Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh, noapte buna, eu am iesit, ne auzim maine. Bafta !

Click si cititi ! :)

• eu v-am lasat imi este rau...
  • ne auzim maine succes !

Neaţa băieţi, tocmai m-am trezit şi eu, ne auzim in game.

Sper ca mâine să ne luam HQ-ul.

6, vine CUNEO !

A facut MARETUL mty o gluma de aproape a divizat carpatii. mty prietene ai 12 ani macar mascheaza si tu asta nu ne arata tuturor cat te duce capul sau... cat nu te duce..

Aveti 2 orase... felicitari dar voi nu vedeti nimic suspect? nu vedeti ca aveti imunitate ? blackrp o luna stracci n-are aim frate... vine 2 zile cuneo brusc banned. xander cat a fost stracci nu l-a vazut nimeni.. a iesit banned. si exemplele pot continua. Nu zic sunt si membrii jos palaria gen newlife explo extesy magnum(ex) dar atat. de mult timp astept si astept sa vad cat o sa o mai tineti asa.. Astept sa vad cand se va face dreptate...Toti abuzam dar doar cei care abuzeaza impotriva voastra sunt sanctionati...

p.s: beowulf mare dreptate are....

AHAHAHHAHAHA..xander o fost dat afara din stracci pentru aim...Nu in scc au venit 2 membrii care acuma 2-3 sapt au luat ban pentru aim ( remember !? ) Nu lideru de la stracci o acceptat un membru pe pile, facuta cerere in bataie de joc ( si el si-o batut joc de voi si mai comentati aiurea ). Hatters gona hate ( esti mai rau ca kobra )

Zau? Aimeer ce e? A luat ban de 2 sau 3 ori pentru aim. Tu nici nu ar trebuii sa vorbesti .... Mai tii minte cum ai iesti din stracci nu?

Edited by kiNNNder