Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci, s-a produs o extorsiune la masina si astfel cand viram stanga masina facea o piruieta, cand viram dreapta facea alta piruieta, puteti sa va mandriti ca ati dat rob cu stil. Deci, asadar si prin urmare, masina nu a cooperat cu soferul rezultatul fiind unul devastator, rob faill+ cateva incurajari in mod barbar,

Deci, s-a produs o extorsiune la masina si astfel cand viram stanga masina facea o piruieta, cand viram dreapta facea alta piruieta, puteti sa va mandriti ca ati dat rob cu stil. Deci, asadar si prin urmare, masina nu a cooperat cu soferul rezultatul fiind unul devastator, rob faill+ cateva incurajari in mod barbar,

mda, parca aveai /speedlimit 2 si conduceai cu picioarele....

Nu parca, chiar aveam. :)

Bun deci pentru toti care vreti sa dati simulare ar fi bine sa stiti astea :

• Cand iei un live trebuie sa respecti 3 pasi foarte improtanti:

1 - Plata (aici o sa ii ceri banii jucatoului in functie de factiune si de tipul live-ului, preturile le gasesti in topicul "Servicii").

2 - Regulile live-ului (aici o sa ii enumeri toate regulile live-ului, regulile le gasesti in topicul "Ghidul reporterului).

3 - Startul live-ului.

• Inceperea live-ului. Cand dati in live trebuie sa respectati 6 pasi importanti:

1 - Formula de introducere: Buna seara / ziua, X! In aceasta minunata zi il am drept invitat pe X. Salut!

2 - Intrebarile despre viata reala. Aici o sa incepeti asa: O sa incepem cu intrebarile legate de viata reala, esti de acord?

-- Aici o sa intrebati despre varta & nume, oras * descrierea lui, filme & actor preferat, muzia & artist prefera, hobby-uri, etc.

3 - Intrebarile legate de joc: Aici o sa incepeti asa: Cred ca ne-am cunoscut cat de cat. Ne mutam la intrebarile legate de joc, de acord?

-- Aici o sa intrebati de cat timp joaca pe B-Zone & de unde a aflat de server, despre factinea actuala & rang, despre situatia cu liderul & colegii, despre factiunile anterioare & rangurile din ele, despre factiunea in care s-a simtit cel mai bine, etc.

-- Niciodata nu intrebati de level pe live, exista [/id].

4 - Intrebarile legate de sever: Aici o sa incepeti asa: Ne mutam la intrebarile legate de server, esto de acord?

-- Aici o sa intrebati despre activitatea adminilor, activitatea helperilor, TOP 3 pentru mafii, parere despre factiunile pasnice & cea mai acitva, parere despre departamente & activitatea lor, parere despre agentia de asasini, etc.

-- Aici nu combinati intrebarile, gen: "Ce parere aveti despre admini si helperi", trebuie sa fiti cat mai creativi, o varietate bogata de intrebari.

5 - Intrebarile din public: Aici o sa incepeti asa: Cred ca am discutat destul si despre situatie serverului. Ne mutam la intrebarile din public, de acord?

-- Aici o sa ziceti ceva de genu: Cine vrea sa ii adreseze o intrebare invitatului meu o poate face prin SMS la numarul de telefon xxx-xxxx.

-- O sa puneti 5-6 intrebari.

-- Incercati sa evitati intrebarile gen pareri despre X sau Y.

6 - Aici o sa incheiati live-ul si o sa ziceti ceva de genul: Interviul nostru se apropie de final, daca mai ai ceva de adaugat spune acum.

-- Dupa ce isi spune ce ai de spus inchei ex: Acesta a fost interviul nostru. O seara / zi buna, B-Zone! Salut, X!

Edited by Mahone VIP

Mahone spammer!

Vreti sa dati [/rob] contactati-ma no fail!

Rob fara arme + pile in poltie merg cu 5 masine de politie langa mine=]]]

Mahone cum sa dai ma fail lol :(

Deci eu nu am dat fail, eu am facut special ca sa faca copi raportu m-am lasat prins, a fost un plan bine pus la punct.

Deci eu nu am dat fail, eu am facut special ca sa faca copi raportu m-am lasat prins, a fost un plan bine pus la punct.

Extraordinar, nu puteai sa faci special sa facem si noi skill si sa luam bani?

Nici eu n-am dat rob cu Mahone, dar daca stau mai bine sa ma gandesc, eu n-am dat rob niciodata pe contul asta :))) Apropo neata ;)

Texte....Mai bine ziceai asa: Dragi copilasi sunt un n0b cu N mare si nu sunt in stare sa dau un rob calumea....Nu mai dati rob cu mine deoarece veti da fail, toata lumea poate confirma asta, si cred ca ar fi mai bine ! :)))))). N0b mahone!

Nu mai e asa foame mare de 1000 de posturi?

Folositi acest topic de cate ori aveti ocazia, nu degeaba este aici, socializati, cereti ajutor etc.

E cam multa inactivitate aici si dupa cum stiti trebuie sa fiti activi atat pe forum cat si in joc.

Acest post nu instiga la utilizarea topicului in mod gresit (SPAM, +1, posturi fara noima)

Edited by GF RobertCM

Folositi acest topic de cate ori aveti ocazia, nu degeaba este aici, socializati, cereti ajutor etc.

E cam multa inactivitate aici si dupa cum stiti trebuie sa fiti activi atat pe forum cat si in joc.

Acest post nu instiga la utilizarea topicului in mod gresit (SPAM, +1, posturi fara noima)

Sunt foarte activ pe forum, dar nu prea imi plac topicurile intitulate "Discutii". Inca o data, scuze ca am postat prea tarziu cerea de invoire.

Nu ca tu nu esti sanatos....Cand faceam SPAM cu Mahone[NAB] ai venit si ai zis ca daca daca mai facem spam ne sanctionezi in game.....cand postam mai rarut gata, nu suntem activi...

Nu ca tu nu esti sanatos....Cand faceam SPAM cu Mahone[NAB] ai venit si ai zis ca daca daca mai facem spam ne sanctionezi in game.....cand postam mai rarut gata, nu suntem activi...

Profiti de faptul ca nu pot sa te jognesc acum si incerci sa ma enervezi sau chiar faci pe inapoiatu'? Ce faceati voi se numea SPAM, posturi aiurea pentru +1. Am si mentionat, dar daca nu pricepi.....

Poate acum vezi >>>

Ce spuneţi de un evenimenit "Protect the VIP" cu premiul 50.000$ imediat după şedinţa de duminică?

Sponsorizez eu dacă cineva vorbeşte cu un lider care să vină şi el cu facţiunea lui pentru a fi mai mulţi.

Nu uitaţi!

Săptămâna viitoare să fiţi cât mai mulţi la şedinţă!

Salariile vor fi dublate. (de către mine)

Ce spuneţi de un evenimenit "Protect the VIP" cu premiul 50.000$ imediat după şedinţa de duminică?

Sponsorizez eu dacă cineva vorbeşte cu un lider care să vină şi el cu facţiunea lui pentru a fi mai mulţi.

Nu uitaţi!

Săptămâna viitoare să fiţi cât mai mulţi la şedinţă!

Salariile vor fi dublate. (de către mine)

Felicitari pentru implicare! Ma bucur sa vad asa membrii in factiune!!!!

Profiti de faptul ca nu pot sa te jognesc acum si incerci sa ma enervezi sau chiar faci pe inapoiatu'? Ce faceati voi se numea SPAM, posturi aiurea pentru +1. Am si mentionat, dar daca nu pricepi.....

Poate acu

m vezi >>>

sa ma jognesti stiu ca nu poti pt ca e foarte foarte greu......doar stii ca daca vrei sa imi zici ceva necenzurat ai sms sau pm, nob

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic