Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@CR3ATIVe, Imi pare foarte rau ca lasi liderul si totodata imi pare rau ca, probalil, nu m-am ridicat la asteptarile tale deoarece am avut foarte multe probleme cu scoala si cu viata reala, stii si tu destul de bine povestea, anyway poate o sa ramai ca rank 5 si o sa ne mai vedem prin joc, mult succes noului lider. Sa ne conduca cu bine.

(Toate chestiile de mai sus le-am scris in cazul nefericit in care CREATIVe vorbeste serios).

@, cine da semne de viata pe aici :)). Cine stie, poate noul lider vei fi chiar tu. Si da, a fost serios, chiar si-a depus demisia. Apropo astia care se mai uita la animeuri, seriale, ce propuneri aveti ca am ramas in pana.

@@CR3ATIVe, multă baftă în ceea ce ți-ai propus să faci.

@@biTw Dam astazi nabule. Daca te vad intrat. Am itrat ieri dimineata dar nimic..

@ Highschool DxD, Freezing si multe altele pe genul asta.. In caz ca nu le-ai vazut. Nu prea m-am mai uitat la anime. Nu ma mai incanta. :( In ultima vreme am inceput sa citesc foarte multe manga. Daca esti interesat sa ma anunti. Ti-as putea da cateva idei de manga destul de lungi care s-ar putea sa iti placa. Ca si seriale iti recomand House of Cards.

@ Imi pare rau ca pleci. Mi-ai placut foarte mult ca si lider. Iti urez mult noroc in continuare si sper sa ne mai vedem sau sa mai vorbim. Daca nu in joc macar pe skype. Mult noroc in ceea ce ti-ai propus. Salut Creative!

@, vrei sa-mi pun si eu poza ca toti astia cu femei dezbracate ba? Zeref e personajul meu de suflet, nu schimb poza. Insa daca ai o poza cu el smechera si vrei s-o pun, pm.

@, nu te uita urât la mine..

Nu-ţi place asta?: http://lowlifetime.tumblr.com/post/114764641040/alecsgrg-pier-60-by-claude-allaert

Începând de astăzi, eu am să fiu noul vostru lider.

Nu se vor schimba prea multe la comportamentul meu. În principal am să vă fiu prieteni, dar vă sancţionez când este necesar.

Vă sunt prieten doar în măsura în care este posibil. Nu vreau să uitaţi că vă sunt totuşi lider şi nu pot face excepţii.

Dacă aveţi nelămuriri, vă aştept întrebările.

Urmează să fac câteva schimbări, nu foarte majore. Le iau pe rând.

Edited by Xin

@, Felicitari Xin pentru aceasta functie. Cred, defapt sunt sigur ca te vei descurca foarte bine si vei face o treaba buna. Ai grija la post-hunteri fiindca sunt cei mai mari gelosi si mereu incearca sa dea dovada ca sunt cei mai tari. Sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei o decizie sau sa folosesti o comanda deoarece orice faci este analizat si de admini si de alti. Dincolo de astea, felicitari si mult succes! :D

@, ai foarte mare dreptate. Tocmai de aceea am să mă mişc mai greu la început, prefer să analizez lucrurile de două ori.

Îţi mulţumesc pentru susţinere, mai multe detalii le vom discuta la şedinţă.

Pentru cei ce nu ştiu despre ce este vorba: http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%c8%9bi-meetings-and-activities/?p=4025753

Salut, tuturor. Eu sunt noul vostru coleg, LinkQuence, dupa cum bine stiti, sper sa ne intelegem cat mai bine, cat timp voi fi in aceasta factiune. Ne auzim pe forum cat si IN-GAME, o zi placuta!

Bravo xin pentru lider! Vad ca nu stai degeaba. Nici nu ai intrat bine in functie si PAC topic nou, sedinta alea alea. Tot asa. :D

Vorba lui Kennedy ai grija la posthunteri. Nu are rost sa pierzi liderul din cauza unor "hateri".

Edited by Tuckson N0B

Those faces. Priceless. :))

FVJPo1W.jpg

Civilizatiile extraterestre incearca sa comunice cu noi. :))

Cercuri in lanul de pustietate..

bJ1UxZp.jpg?1

Edited by Tuckson N0B

Empty, abia asteptam momentul asta, stiam ca asa se va intampla. Sper sa venim toti care eram in News Reporters, sa vada toti ce era News Reporter Mafiotto... The Best

Edited by Lauuuu

@, te-ai pus şi pe poze, dom' reporter?

@@F4L emptYmdY, bine ai (re)venit! Grijă mare la post-hunteri.. din păcate sunt mulţi care au pică pe această facţiune. Nu aş vrea să vă pierd din cauza celor ce au uitat scopul jocului.

@, locurile sunt limitate şi aplicaţiile destul de bune. Dacă vor să vină, să vină repede.

Abia astept sa fiu prinre atatia fosti lideri Nr. Mai ivnat si eu cate ceva. O sa fie caterinca. Sper sa vina si Bodosell.

We meet again, at last.

Krysty, tu ce cauti aici.... ?

Nu stiu frate...

Apropo, am venit si eu, sper sa ma integrez. *laugh*

Edited by Krysty xD

Abia astept sa fiu prinre atatia fosti lideri Nr. Mai ivnat si eu cate ceva. O sa fie caterinca. Sper sa vina si Bodosell.

Nu numai, BoDoSeLLL., mai este RobertCM, poate Creative revine ca un rank 5, sau o ia de la capăt, Dskk, Luxior, suntem hăt... Au fost vremuri bune, au fost şi vremuri rele, dar cu un nou lider, un nou început va avea loc, sperăm că această perioada să fie una cât mai bună, am îcredere mare în văru Xin,

mereu ia decizii corecte, deci nu îmi fac griji. O seara placută, reporteri, ne auzim atât pe forum, cât şi

în joc.

Nu numai, BoDoSeLLL., mai este RobertCM, poate Creative revine ca un rank 5, sau o ia de la capăt, Dskk, Luxior, suntem hăt... Au fost vremuri bune, au fost şi vremuri rele, dar cu un nou lider, un nou început va avea loc, sperăm că această perioada să fie una cât mai bună, am îcredere mare în văru Xin,

mereu ia decizii corecte, deci nu îmi fac griji. O seara placută, reporteri, ne auzim atât pe forum, cât şi

în joc.

RobertCM a fost acceptat. Depinde, nu e chiar asa, sunt generatii diferite si factiuni "diferite".

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic