Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@EuroStar, am fost în Bucureşti pentru faza naţională a competiţiei Business Plan 2015, ceva cu firme de exerciţiu.

Am luat locul 1 pe ţară, dar nu ne lăudăm..

@@CR3ATIVe, aş vrea să reuşesc mai bine, planuri am, dar nu am resursele umane necesare.. Aştept oameni de încredere.

Legat de reclamaţii, când şi cum. Parcă-i mai bine în ultima vreme, dar tot eu am printre cele mai lungi rapoarte la lider.

Urmează să recrutez, dar mai stau puţin să mă redresez cu timpul.

Băieţi, nu uitaţi de şedinţa de duminică! Scrieţi-vă-n calendare, pe telefoane, pe pereţi, pe birou, pe ce vreţi voi.

@, ooo, felicitări Xine! Dai de băut. Btw, ce clasă & profil ești? (just asken')

Sparg paginile ca pe semințe. Bine ai venit 2431.

Edited by EuroStar

@@EuroStar, clasa a XI-a, profil economic.

Interesant e că la anu' dau atestat şi primesc gradul 4 de calificare: Tehnician în activităţi economice.

Sper ca până atunci să am minim 4 membri de rank 5 care să mă ajute cu facţiunea. În ritmul de acum nu fac faţă un an de zile.

Eu am ieşit, noapte bună!

@@EuroStar, clasa a XI-a, profil economic.

Interesant e că la anu' dau atestat şi primesc gradul 4 de calificare: Tehnician în activităţi economice.

Sper ca până atunci să am minim 4 membri de rank 5 care să mă ajute cu facţiunea. În ritmul de acum nu fac faţă un an de zile.

Eu am ieşit, noapte bună!

Ai planuri mărețe, văd. Peste un an ajung şi eu rank 5 :))

Ai planuri mărețe, văd. Peste un an ajung şi eu rank 5 :))

Nu un an, dar mai ai ceva de mancat pana acolo. Sper sa ramai pe server. :)

Nu un an, dar mai ai ceva de mancat pana acolo. Sper sa ramai pe server. :)

Am cunoscut reporteri care au stat mai mult de un an pentru rank 5, gen Patrunjel (4njel, daca vei citi vreosata acest mesaj, ia cucu :* )

@, intră la tine pe profilul de pe forum şi modifică câmpul RPG1 Nickname.

@, nici tu nu îl ai corect.

Mai am de acordat ceva salarii. Cei ce se regăsesc în evidenţă, dar nu au primit, intraţi în joc să vă dau.

@@Andrey05, la câte locuri libere sunt şi la cât m-am chinuit pe aplicaţii, aş vrea minim 10.

@, @, chiar dacă eu vreau minim 10, îi acceptaţi doar dacă sunteţi SIGURI că se vor descurca.

Pentru cei ce se întreabă când voi deschide cererile de interviuri, o voi face când voi avea minim 5 membri rank 4+.

@@Andrey05, la câte locuri libere sunt şi la cât m-am chinuit pe aplicaţii, aş vrea minim 10.

@, @, chiar dacă eu vreau minim 10, îi acceptaţi doar dacă sunteţi SIGURI că se vor descurca.

Pentru cei ce se întreabă când voi deschide cererile de interviuri, o voi face când voi avea minim 5 membri rank 4+.

Normal. Daca intra, macar sa nu stea degeaba sau 2 zile..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic