Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Unk lasa copy-paste-ul ca uite ce faci !! :))

Adevarat Unk...gata...te-a prins..nu ai ce sa mai zici acum :))

Va luati frumusel de mana si faceti 3 ture. Stati cu ochii pe mine ca pe butelie, am gresit si eu, railor :)).

Va luati frumusel de mana si faceti 3 ture. Stati cu ochii pe mine ca pe butelie, am gresit si eu, railor :)).

Daca imi spui cine ti-a facut semnatura te iert >:)

Glumeam :)) ... am facut si eu cerere la Photoshop sa imi faca ceva gen a voastra ca imi place mult.

Noapte buna sunt obosit !

Edited by NB2 HawKer

:)) uite X-Factoru

Eu am iesit.Noapte buna si ne auzim maine :-H

Pentru cei noi,dar si pentru cei care inca nu stiu: News-urile RP trebuie sa fie reale, nu inventate de voi.Am vazut cazuri in care se dau news-uri de la HQ despre o masina de politie care e in urmarire prin LS [WTF!!!] sau despre o benzinarie de la capatu lumii care a explodat si a facut n victime [WTF!!!] sau despre oameni emochizi care se arunca de pe blocuri din cauza datorilor [WTF!!!].Aceste exemple sunt de news-uri fictive;sper ca v-ati dat seama ..

Edited by Snugst3rr

Nopate Buna NR ne auzim maine dimineata ca nu am chef de ore maine si nu ma duc.....Frumoasa teorie Sgn ..... Va dau si eu un sfat , daca aveti sarcina sa dati s/s la AG dati daca credeti ca o sa apara o problema in acele 5/10 minute lasati pe alt cineva sa de-a care are timp nu cum a facut AndreY in aceasta seara a dat Startul dar cand sa de-a Stop a plecat la masa, in fine sper sa intelegeti ce am spus eu dar si Sng.

Unk uita-te pe lista neagra si rezolv-o te rog :) ..iar ajung sa dau edit de 8 ori.

Mai usor cu asta, doar tu postezi acolo. Nu ca as avea ceva cu asta, ca din cauza asta avem BL, sa postam acolo cine isi bate joc etc.. Dar tu, faci un obicei din asta, si iti faci tie rau. De ce? Pai simplu, iti vei face multi dusmani, pentru ca vor vedea, ahaaaa, uite cine m-a pus pe lista neagra. In fine, faci cum consideri tu, sfatul meu este s-o iei mai usor.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic