Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la biliard, se pare ca am avut o zi exceptionala in acest plan, am batut tot :>. Ne-auzim in-game.

Se ştie că tu eşti zeu la biliard. Ai scăpat uşor azi, data viitoare nu va fi la fel.

Acesta este ultimul meu post aici, doresc sa ramaneti toti cu bine, sa faceti o treaba cat mai buna in News Reporter.

Ma bucur ca am putut petrece in total 4-5 luni in News Reporter, alaturi de oameni de ne-descris.

Va urez succes, salut !

Îmi pare rău să te văd plecând. Ai fost un membru foarte bun pe parcursul perioadei pe care am petrecut-o alături de tine. Eşti un foarte bun model de urmat pentru urmaşii facţiunii, cei care vor continua munca în această facţiune. Sper să te reîntorci, iar dacă nu te prind aici, poate în alte locuri, cine ştie. Ştiţi cum se zice, "stars come and go".

În fine, gata că vă plictisesc. Mai stau puţin pentru că mâine dimineaţă am treabă şi intru pe la prânz, cred.

O seară plăcută în continuare.

Eu ma bag in pat, ma uit la Romanasii au talent, apoi la fenomene stranii, ma culc, ma duc maine la scoala (SAMBATA), sustin un concurs, vin acasa si ne auzim in game :D

Bafta ne auzim maine....Noapte buna!

Ma duc sa mananc si eu ceva, dupa ma bag la studiat putin si ma culc, maine dimineata am treaba. Asa ca o sa ne auzim ceva mai tarziu.

Acestea fiind spuse, seara buna! Succes la anunturi!

Noapte buna celor care s-au culcat ! Eu maine dimineata am antrenament, deci o sa intru putin dimineata si apoi plec si vorbim pe la 14:00.

Mai stau si eu putin pe forum .

Va urez multa bafta tuturor, am renuntat la functia de lider. Aveti grija de voi si de factiunea asta.

Bafta Unk... chiar imi pare rau ca ai renuntat la Lider... dar este decizia ta...Bafta in continuare.

Mai stau si eu putin si ies...

Buna dimineata! ~o)

Wait, WHAT? Ce Dumnezeu, frate.. :|. Totul se schimba de la o zi la alta, ma rog, sunt curios cine o sa fie ales, ramane de vazut. Mult succes mai departe, UnknownX, multumesc pentru sprijinul acordat, sfaturile oferite si increderea pe care ai avut-o in mine mereu; ne-auzim pe mess.

Merg sa mai repet putin, acus plec la olimpiada :-S.

Buna dimineata, sunt foarte dezamagit de mine, cariera mea in News Reporter ia sfarsit..UnknownX a plecat, si fara el eu nu pot sta in aceasta factiune.Ramas bun familia mea, News Reporter, va urez multa bafta in continuare si tinteti factiunea cum am facut-o eu cu UnknownX.

Bafta.

Edited by sRn

Neata, reporteri. Se pare ca totul se schimba peste noapte...

Va urez multa bafta tuturor, am renuntat la functia de lider. Aveti grija de voi si de factiunea asta.

Buna dimineata, sunt foarte dezamagit de mine, cariera mea in News Reporter ia sfarsit..UnknownX a plecat, si fara el eu nu pot sta in aceasta factiune.Ramas bun familia mea, News Reporter, va urez multa bafta in continuare si tinteti factiunea cum am facut-o eu cu UnknownX.

Bafta.

Multa bafta in continuare! Sa speram ca noul lider, DeviL, va tine factiune sus, cum ati facut-o voi!

Edited by Vladz

Buna dimineataaaaa News Reporter.

Bafta.

Imi pare rau ca ati renuntat...

Bafta pe viitor. Aveti grija de voi.

Sa incepem cu inceputul. Imi cer scuze ca postez, dar, vreau sa-ti urez mult succes in continuare, atat in joc, cat si in viata. Ai fost un lider excelent, iti multumesc pentru nenumaratele sanse in care m-ai primit in NR, in care m-ai iertat, in care nu m-ai sanctionat, cu toate ca am gresit. Stiu ca in unele cazuri am gresit si te-am dezamagit, in special atunci cand am fost ales Rank 5 si ma certam cu sRn din niste motive prostesti [ :)) ], dar am trecut peste. Am trecut peste, pentru ca NR cu tine lider este NR, nu vad factiunea asta cu alt lider. Poate spun asta si pentru ca am fost 6 luni aici, am intrat de 4 ori si doar pe tine te-am avut ca lider si nu stiu cum s-ar descurca ceilalti. Mi-ai scos atatea FW-uri, m-ai iertat si lasat in pace de atatea ori, m-ai demis de atatea ori [ :)) ]. Cand ai lasat lideru', era o panica de nedescris in factiune. Nu vroiam ca dupa atata timp sa se dea wipe si sa pierdem tot. Tin minte ca am dat toti /report cu "vennom lider", pentru ca era din factiune, era sublider si avea sanse mari, iar apoi cand a lasat si Vennom lideru' si ai revenit tu, ne-am simtit toti, sau cel putin eu, foarte bine. Dar, asta e... Totul are un sfarsit. Mult succes in continuare.

Cat despre tine Devil, nu prea stiu ce sa zic. Nu prea, adica nu prea te cunosc deloc, dar cred ca te vei descurca. Te felicit pentru noua functie.

Aveti toti grija de factiune, sa ramana unde trebuie sa fie, pe primul loc.

Scuze inca o data pentru post.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic