Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum am venit din oras,eu ma bag la somn,vorbim maine

P/S Mai terminati ma o data cu laudele astea de 2 lei cu besturile voastre,va da de macare,va da bani de buzunar,va imbraca????etc!!

Congrats my bro mezen, u desirved it.

But, check this out!!

PENTRU CIUBOTARIU & FANII MEI (Maxim.7, Alexxx[DOUD], Bigdevil, Bizon., N.Cristian, Tinkode, Regenesis)

http://postimg.org/image/uc7c6dwzj/

http://postimg.org/image/c6hh286zn/

Bai railor, ce va luati atata de maxtremee :)) gg max de ban, februarie 2013. eu nici nu ma jucam pe b-zone pe atunci :))

Neata!

AOLEUUUUU mai terminati ma o data...off doamne!

Astazi sper sa facem si noi o activitate,un event ceva!

Ba eu m-am prins de ce face Maxtreme numai minusuri la waruri, dupa ce s-a fript odata sufla si in iaurt, vorba aia =)) . Daca da bine la war o sa creada adminii ca e codat, chiar daca e curat :))

SAlut RDT :*

hai avem war mâine , avem nevoie mai multe membrii

rank 4+ attack pimps CNN LV si GSB Jizzy LV

bafta :))

SAlut RDT :*

hai avem war mâine , avem nevoie mai multe membrii

rank 4+ attack pimps CNN LV si GSB Jizzy LV

bafta :))

Încă aștept ziua în care se va posta ceva interesant aici, nu doar saluturi, păreri despre waruri, glume la fel de bune ca si Max cu arma în mână, ș.a.m.d. Scrieți ceva productiv, nu doar posturi inutile care pe zi ce trece mă fac să nu mai trec prin secțiunea discuții la cât de scârbit sunt de dejecțiile scrise aici. Alexandru(a), te rog să îți micșorezi superbitatea aia de poză din signature, nu fiindcă îmi ia 10 ani să trec de signature-ul tău, dar fiindcă nu vreau să mă uit atât de mult la ceva așa frumos, nu de alta dar la ceva așa frumos nu mă pot uita prea mult. Max posturile tale îmi aduc lumină, oh stai, era de la stâlpul de afară. Mă bucur că ne descrii faptul cum că apa e udă, prin posturile tale (sper să înțelegi sarcasmul). Nu fac aici o listă de Craciun cu toți care îmi obosesc ochii cu posturile lor.

Ah, btw..here's a potato, sorry for the long post.

Russet_Potato.jpg

Edited by Regenesis

OFF: Ia uite cine e fan 9gag...

ON: Am trecut sa va salut,ca imi e oarecum "dor de voi".Momentan am chef dar nu am timp sa revin in Red Dragon Triad,poate revin odata cu noul anti-cheat despre care se tot vorbeste,ca o sa ma pot juca si eu linistit 2/3 saptamani.So,cum spuneam,am trecut sa va salut si sa va urez succes ^^ Sper sa nu se supere nimeni ca am postat aici,ca deh,am fost si eu membru,no ?

Neata!

LOL frate iara doar un attack...sunteti atatia rank 4+ cum prindeti doar 1 attack,am vorbit cu Cristian si o sa bage un ''raport de acticitate'' la rank+4 cu 2-3 attack pe saptamana, va spun eu cine da mereu attack AndreyCiubotariu si inca 1-2 persoane...restu???O sa ma injurati dar asa mai luam noi LV peste 3 luni!

Edited by BizoNu FCP

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic