Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la plimbare.

Angelx stiu ca te oftici ca nu mai esti sublider dar sa sti ca daca imi dai tu mie "-" nu ma va afecta cu absolut nimic :) Ar fi chiar trist sa ma pun la mintea ta :(

Sa nu mai spun ca este interzis sa dai minusuri la Topicul de discutii, dar daca vrei, ma ocup si de asta. Nu e cazu sa te oftici in halu' asta, intelege ca ai pierdut functia si impacate cu ideea. Life is hard.

ON: Salut news reporter, postez aici sa o felicit pe Zana pentru postul de Subleader si sa va anunt ca sunt un mare but.

Nu este din ofticare .. dar crezi ce vrei .. Te crezi mai presus dar pentru mine sincer esti mult mai jos .... si daca nu ii mai convine nici lui UnknownX de mine nu ma supar sa ma demita ... Ati ajuns sa faceti orice pentru un joc. In ultimul timp cam putin imi pasa de ce cred ceilalti. Daca nu va convine de mine spuneti si plec. Chiar nu am chef sa stau sa ma cert pentru atat. Mersi Unk pentru tot. Bafta !

Back de la plimbare.

Angelx stiu ca te oftici ca nu mai esti sublider dar sa sti ca daca imi dai tu mie "-" nu ma va afecta cu absolut nimic :) Ar fi chiar trist sa ma pun la mintea ta :(

Intr-adevar cand dai cuiva "-" nu-l afecteaza cu nimic.

Sa nu mai spun ca este interzis sa dai minusuri la Topicul de discutii, dar daca vrei, ma ocup si de asta. Nu e cazu sa te oftici in halu' asta, intelege ca ai pierdut functia si impacate cu ideea. Life is hard.

ON: Salut news reporter, postez aici sa o felicit pe Zana pentru postul de Subleader si sa va anunt ca eu sunt un mare but.

Nu cred ca interventia ta era absolut necesara, aveai la dispozitie PM daca vroiai sa-i transmiti ceva lui AnGeLx!

Nu este din ofticare .. dar crezi ce vrei .. Te crezi mai presus dar pentru mine sincer esti mult mai jos .... si daca nu ii mai convine nici lui UnknownX de mine nu ma supar sa ma demita ... Ati ajuns sa faceti orice pentru un joc. In ultimul timp cam putin imi pasa de ce cred ceilalti. Daca nu va convine de mine spuneti si plec. Chiar nu am chef sa stau sa ma cert pentru atat. Mersi Unk pentru tot. Bafta !

AnGeLx, noi doi trebuie sa avem o discutie... Asa nu mai putem continua.

Bine ai venit AnGeLx si am fost banat cred ca este un bug ca astazi am jucat intre orele 09:00-12:00 si nu avea nimic si am plecat la padure.Cand m-am intors am incercat sa intru pe el si mi-a zis ca sunt banat , acum astept sa imi dea unban:)

Mi`a parut bine sa lucrez alaturi de voi,sa va impartasesc tot ce am stiut eu, sa il ajut pe Unknownx cu tot ce am putut eu. UnknownX, Crazzyboy, littleman, capsstar,si toti ceilalti va multumesc pentru aceasta perioada petrecuta in NR,sper sa faceti o treaba si mai buna de acum in colo si sa nu ma uitati. Va pupa Bebell

Mi`a parut bine sa lucrez alaturi de voi,sa va impartasesc tot ce am stiut eu, sa il ajut pe Unknownx cu tot ce am putut eu. UnknownX, Crazzyboy, littleman, capsstar,si toti ceilalti va multumesc pentru aceasta perioada petrecuta in NR,sper sa faceti o treaba si mai buna de acum in colo si sa nu ma uitati. Va pupa Bebell

Bebell sti doar ca mie o sa`mi para cel mai rau ca pleci :( ... macar sa tinem legatura .. Bafta , sper sa intrii in H.A :X .. ti puupa crazzy :* !

Bine v-am regasit !!!! ( hai cu spamu " bine ai revenit " :))) )

Eu ma duc la T.V. Noapte buna, mai vorbim maine :D .

P.S:

Bine uni pleaca alti vin tu ce faci?

EDIT: Cu bine baieti succes mai departe :);)>:D<<'>

Imi pare foarte rau ca ai plecat :((, dar cum ai zis si tu " Uni pleaca alti vin. " ... Ai facut foarte multe pentru News Reporter si nu o sa te uitam nici odata !!! Succes mai departe !

Edited by 0 Vennom 0

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic