Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sper să nu semene cu poza ta de avatar.

@, bine ai revenit!

@@F4L emptYmdY, vreau să vorbim ceva, intru imediat în joc. Poţi intra şi tu în câteva minute?

As prefera sa-mi trimiti un PM.

Sunt la munca si, cu toate ca as putea sa intru in joc, nu vreau sa trezesc suspiciuni.

Gata şi cu şedinţa şi toate evidenţele şi salariile şi tot..

Cam multe, nu mă aşteptam să fie aşa multe. Bine.. le-am şi făcut pe toate singur astăzi.

Ideea principală rămâne aşa: şedinţa o vom face din 2 în 2 săptămâni, într-o zi de Marţi. Ora încă nu este stabilită permanent.

Dacă aveţi întrebări despre şedinţă, vă ascult.

Normal ca are, daca nu-i slefuiam talentul acum era un om al strazii :))))

Mna, l-o facut, :))))) om al strazii,

Ne mai auzim in game, multi post-hunteri ba, nu ai cu cine discuta

Daca nu ai cu cine nu ai cu cine

PS: check signature :))))

@@F4L emptYmdY, aşa-i, eu sunt. Noroc de CM că mi-a dat 3/3 F.W. că altfel nu mai intram a doua oară aici :)). Om al străzii... păi da bă, om de cartier, no?

@, bă, paletă de ping-pong e Shamalul tău când se întâlneşte cu Camperul Rastavan. La cât timp am stat eu rank 2... ştiu regulamentul ăla şi în somn.

@, =)) siamez. Pwp la chelie.

Edited by BIS aka OldNab

Si uite ca am revenit si eu, dupa un an si ceva am revenit in forta, dupa cum am promis cand am iesit, ori lider ori sublider, asa ca uite-ma Network Producer. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati. O seara faina News Reporter!

@@F4L emptYmdY, aşa-i, eu sunt. Noroc de CM că mi-a dat 3/3 F.W. că altfel nu mai intram a doua oară aici :)). Om al străzii... păi da bă, om de cartier, no?

No. You have failed miserably at being a thug. You're like a pony among horses. A fucking pony.

Si uite ca am revenit si eu, dupa un an si ceva am revenit in forta, dupa cum am promis cand am iesit, ori lider ori sublider, asa ca uite-ma Network Producer. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati. O seara faina News Reporter!

Felicitări, Chipsane! Dai o bere!

Îmi amintesc de când erai un n0b și aveam rank mai mare ca tine. Mna, acum te-ai răzbunat și tu :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic