Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cât mai au mă aştia cu bug-u lor?

Au spus clar, un mic restart la server, reveniţi.

Nu se mai poate ma frate, pe bune? Eu m-am saturat de atata bataie de joc, sa tii serverul down o jumatate de ora, da-o-n mama ei de treaba...

*Cand m-am apucat eu, statea serverul down cate o saptamana, nu posta nimeni update-uri sau problema si nu se mai plangea nimeni atat.

Nu se mai poate ma frate, pe bune? Eu m-am saturat de atata bataie de joc, sa tii serverul down o jumatate de ora, da-o-n mama ei de treaba...

*Cand m-am apucat eu, statea serverul down cate o saptamana, nu posta nimeni update-uri sau problema si nu se mai plangea nimeni atat.

Poate era zi, era cald, puteai să ieşi pe-afară şi a.. da...

... bătaie de joc aştia bă, ce naiba, mă las de tot, mă las de şcoală, am plecat de la şcoală să pot face raportul, l-am bătut pe fratele meu să pot ajunge la şedinţă..

-- Nume: xZeref

-- Rank: 5

-- Membrul sancţionat: Rekkles

-- Sancţionat în data: 19.04.2015 21:10

-- Motiv: Posturi aiurea si inutile in topicul "Discutii"

-- Sancţionat cu: Faction Warn

-- Dovada (în funcţie de caz): aici si aici si inca multe alte posturi de "smecher".

-- Alte precizări: Te-am avertizat sa postezi cu cap la discutii, prostia cu "sry, lag" nu o crede nimeni.

Pe bune? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tumblr_mavn4rSQJm1rsxhev.gif

*Pentru asta exista warn pe forum, sefule, avem rank 5 si dam fw pentru post aiurea la discutii, =))))))))))))))))))))))) du-te ba de aici ca mi-ai facut ziua.

@@Krysty xD, ma bucur :D, sunt mai incepator cu sanctiunile, e a 2-a pe care o dau. Nu-s admin sa dau warn pe forum. Dar ca sa stii, posturile inutile la discutii se sanctioneaza si pe forum si in joc.

Ai butonul report, stii tu, e unul cu semnu' exclamarii pe el. Si tu vrei sa fie acceptata sanctiunea aia cu FW pentru 2 posturi care nu au fost facute "cu cap"? Hai ma zeref sa nu mai fim penibili si sa ne trezim la realitate, fara harneala de 2 lei.

#graslaburticagraslaportofel

După ce m-am uitat şi eu să văd ce scriu bunii ăştia de voi, m-am decis să las o ultimă replică aici, cu toate că probabil voi fi sancţionat dar sincer nu-mi pasă.

Pentru Rekkles: Nu mă deranjează să pui poze cu mine de acum 4 ani, sunt curios cum arăţi tu, fotomodelule, dacă tot eşti aşa de tare. Ai tupeul să postezi? Ţi-am zis, nu mi-e ruşine cu cine sunt fiindcă dacă mi-ar fi nu aş mai posta poze cu mine şi nu aş mai ieşi din casă. Ziceai că ai viitor în NR şi nu ştiu ce? Nu fi aşa sigur, ai 2/3 F.W., eşti foarte vulnerabil.

Pentru Krysty: Tot trecutul tău se anulează atunci când ai un comportament precum al tău. Habar n-am ce fel de lider ai fost fiindcă nu te-am prins, dar dacă te comportai la fel ca acum mi se confirmă faptul că liderii se alegeau la paranamă.

Pentru Tuckson: Ne cunoaştem de mult timp, până aseară eram în stare să garantez că eşti un prieten bun dar mă bucur că ţi-ai arătat adevărata faţă. Îţi urez succes şi ţie, şi lui Krysty, cu rămasul în facţiune.

Pentru Xin: Ultima parte din capitolul 15 al poveştii mele îţi este dedicată ţie. D.p.d.v. profesional, să spun aşa, nu prea am ce să-ţi reproşez: ţi-ai făcut treaba foarte bine, eşti un reporter capabil, ai fost un helper bun, probabil, însă la lider ai dat-o în bară cu favorizările. Nu am avut nimic personal cu tine niciodată. Iniţial nici n-am vrut să apelez la Kelton ci doar să-ţi sancţionezi membrul dar, din nou, mi s-au confirmat bănuielile despre tine. Te-am văzut comentând de BoDo, dar uiţi că te rugai de el să lase liderul ca să-l primeşti tu. Ce pot să zic, om cu două feţe: când eşti sus îi pupi peste tot şi nu ştii cum să le faci pe plac, când ajung înapoi jos nu mai contează pentru tine. Asta nu o spun numai eu şi BoDo, ci şi alţi prieteni comuni dintre noi doi care au avut de-a face cu tine. Te felicit pentru faptul că n-ai stopat colaborarea asta Mayor - NR şi te respect pentru faptul că eşti un reporter mai capabil decât mine. Însă ca persoană... mai lucrează, mă limitez la atât.

Atât am avut să spun, n-am să stau pe cei de mai sus în mod intenţionat, să stau non-stop pe activitatea voastră. Însă dacă voi sesiza greşeli din partea voastră să verificaţi RPG. Post-hunter = ăla de face posturi aiurea, eu nu fac aiurea. Cine se comportă nasol cu mine va primi acelaşi tratament din partea mea.

Salut cu respect tuturor celor care m-au cunoscut cu adevărat, prea puţini probabil se regăsesc în membrii din prezent.

Edited by BIS aka OldNab

După ce m-am uitat şi eu să văd ce scriu bunii ăştia de voi, m-am decis să las o ultimă replică aici, cu toate că probabil voi fi sancţionat dar sincer nu-mi pasă.

Pentru Rekkles: Nu mă deranjează să pui poze cu mine de acum 4 ani, sunt curios cum arăţi tu, fotomodelule, dacă tot eşti aşa de tare. Ai tupeul să postezi? Ţi-am zis, nu mi-e ruşine cu cine sunt fiindcă dacă mi-ar fi nu aş mai posta poze cu mine şi nu aş mai ieşi din casă. Ziceai că ai viitor în NR şi nu ştiu ce? Nu fi aşa siguri, ai 2/3 F.W., eşti foarte vulnerabil.

Pentru Krysty: Tot trecutul tău se anulează atunci când ai un comportament precum al tău. Habar n-am ce fel de lider ai fost fiindcă nu te-am prins, dar dacă te comportai la fel ca acum mi se confirmă faptul că liderii se alegeau la paranamă.

Pentru Tuckson: Ne cunoaştem de mult timp, până aseară eram în stare să garantez că eşti un prieten bun dar mă bucur că ţi-ai arătat adevărata faţă. Îţi urez succes şi ţie, şi lui Krysty, cu rămasul în facţiune.

Pentru Xin: Ultima parte din capitolul 15 al poveştii mele este dedicat ţie. D.p.d.v. profesional, să spun aşa, nu prea am ce să-ţi reproşez: ţi-ai făcut treaba foarte bine, eşti un reporter capabil, ai fost un helper bun, probabil, însă la lider ai dat-o în bară cu favorizările. Nu am avut nimic personal cu tine niciodată. Iniţial nici n-am vrut să apelez la Kelton ci doar să-ţi sancţionezi membrul dar, din nou, mi s-au confirmat bănuielile despre tine. Te-am văzut comentând de BoDo, dar uiţi că te rugai de el să lase liderul ca să-l primeşti tu. Ce pot să zic, om cu două feţe: când eşti sus îi pupi peste tot şi nu ştii cum să le faci pe plac, când ajung înapoi jos nu mai contează pentru tine. Asta nu o spun numai eu şi BoDo, ci şi alţi prieteni comuni dintre noi doi care au avut de-a face cu tine. Te felicit pentru faptul că n-ai stopat colaborarea asta Mayor - NR şi te respect pentru faptul că eşti un reporter mai capabil decât mine. Însă ca persoană... mai lucrează, mă limitez la atât.

Atât am avut să spun, n-am să stau pe cei de mai sus în mod intenţionat, să stau non-stop pe activitatea voastră. Însă dacă voi sesiza greşeli din partea voastră să verificaţi RPG. Post-hunter = ăla de face posturi aiurea, eu nu fac aiurea. Cine se comportă nasol cu mine va primi acelaşi tratament din partea mea.

Salut cu respect tuturor celor care m-au cunoscut cu adevărat, prea puţini probabil se regăsesc în membrii din prezent.

Te rog frumos să părăseşti topicul nostru de discuţii şi să nu mai postezi aici dacă nu faci parte din facţiunea noastră.

@@AUDI RS8 merci pentru ospitalitate. Frumos aici, no? Pacat de erorile astea.. M-a mentionat audi intr-un comentariu! Nu ma mai spal o saptamana! Ioi!

A fost o gluma(sau o incercare) puteti rade ca sa ma simt bine. Nu ma supar.

@, cred ca te-ai indragostit de gif-ul ala. :))

@@BIS aka OldNab, :> :3

Edited by Tuckson N0B

Nu ştiu voi, dar eu nu vreau să aflu unde ajunge chestia asta.

Îmi e cam lene să scriu reporturi şi nu am chef să-mi încep de acum raportul la lider. (să vă sancţionez)

Topic closed.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic