Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata News Reporter!

Am dormit cam mult ca doar odata pe saptamana e weekend.

Aseara am ajuns pe la 23 la Sinaia si toata noaptea m-am uitat la Fenomene Stranii :))

Ma duc sa fac un dus si plec in oras unde are loc festivalul: "Sinaia Forever" - mici, bere gratis =))

Mersi LeBlanc 11.gif21.gif

Da chiar, cand mai bagam un LoL? :))

Edited by DanieL96

Neata, tocmai m-am trezit si eu, se pare ca am recuperat tot somnul pierdut :)). Eu ma duc sa mananc si dupa ma duc la varamiu, o sa raspund la servicii maine la pranz cand ajung. Ciao :*.

Buna dimineata News Reporter!

Am dormit cam mult ca doar odata pe saptamana e weekend.

Aseara am ajuns pe la 23 la Sinaia si toata noaptea m-am uitat la Fenomene Stranii :))

Ma duc sa fac un dus si plec in oras unde are loc festivalul: "Sinaia Forever" - mici, bere gratis =))

Da chiar, cand mai bagam un LoL? :))

=)) Si tu cu Fenomene Stranii? :)) Doamne, e grav. ( Nu te condamn, si eu ma uit ).

Stai, stai, stai, stai, stai .... Bere gratis?!?! Sper ca mai ai un loc in camera ca vin acum.

E vorba de mici si bere gratis?

Acum ma duc sa fac bagajul.

Ne vedem la Sinaia....

Glumeam. Eu acuma ma pregatesc de o ieseala pe seara ca liliacul.

Ne vedem maine..

Bafta la A.G. si la /news.

Am venit si eu de la varu' meu, am facut noapte alba cu niste prieteni. Vad ca ploua cu demisii, ce sa zic, bafta in continuare. Eu ma duc sa ma culc, nu am mai dormit de acum 24 ore. Noapte buna :*.

nabz0r, ai fost un coleg minunat.

Dar mai important este faptul ca, dupa parerea mea, mi-ai fost un prieten adevarat.

Un prieten care stie sa dea un sfat, un prieten care stie sa te sustina moral,

un prieten care reuseste sa te indrume, un prieten care nu te lasa cand ai nevoie de ajutor.

Vreau sa stii ca meriti respectat.

Imi pierdeam noptile ca un disperat vara asta. Dar mi le pieardeam cu

oameni " reali ", nu cu aia duplicitari care te abandoneaza pentru ... orice.

Indiferent cat de patetic suna vreau sa stii ca nu voi

mai vedea News Reporter cu aceiasi ochi. Chiar daca intrai " Din an in Pasti ", intrai.

Mereu cand te vedeam online ma gandeam: " Oare mai vrea asta w33d? ".

Sunt mandru ca am reusit sa cunosc un om ca tine. Iti urez bafta in continuare!

Edited by DanielBoyd

De ce e serverul oprit?

nabz0r, ai fost un coleg minunat.

Dar mai important este faptul ca, dupa parerea mea, mi-ai fost un prieten adevarat.

Un prieten care stie sa dea un sfat, un prieten care stie sa te sustina moral,

un prieten care reuseste sa te indrume, un prieten care nu te lasa cand ai nevoie de ajutor.

Vreau sa stii ca meriti respectat.

Imi pierdeam noptile ca un disperat vara asta. Dar mi le pieardeam cu

oameni " reali ", nu cu aia duplicitari care te abandoneaza pentru ... orice.

Indiferent cat de patetic suna vreau sa stii ca nu voi

mai vedea News Reporter cu aceiasi ochi. Chiar daca intrai " Din an in Pasti ", intrai.

Mereu cand te vedeam online ma gandeam: " Oare mai vrea asta w33d? ".

Sunt mandru ca am reusit sa cunosc un om ca tine. Iti urez bafta in continuare!

Wow.

Nu pleaca nicaieri nabz0r.

*Imi cer mii de scuze fata de membrii de rank 3+ pentru ca nu am putut ajunge la sedinta. Am avut cateva probleme in viata reala, nu am avut acces la internet, am fost si foarte ocupat si nu am avut timp sa ma duc la Starbucks. Inca o data imi cer scuze.

Voi fi inactiv pana miercuri (joi dimineata la voi) pentru ca m-am mutat la o alta adresa si cei de la internet vin sa instaleze miercuri. Rapoartele din aceasta saptamana le puteti posta pana marti seara, deci aveti 2 zile. Se pun doar pozele facute pana in aceasta seara. Salariile probabil le veti primi la urmatoarea sedinta, iar sedinta din aceasta seara se amana.

De miercuri voi incepe sa ma ocup calumea, inca o data imi cer scuze pentru neplacerile create zilele astea si lasati-o usor cu demisiile, miercuri ma intorc si totul revine la normal. Din nou, tin sa imi cer scuze fata de membrii de rank 3+ pentru ca nu am putut ajunge la sedinta de ieri, sper sa ma intelegeti.

Voi mai intra de la Starbucks, dar nu foarte mult. Pana atunci, ascultati de cei de rank 4+.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic