Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta se aplica si in liveuri asa-i?

În live-uri oricum se sancţiona doar ceva serios. Acolo poţi oricând să pui "Corect*, ma scuzati!" şi odată reparată greşeala, e iertată.

Bineînţeles, fac referire la greşelile minore.

Verificati topicul de anunturi importante!

http://forum.b-zone.ro/topic/78866-news-reporters-anunturi-importante-important-announcements/?p=4008979

Repet si aici, nu, nu este o farsa de 1 Aprilie.

Quote, să vadă şi restul.

@ Cisco- este o companie multinationala care se ocupa cu certificari. Ora de cisco este o ora in care invatam despre partea tehnica a calculatoarelor, laptopurilor, etc.Te invata mai multe chestii despre calculatoare. Din cand in cand dam examene de cisco pe internet. La sfarsitul anului daca am promovat toate examenele primim o diploma si un certificat destul de calumea.

@ Chiar este interesant. Dar este si mult de invatat. Totusi.. Este placut.. Cel putin pentru mine.

Bună seara colegi. Ce mai faceți?

@, te rog să pui mai mult text în reply data viitoare.

Ce să facem.. eu imediat ies. Nu i-am mai răspuns prietenei pe Whatsapp şi cred că s-a supărat. Am avut multe puncte de făcut în joc.

O sa fiu inactiv o perioada. Daca aveti probleme dati-mi un pm, pe forum pot intra de pe telefon. Legat de joc, discutati cu Xin. Daca va fi nevoie el va apela la mine sau la conducere. Aveti grija ce faceti cat sunt plecat. Sper sa nu gasesc factiunea jumate cand ma intorc din cauza sanctiunilor. Pwp.

Salut, băieţi!

Am fost azi mai mult cu prietena în oraş, am luat pauză de la SA:MP câteva ore.

Ceva probleme, întrebări, nelămuriri?

Dacă nu, noapte bună şi la mulţi ani celor ce-şi serbează mâine onomastica!

Sărbători fericite!

@ Suntem bine sanatosi Xin. Cei care vor sa intre in NR dispera ca nu au testeri. In rest este in regula. :D

@, să aştepte. Ce să le fac eu?!

@, se va posta joi - vineri statistica pe săptămâna asta.

@, eu nu am acces încă la rapoarte pe site. Am să vorbesc cu Creative, poate îl conving să lase săptămâna 13 - 19.04.2015 liberă.

Se pare ca a venit si acest moment. Nu am vrut sa renunt la aceasta functie pana ce nu mi-am dus toate planurile la capat. Am reusit (pot spune) ca am organizat mai bine factiunea (sper ca nu e doar in mintea mea asta si sper ca v-am convins si pe voi). Pentru unii am fost un lider bun, pentru altii un lider exigent sau rau, parerile sunt impartite, nu te poti face placut de toti. Ce pot spune, dupa cum bine stiti si voi, asa am dedus si din majoritatea aplicatiilor, multi jucatori au varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani si-mi pierd prea mult din timpul meu ca sa ma ocup de ceva ce nu reuseste sa-mi mai aduca satisfactie. La inceput a fost totul bine, insa s-a instalat monotonia ca in orice domeniu. O sa realizati si voi asta candva. Ma bucur ca ati fost alaturi de aceasta factiune. Multumiri speciale pentru omxiC, Kalyp, Scrappy, Xin si xZeref. Va salut!

Network Director CREATIVe, 05.04.2015.

Edited by CR3ATIVe

Nu cred..

Nu ma judecati pentru postul scurt. Atat imi mai rasuna in cap..

Edited by Tuckson N0B

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic