Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi,

In sfarsit...s-a deschis topicul :)).

Un mare welcome celor noi >:D<<'> ,sper sa ne intelegem bine si sa stati cat mai mult timp aici.

Felicitari celor care au luat rank up :* .

Sper ca n-o sa mai faceti la fel de mult spam.. :|.

Tin sa le urez un mare "Welcome" celor noi, sper sa va simtiti cat mai bine in Paramedics, sa nu faceti prostii si cand aveti intrebari/nelamuriri nu ezitati sa intrebati pe /r noi ne ajutam, nu ne barfim.

Edited by HeHu

Heii nabetilor, ma bucur sa vad ca iar s-a deschis topicul cu Discutii :D

Welcome celor noi, atat timp cat ne respectam reciproc si va faceti treaba bine ne vom intelege :>

Felicitari celor care au primit rank up :*

ParaNabii cea mai activa factiune pasnica <3

2pys64m.png

P.S : 2vkyey0.jpg

1rx168.jpg =))

Edited by IoanaB

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine alaturi de noi.

Demon uite ce bug frumos: http://imgur.com/IuWXCzl

PS: O sa las link-ul asta aici in caz ca cineva este interesat http://forum.b-zone.ro/topic/230220-b-zone-tv-driving-is-an-art/ , data viitoare o sa am nevoie de mai multi "actori", poate vin mai multi membrii din cadrul factiunii. :)

Edited by NevaSF

SoTT4dO.png

Echipa de AFK-isti. Vreau sa urez si eu un bun venit celor noi intrati, sper sa va acomodati cat mai repede si sa stati cat mai mult alaturi de noi. De asemenea vreau sa va dau cateva sfaturi, nu va grabiti sa scrieti prea repede "comanda x la mine", mai ales in mai putin de 3 secunde, nu ne face placere sa va raportam / sanctionam pe nici unul dintre voi. Nu uitati sa aveti mereu /timestamp pus la chat, iar la civili si la jucatorii din factiuni pasnice sa folositi obligatoriu /id. Ca si corector, vreau sa vad rapoarte impecabile, incercam si noi sa iertam si sa trecem cu vederea la 2-3 greseli, dar oficial cine are mai mult de 7 comenzi gresite la raport, acesta se anuleaza si prin urmare veti primi Raport Anulat (AV). Cand sunteti sanctionati, regulile de inlaturare sunt urmatoarele: 1 Faction Warn se scoate dupa 3 saptamani de la data in care membrul a fost sanctionat, iar 1 Avertisment dupa o saptamana, timp in care trebuie sa dati dovada ca meritati asta. Fiti foarte atenti cum dati /heal si la cine, nu faceti gafe sa dati /heal normal celor din departamente sau aliatilor. Ce sa va mai spun, va doresc succes si sunt sigur ca o sa va obisnuiti, is not that hard.

Este superb sa pastrezi amintiri asa cum face ioana, tot respectul Bwoyz Vitan ! = Vitan Boys !

Este superb sa pastrezi amintiri asa cum face ioana, tot respectul Bwoyz Vitan ! = Vitan Boys !

Super tare poza Ioana. Multumesc de cadou :* + ai devenit nasa. Imi plac oameni care pastreaza asemenea amintiri, si sunt asa de prietenosi.

PS: Mami vezi ca ma casatoresc cu Laura (Bette) seara asta, poate nu vi la nunta.

P.S. DemonRullz e nab.

Minciuni ! Sau nu, de fapt da !

Ma bucur sa vad ca ati inceput sa mai dezvoltati postarile din cadrul topicului "Discutii", atat timp cat scrieti si ceva in legatura cu factiunea si sa fie si macar 2-3 randuri, nu cred ca are cineva ce sa va reproseze.

Foarte frumoase pozele @IoanaB, oricum s-au schimbat multe in acele 4 luni.

Aveam si eu poze de acum 8-9 luni pe pc-ul vechi, am uitat sa le salvez de nub ce-am fost...

Multa bafta in privinta raportului, sa vedem un best mare :)).

Ce fac paranabii? ;;)
Cred ca am peste o luna de cand n-am mai postat in topicu` asta. :))
Dar, na..a fost si inchis..oare de ce? [spam aiurea] :))
Castigam eu eventu` acela, dar mi-a fost mila si le-am lasat lor banii.. :))

Oh nabii, va pute rau vad. Dar incercati sa dezvoltati putoare voastra de propozitie. Check prima pagina la discutii daca nu stiti regulele.

Cred ca pe azi e gata, Va spun Noapte buna.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic