutati in continuare aceasta factiune.

Sunt mandru ca am fost membru Red Dragon Triad => http://imgur.com/3Dzve2L

O sa va reveniti voi, stati linistiti. Respect!

Un mic sfat: Turfurile vin, pleaca. Prietenii raman!

Edited by Sylvyu Google

Sa te-auda Dumnezeu Maxim, sa t-auda!

BOSSS DE PAGINA!!

JOS BISERICA !!!

Aaa, mi-am adus aminte si diseara SA ARDA unGA(Y)ria.

> :) "fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... hai pe ei pe mama lor > :) "

"E ROMANIA, E TARA NOASTRA .... "

AHHHHHHHHHHHHHH CE NERVI AM, LUA-LE-AR ungaria FOC.

Edited by ZEW AraGAZ FCP

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic