Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda, sper că s-a ocupat Krups de antrenament, nu am putut să ajung, am avut ceva treabă în oraş, nici nu am mai apucat să anunţ, m-a luat fratemiu' pe sus să merg cu el în oraş.

Anunturi_importante.png

Din data de 03 Septembrie 2013 , Tsar Bratva protejează facţiunea paşnică :

- School Instructor

Îndatoriri School Instructors

1. Ne vor da licentele gratis (toate) cu test

Îndatoriri Tsar Bratva

1. Liderul de la School Instructor ([F4L]Andrei ) vreau să posteze la topicul Black List Tsar Bratva o listă cu toţi playerii de pe black-listul lor ( 1 avertisment / 2 avertismente ) iar asasinii familiei Tsar Bratva se vor duce dupa ei.

2 . Dacă cineva de pe BlackList School Instructor vrea să plătească , banii îi va lua liderul /subliderul iar după ii va înapoia liderului School Instructor - [F4L]Andrei(cu dovezi)

Deasemenea dacă vedeţi că un membru School Instructor are probleme cu cineva , vreau să interveniţi rapid , nu neaparat prin arme ci şi verbal.

Dacă un Instructor vă cere ajutorul , anunţaţi pe /f şi dupa aceea plecaţi grupaţi spre acel membru care are nevoie !

Să vedeți voi câtă treabă avem noi de acum înainte cu blacklist-ul :)).

V-am lăsat și eu... sunt cam obosit și mâine dimineață plec devreme ca am niște treabă. Probabil ne auzim mâine seară.

Noapte bună.

Cei absenți la antrenamentul de ieri trebuie să plătească o amendă de 1.000$, în caz contrar vor primi FactionWarn.

La următoarea absentare nemotivată veți fi sancționați direct cu FactionWarn.

Guys sorry I didn't come training today I went to drag race and got third place :-<

I hope tomorrow we will participate in wars I really miss wars 8->

Noapte buna