Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum au ajuns unii playeri, iti fac post deoarece ai inchis anunturile cu 5secunde inainte!

Era blocat ceasul din dreapta la :09 de-asta a crezut omul ca a inchis mai devreme. Era frustrat ca nu-i daduse si anuntul lui, trimis fix in acel moment. Oricum, Simona n-a primit nimic, topic closed, ce Dumnezeu.

Edited by everzor

Noapte buna, ahh ce seara lunga, maine sper sa fiu mai putin somnoros...

Noapte buna.. ahh ce seara lunga.. maine sper sa fie o zi cu mai putin somn..

Mda, acel joc de pe miniclip e prea usor... deoarece iti arata unde se duce bila... Daca sunteti din Bucuresti putem sa vorbim si sa facem un biliard real 1vs1.

Salutare, News Reporter! Clar server off :-J ....deja m-am saturat...numa off din 5 in 5 minute! Mai este si urat afara! In fine, ne auzim in game cand revine! Bafta multa!

Buna ziua tuturor.

Mainainte am fost pana-n oras si cand am ajuns ... :( serveru` e down.

Afara ninge putin, apoi iar e soare. Cam naspa.

La multi ani tuturor celor care poarta numele de "Ion - Ioana - Ionela - Ionut" si altele. >:D<<'>

Ma duc la o pizza cu prietenii, ne vedem mai tarziu.

everzor, iti urez succes in continuare. (sper sa fi acceptat in Hitman Agency).

Cat am fost eu membru News Reporter, ne-am inteles de minune. :P Succes ma` frend.

Buna ziua, tocmai vroiam sa intr server off, asta e cred ca revine.

Everzor, bafta in Hitman, fi foarte atent este destul de dificil sa treci testele.

Bafta in continuare, everzor. Sincer, imi pare rau ca pleci :-?? Ai fost un coleg de nota 11, bafta in Hitman! Sa ne auzim numai de bine si sper ca intr-un viitor ne mai reintalnim prin vre-o factiune! Bafta multa!

P.S: Mda, tot off serverul! Ce frumos, 3 zile on apoi 5 off! Foarte frumos :-J! In fine, ne auzim cand revine! Bafta tuturor!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic