Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunt dezamagit maxim de mine, voi ce mai ziceti nu mai graiti nimic? Ne-au umplut topicul la sectiunea plangeri.

Nu stiu ce-i cu mine. De cateva zile nu ma ia deloc somnul.

Se pare ca nimeni si nimic nu va oprii ura si invidia mafiilor adverse. Asta e, trebuie sa-i intelegem. Au fost vremuri cand stateau fara HQ cu saptamanile si acum se bucura la 1-2 turfuri.

Noapte buna !

Si mie imi este aproape imposibil sa adorm in perioada asta,motiv pentru care la ora asta postez de pe telefon .

Legat de ce zici tu Madytz,asta nu e invidie,e o ura provocata de faptul ca noi ne consideram de invidiat.

Chiar acum ma gandeam la a face un micut topic si chiar cred ca il voi face.

Pana atunci...noapte buna. Ma duc sa ma mai zvarcolesc putin prin caldurosul patut.

Buna dimineata Corleone ~o)

Salutare tuturor.

Se pare ca nimeni si nimic nu va oprii ura si invidia mafiilor adverse. Asta e, trebuie sa-i intelegem. Au fost vremuri cand stateau fara HQ cu saptamanile si acum se bucura la 1-2 turfuri.

Au castigat teritorii pentru ca noi nu am avut multe persoane prezente la war. Dar nu-i nimic pentru ca dupa ce trec sarbatorile, toata lumea va fi din nou prezenta si vom reusi sa luam iar toate teritoriile.

Buna dimineata Corleone.

Numarul mare de reclamatii de aseara arata invidia si oftica adversarilor... in fine, prefer sa nu mai comentez nimic.

Buna dimineata Corleone vad ca e atat de multa gelozie si ura incat reclamatiile dau pe afara, inainte de 24/24 nu si-au aratat adevarata fata. Acum toate mafiile sunt impotriva noastra singura mafie este Barzini care nu a avut ceva de comentat la adresa noastra (inca nu :-J), oricum asta arata invidia mafiilor adverse :-J nu mai are rost sa comentam aiurea !

Neaţa Corleone. A fost o zi cam proastă ieri, din 7 waruri, am câştigat doar 1.

Păcat că pleci Alex, baftă mai departe.

Alex nu pleaca nicaieri, e si el pe STOP ca s0r1n3l@, sa speram ca o sa ii treaca.

# Salut Corleone, ne vedem in game.

Am pierdut vreo 5 minute citind explicatii si teoreme ce explica dezastrul di aseara, trecem si noi peste?

BTW...neata

Idem. :))

Nu ma duc la rivali.

Razvan s-a referit la posturi. Toti incearca acum sa provoace cat mai multe FW-uri in familia noastra astfel incat sa fiti dati afara. Ceea ce trebuie sa faceti e sa rezistati. Aduceti-va aminte de vremurile cand aveam 4-5 turfuri in Lv si ne luptam pentru celelalte. Acum cand avem 16 , nu va e de ajuns ?

Buna dimineata ! :D

Idem. :))

Razvan s-a referit la posturi. Toti incearca acum sa provoace cat mai multe FW-uri in familia noastra astfel incat sa fiti dati afara. Ceea ce trebuie sa faceti e sa rezistati. Aduceti-va aminte de vremurile cand aveam 4-5 turfuri in Lv si ne luptam pentru celelalte. Acum cand avem 16 , nu va e de ajuns ?

Buna dimineata ! :D

Nu plec pentru niste teritorii pierdute , vreau sa imi incerc norocul in Hitman sau intr-un departament.

Neata domnilor, ce planuri aveti de anul nou ?