Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai faceti?..Ne vedem in joc :*

" Am mai spus şi o mai spun, acest topic nu este pentru "bună dimineaţa"; "am plecat la x"; "noapte bună", ci pentru discuţii legate de joc/forum sau alte discuţii chiar interesante." - sRn

Cele de mai sus sunt vorbele subliderului, acelasi lucru l-am mai spus si eu. Sunteti rugati (ca sa nu spun OBLIGATI) sa nu faceti posturi fara rost (posturi pentru +1). Va reamintesc ca aceste posturi va pot aduce sanctiuni im joc (Faction Warn).

Neata baietile! Cum o mai duceti? Sa nu uitati sa postati rapoartele... intru si eu in game peste 30 de min... succes.

O ducem foarte bine. Vezi ca din seara asta ma pun la raport, poate ai timp sa-mi corectezi RP-urile. ;) Imi place cum le corectezi.

Vorbiti doar voi 2, asa de trist...daca scrieti un post, scrieti si chestii interesante. E mai ok oricum decat posturile alea cu "ce faceti".

Am terminat si eu raportul de postat, terminati-l si voi si puneti-l. Plec la sala, poate intru dupa.

Vorbiti doar voi 2, asa de trist...daca scrieti un post, scrieti si chestii interesante. E mai ok oricum decat posturile alea cu "ce faceti".

Am terminat si eu raportul de postat, terminati-l si voi si puneti-l. Plec la sala, poate intru dupa.

Bai bodo eu nu fac posturi pentru +1, doar ca a trebui sa-l bage si pe el cineva in seama. Si i-am spus sa-mi corecteze RP-urile, ca ma ajuta mult.

Daca am gresit cu ceva spune-mi acum nu mai tarziu :))))) :*

Germania a luat campionatul, gol minutul 113. gg

Formatia blitzkrieg a mers pana la urma.

siegheil

Buna dimineata baietii, eu am plecat la munca, nu imi pot incepe raportul. Pluto vezi ca vin seara, poate poti fi si tu online. Salutare si bafta la raport!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic