Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine avem 3 waruri, dintre care 2 attack-uri frumoase: pe Military cu TTB si Prickle Pine cu Avispa. Un defend avem pe CNN LV cu SP, iar daca ne descurcam ca si la warul de astazi nu prea o sa avem probleme. E destul de lejer, avem nevoie doar de activitate, asa ca vreau sa fiti cat mai multi prezenti si sa ascutati ce se zice pe [/f]!

Noapte buna, ne vedem maine!

Salut!

Am fost ceva inactiv astea 2 zile...de acum s-a schimbat foaia.

Voi ce mai faceti?

Salut! In sfarsit gata scoala meditatiile si temele, toti la 19:50 in HQ, cei absenti nemotivati vor fi sanctionati cu FW

Cum gata ba?Doamne...eu scriu de la 16 la 2 rezumate la istorie (3 pagini fiecare)+tema istorie 3 pagini + referat la Civica 2 pagini+ rezumat la Moara cu noroc si Hanul Ancutei si Nuvele si Basme + de invatat pt. test la istorie si geografie.

Mai am doar un rezumat la istorie si unul la civica,ca rezumatele le fac maine la scoala :) .

Buna dimineata ce faceti colegii mei,eu dabia m-am trezit ne vedem mai tarziu in game.

Auzi ba? Vad ca joci assasin's creed ca il ai pe ezio la avatar, a aparut comet pentru pc?

Gaataaaaaaaaaa scoalaaaaaaa! Momentan avem waruri de la 20:30, dar poate da oricand cineva attack pe noi, asa ca e bine sa fiti on de la 20:00.

Ce faceti?

Gaataaaaaaaaaa scoalaaaaaaa! Momentan avem waruri de la 20:30, dar poate da oricand cineva attack pe noi, asa ca e bine sa fiti on de la 20:00.

Ce faceti?

ce clasa esti ?

* In seara asta liderul ne-a rugat sa dam magie la war :D

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic